dabar va... pavasariAgis rašė:Nu dar tada turi surašyti metų laikusnes pagal juos keisis ir plėšrūnų stovėjimo/budėjimo vieta.
efektyvus dalykas yra paemus du 0,35-0,4 valus susukti kasele pinant ja sukimo judesiu i viena ir ta pacia puse. kaip laikosi super taip ir laiko neblogai ;)Tanius rašė:fishingas rašė:sveiki, susiklostė situacija, kad aš nebeturiu namuose pavadėlių, o nuvažiuot nusipirkt nėra kaip, ar tiktų
Pora kartu paciam buvo tokia situcija, dariau taip: imi ta pinta vala 3 - 4 gijas salia, ir kas kokius 3 cm risi mazgiuka.
&-==#==#==#==#==#==-o
karsiam-ze bestdiegas rašė:pasakykyt man, ablavuhuj, kuriai zuviai kokoso kvapa naudot? esat kas susidure?
Nzn ar ten kas kimba, bet ten dabar yra golfo laukai ir itariu, kad sis telkinukas patenka i ju teritorija. Siaip neperseniausiai buvau uzsukes paziuret ka ten pridirbo - tai vaizdas tikrai ispudingas, tiesiog VIP'asdiegas rašė:gal yra uzkietejusiu klaipedos zveju zinanciu apie viena ale slapta uzkabori..?gal kas parasys ar yra ko gaudomo cia.. (bendrai ar i privata)
http://www.maps.lt/map/default.aspx#obj ... 27&z=10000