"kibkit zhuveles" poros metu senumo laidoje maciau kaip karklei ish valteles visai netoli kranto shale akmenu, ant dugnines starkius lupo vidurvasari...
tiesa gaudyta ant stintos mailiuko...

Buvau Melnragėj liepos mėnesį prieš du ar tris metus neblogą šlakį įkalęs, bet taikiaus tada į ešerius, ir užkibo ant tiuninguoto plunksnomis mepso, kurį mėčiau su sbirulinka ir sbirulinine sistema.Tadass rašė:Siaip idomu, gal kas gaudo spiningu ne tik lasi\slaki\vejazuve juroj. Skumbrotai, tu kaip beveik juroj gyvenantis, gal bandes![]()
Aišku reik bandytTadass rašė:Tai gal su mikrikais is valtiesreik bandyt. Arba girlianda (pater noster) su guminukais. Arba jei jau visai nejams - su donke ant krevetes
![]()
Siaip dziugu girdet, kad verslininkai pagauna (dziugu ta prasme, kad yra marines zuvies)
Nu mano logika tokia - siuo metu priekrantej yra pleksniu ir uotu. Jie cia maitinasi. Pagrindinis maistas- krevetes ir mailiukas. Todel man kazkodel sviecia, kad geriausiai tiktu mikro guminukaiIgnelis rašė:bet kad aniem metala visi kisa, pilkeriukus blizgutesir ale tolygiu traukimu..., latviu forumuose teisybes ieskot jauciu reiketu...
o tau skauda, kai as klausiu ?Mantas26 rašė:gal kas gaudote ?
pasidalinkite ziniomis ka ir ant ko ?
latvejoje meginciau
Burbulas tas tavo žvejys.... Jei tokias nesamones pasakojakirneilis rašė:na as sakau ka sake zvejis kuris uzsiima zvejiba juroje, o ne meteo
![]()
![]()
Čia yra atvejas kai ne "truputi apvalina", bet "konkrečiai nusišneka"kirneilis rašė:na sa manau kad kaip ir kiekvienas tikras zvejys truputi kaip sakant apvalina
![]()
o kaip laimikiai?okuma rašė:Vakar Papes rajone mirkau,tai galiu pasakyt,kad isibrides iki kaklo,tam gylyje koju pedas gan nemaloniai saltukas kando,nezinau ar srove kokia papuole ar visur taip ,bet..