Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #201822   MINDULE
 04 Bir 2010 04:53
cipaks rašė:o karpiai neime jauciu bloga vieta issirinkau... 'viarkt nes ryte grazus parsiukai zolese vartesi. bet besansu uzsimesti ir tuo labiau istraukti.
Na pas mus tai karpiai nershia, todel ir nekimba, speju pas jus tas pats, jei zholese vartosi :)
 #201823   okuma
 04 Bir 2010 05:53
grazvydas rašė:
oli rašė:jo,flaunderis,shiandie irgi nieka gero 5ki,bet nedideli....
oli gal tai nepades bet dabartiniu metu flaunderiai labai arti kranto skamba durnai bet 10-20 metru kartais per akis jie gali buti taip arti kad net nepatiketum man irgi taip buvo numetus toli arba nieko arba dogai tik sumazink svina iki kokiu 2oz leisk jam laisvai judeti ir jei turi zuvies masalo turbotam pats gazas cia taip mes gaudom donegale pas jus gal kitaip ;-)
donegale biski kitaip,pietuose turbot'as retesnis laimikis ir daugiau atsitiktinis,o siaip ir zvejojama 2 kotais,kad bandyt skirtingus atstumus.Nakti aisku geriau arciau,bet irgi ne visada,o jei dogai uzkniso,juos galima permesti,arba kaip minejo-nedamesti iki ju..Siaip netgi ant lygaus dugno uzmetus vos kelis netrus toliau dogai stebuklingai dingsta..nezinau,man asmeniskai ji labiausiai uzknisanti zuvis,dar kieciausia,kad zvejodamas savo malonumui vos gali nuo ju atsigint,o varzybu metu juos kuj pagausi
 #201964   Fishermen
 04 Bir 2010 20:10
Sveiki Ribokai :ruko Kaip reikalai su Lydekom,Eseriais ? Zadu si savaitgali vazioti papraiditi per krantus :cool: Bank Holydai vsiotaki :-D Beto sake pazystami karsiai jama neblogai jau :gutgut
 #202002   Angler
 04 Bir 2010 21:16
Fishermen rašė:Sveiki Ribokai :ruko Kaip reikalai su Lydekom,Eseriais ? Zadu si savaitgali vazioti papraiditi per krantus :cool: Bank Holydai vsiotaki :-D Beto sake pazystami karsiai jama neblogai jau :gutgut
Sia savaite gerai gaude ir eserius ir lydekas,po to lietaus kuris buvo vidury savaites zuvys sujudo.
 #202055   oli
 05 Bir 2010 10:35
okuma rašė:
grazvydas rašė:
oli rašė:jo,flaunderis,shiandie irgi nieka gero 5ki,bet nedideli....
oli gal tai nepades bet dabartiniu metu flaunderiai labai arti kranto skamba durnai bet 10-20 metru kartais per akis jie gali buti taip arti kad net nepatiketum man irgi taip buvo numetus toli arba nieko arba dogai tik sumazink svina iki kokiu 2oz leisk jam laisvai judeti ir jei turi zuvies masalo turbotam pats gazas cia taip mes gaudom donegale pas jus gal kitaip ;-)
donegale biski kitaip,pietuose turbot'as retesnis laimikis ir daugiau atsitiktinis,o siaip ir zvejojama 2 kotais,kad bandyt skirtingus atstumus.Nakti aisku geriau arciau,bet irgi ne visada,o jei dogai uzkniso,juos galima permesti,arba kaip minejo-nedamesti iki ju..Siaip netgi ant lygaus dugno uzmetus vos kelis netrus toliau dogai stebuklingai dingsta..nezinau,man asmeniskai ji labiausiai uzknisanti zuvis,dar kieciausia,kad zvejodamas savo malonumui vos gali nuo ju atsigint,o varzybu metu juos kuj pagausi
dekui :v-ar
 #202105   Fishermen
 05 Bir 2010 23:51
Andris rašė:
Fishermen rašė:Sveiki Ribokai :ruko Kaip reikalai su Lydekom,Eseriais ? Zadu si savaitgali vazioti papraiditi per krantus :cool: Bank Holydai vsiotaki :-D Beto sake pazystami karsiai jama neblogai jau :gutgut
Sia savaite gerai gaude ir eserius ir lydekas,po to lietaus kuris buvo vidury savaites zuvys sujudo.
;-var-var. uz info .kelias valanzdikes beliko ir i ribalke :-D :-D
 #202494   oli
 08 Bir 2010 10:14
w.y.c.k.a rašė:sweiki :grin: gal jau kas mackerel gaudot? butu idomu kaip sekas ar kimba jau?
jau kimba
 #202672   Angler
 08 Bir 2010 19:15
oli rašė:
w.y.c.k.a rašė:sweiki :grin: gal jau kas mackerel gaudot? butu idomu kaip sekas ar kimba jau?
jau kimba
Vakarinei pakrantei tik spek mest masalus i vandeny,buvom pirmadieni is laivo,makreles labai daug :koliorava ,veliau imesiu kelias nuotraukas.
 #202753   Angler
 08 Bir 2010 23:00
Dar siu metu pradzioje kai vyko zukles paroda Sworde uzsisakeme si laiva ir po keturiu menesiu laukimo galu gale isplaukeme.Senai svajojau pazvejot tose vietose,nes apie zuvu gausybe ir ivairove buvau girdejes is biciuliu.
Taigi: pirmadieni ryte apie 06:00 dvieju masinu ekipazas pajudejome is Dublino,kelione tolima,bet kadangi buvo iseigine(keliai tusti) be vargo su sustojimais po 3 valandu kelio buvome vietoje.Kaip visada zavejo Airijos gamta,vandenynas nedideli zveju kaimeliai.
Isplaukti truputi velavom,be laukdami ruosemes meskeres ir "lengvai sutepinejom rytes" :grin: galu gale susikrove manta 10:30 pajudejom is uostelio,nekantriai laukeme kapitones komandos pradeti zvejot.Pradzioje turejome prisigaudyti siektiek skumbres masalui,per pusvalandi astuoniese apimti azarto prilupom apie 40kg,veliau prasidejo ivairesne zvejyba,zvejojome apie 7 val nuolat keisdami vietas, veiksmas vyko aplink Clare sala,kartais priplaudavome taip arti uolu,kad nejauku budavo,keisciausia tai,kad butent arti uolu buvo pagautos didziausios zuvys ir nereikejo daug klaidzioti po vandenyna.
Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Daugiausia pagavome skumbres jos buvo visur,po to pollocku,papuole pora Wrasse,keli Red Gurnard,vienas Cuckoo Wrasse su kuriuo garbingai nusifotkino laivo kapitone,keleta smulkiu Whiting,kelios silkes,pora nedideliu astunkoju.Bet kuriuo atveju zvejyba pasiseke,esu priestai kelis kartus plaukes su laivu zvejot,bet tai buvo aplink wexforda,nevisada likdavome patenkinti tomis isvykomis ir laimikiai netaip zdiugino ir servisas nevisada atitikdavo kainos,bet cia kas kita atlantas yra atlantas.Visiem rekomenduoju si laiva,kapitone patirusi,zinoma tarp airijos zveju,daugiau info rasite cia http://c-fishing-ireland.com/.
 #202757   grazvydas
 09 Bir 2010 00:09
zukle tikrai gera andri, daug zuvies pagavot labai daug priklauso nuo kapitono si syk pakliuvo tikrai gera nereikia daug klaidziot saunuoliai vyrai smagu paziuret ''plot tikrai geros fotkes
 #202758   oli
 09 Bir 2010 00:10
malachiai Andri ;-var-var.
 #202878   Angler
 09 Bir 2010 16:15
Sutinku,kapitonas turi buti patyres ir ne tinginys,o si karta taip ir buvo ;-var-var.
 #202917   cipaks
 09 Bir 2010 20:15
grazus laimikiai... ;uolrait
sekmadieni isplaukiu i vandenyna beje pirmas kartas bus :) norejau paklausti kokio svorio svinus naudojate? ar apsimoka pirkti pilkerius?sake lengva palaidoti sistemeles tai rezervui pasiemiau 6 tikiuosi uzteks :)tikiuosi irgi gausim gera kapitona...
 #202924   Angler
 09 Bir 2010 20:36
Su svinais nepamazink,naudojome 10-12oz ir tai kai kuriuose vietose nepagavom dugno,viskas priklauso nuo sroves,kuo daugiau turesi ju tuo geriau,o del pilkeriu kaip pasiseks,jei zvejosi virs rifu nuleisi visus greit, asmeniskai man Airijoje ant pilkeriu pasigauna labai mazai,todel juos beveik nenaudoju.
 #202939   cipaks
 09 Bir 2010 21:55
Andris rašė:Su svinais nepamazink,naudojome 10-12oz ir tai kai kuriuose vietose nepagavom dugno,viskas priklauso nuo sroves,kuo daugiau turesi ju tuo geriau,o del pilkeriu kaip pasiseks,jei zvejosi virs rifu nuleisi visus greit, asmeniskai man Airijoje ant pilkeriu pasigauna labai mazai,todel juos beveik nenaudoju.
dekui uz patarimus :gutgut
 #203273   ginvar
 11 Bir 2010 15:07
sveki,gal kas jau pagaunat skumbriu rytinej pusej ties balbrigganu,drogheda,dundalku.
 #203375   arius
 11 Bir 2010 22:38
sveiki ribakai! tai mano pirma zinute jusu forume tad prisistatau kaip pridera; esu arius is dublino. megstu pludine ir visas kitas meskeriojimo budus. gal kas gali patarti,kur galima pameskerioti karpiu karosu ir t.t?
 #203389   Vaidis
 12 Bir 2010 06:40
arius rašė:sveiki ribakai! tai mano pirma zinute jusu forume tad prisistatau kaip pridera; esu arius is dublino. megstu pludine ir visas kitas meskeriojimo budus. gal kas gali patarti,kur galima pameskerioti karpiu karosu ir t.t?
Sveikas arius, tavo pirma žinutė galėjo būti ir čia http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... p?f=1&t=19, bet anyway, smagu, kad prisijungei, lauksim gražių ir egzotiškų reportažų iš už marių :/braj;
 #203977   Angler
 15 Bir 2010 21:24
:/braj; kur visi dingo,gal zvejojanciu nabeliko saloje :?:
 #204009   blazer
 15 Bir 2010 23:33
turbut visi inirtingai zvejoja, nebera laiko ispudziais pasidalinti :grin: Pats sekmadieni buvau palekes iki Multifarhamo, upe nusekusi 80 - 100 cm... vien zoles, zvejot neimanoma. viena lydeka truputi virs kilogramo iskrapsciau ir kelis sprindzio dydzio lydekiukus :-D viskas iskeliavo atgal vandenin. kolkas be rudens ten nera ka veikti, nebent norisi su zolem pakariauti :D teks bandyt jura sturmuot, tikiuosi ruoniai nebeplaukioja.
 #204017   oli
 16 Bir 2010 02:08
kati bl rashyt kad paskutines dvi zvejybos pravalas polnas '''bum ,nu linksma gal tiem kas macreles ir polakus gainioja,nes tu pasirode tuntais...
 #204027   Angler
 16 Bir 2010 08:37
Nu va,daugaiu maziau,bet judesys yra :) ,o as cia sedziu LT zemeje lakstau po poliklinikas ir ivaires apgriuvuses instancijas '''bum ,ir galvoju: nejaugi saloje neliko zvejojanciu,bet ziuriu kad klydau :koliorava
 #204291   arius
 17 Bir 2010 17:07
jo, buvau as irgi ežere už mulingaro,- praliotas polnas!! tai dar kažkokia sterva taip kale per kota kad netik kabliai nusiraite, bet ir galūne triokstelejo. kiek suspėjau pastebėt, tai vien viršutinis pelekas kaip mano du delnai.
 #204301   Daktarelis
 17 Bir 2010 19:53
Vakar nakti , zvejojau Donabate nuo uolu , tai apie 3 nakties DogFish neblogai kibo ir tai buvo malonumas patraukti :D
 #204305   oli
 17 Bir 2010 20:02
Daktarelis rašė:Vakar nakti , zvejojau Donabate nuo uolu , tai apie 3 nakties DogFish neblogai kibo ir tai buvo malonumas patraukti :D
nu tu tai jo,galim greit pririnkt,yra vietu nespeji mest,bet kur kita visa zuvis dingus?chia oras shiltas taip veikia,ar kad sauleta daug? [Sv{in
 #204308   Daktarelis
 17 Bir 2010 20:10
Dar galimas dalykas , kad vanduo skaidrus ,pvz vakar zvejojant ir pries savaite kai zvejojau juroje vanduo buvo labai skaidrus, gal reikia audros rimtos sulaukti , kad zuvi prie krantu atvarytu ... Arba reikia keisti strategijas :D
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė