As jau cia
Tai ka pas jus Pajurei slekininku neekzistoja

Tai ka pas jus Pajurei slekininku neekzistoja

UL
aš kai savo traukiau, tai ir galvojau fotiką išsitraukt , būtų liuks kadrai išėję, bet nespėjauDonis rašė:Is mano fotkintu,sitas manau neblogai isejo![]()
aš visą laiką einu mišku arba lauku prieš srovę toliau nuo kranto, kad nepastebėtų ir po to pasroviui žvejodamas grįžtu (kitaip nėra kaip privažiuoti)..., kadangi žvejoju su UL plaukiančiais vobleriais , tai žvejot ir brist prieš srovę kai gylis 30 cm manau neįmanomaDonis rašė:jie kimba,bet turi prie ju priselinti tikrai tyliai,net menkiausias krebztelejimas gali ji pabaidyti,del ko vyksta tokie skirtingi periodai,nelabai jauciun kas ir zino.
vital (vilnius) rašė:Gedasas
Atpazinai upele?
![]()
![]()
čia sakyčiau gylio vidurkis, nes kai kur 10 cm, o kai kur prie medžių kelmų ir 50 cm, o itin retai duobėse prie upelių vingių iki 1 metro, bet pagrinde visur seklu ir jei pamatei kokią duobutę, tai vos ne ant pilvo atšliauži ir bandai laimę .. duobutes ant pirštų galima suskaičiuot ....Vegys rašė:O tai upetakiai tokiame gylyje ir sedi (sugauni 30 cm gylyje) ar vistik yra ir gilesniu vietu ?Gedasas rašė:kadangi žvejoju su UL plaukiančiais vobleriais , tai žvejot ir brist prieš srovę kai gylis 30 cm manau neįmanoma
dėl Ūlos nežinau, bet Merkys švarut švarutėlis..., ledo nebuvo, vandens lygis normalus, jei sekmadienį po baliaus būsiu gyvas tai nors nuo pietų pabandysiu palėkt ...Vegys rašė:Nu nieko sauDekui uz info - buciau issidures ..... Reiks reiskias i Ula vaziuot ... ten manau zvejot galima. Ar ..... ? Gal kas turit info apie Ula ? Siaip girdejau su baidarem normalei praplauke, tai speju ir zvejot turetu but galima ....