Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #204135   savas
 16 Bir 2010 19:12
Pradedam po truputi prisimint senus igudzius su aerografu. Ar tas akrilas, ar tos rankos kreivos, bet sunkiai einas. Pabandziau sena voblika pagrazint:
Paveikslėlis
 #204137   vanesa
 16 Bir 2010 19:25
Na va... Savas, kodėl ištrynei man dovanotą fotosesiją? Aš dar nespėjau atsižiūrėt... tarp kitko antra fotosesija su mano numylėtiniu man arčiau širdies buvo. Na ir kas kad nepabaigti, o man buvo labai gražūs.
 #204140   savas
 16 Bir 2010 19:36
Netryniau nieko :shock: . Kiek zinau siandie kazkur serveriai luzinejo, negalejau ir pats kai kur patekt. Tikrai as cia ne prie ko :roll:
P.s.Daba jau pabaigti, gal sakau pakartot?
 #204142   vanesa
 16 Bir 2010 19:41
Pakartok, labai norėčiau tą grožį pamatyt. Atsiprašau, kad apkaltinau ištrynus, pasirodo tu visai čia ne prie ko.
Paskutinį kartą redagavo 1 vanesa. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #204153   savas
 16 Bir 2010 20:24
Spec. uzsakymas, ania? Sitas?

Paveikslėlis

Xfirefix, aisku uzaugsi ir budamas tokio amziaus kaip mes, gerokai lenksi mus. Aisku jei nesustosi. O Tavo giliukai tai tikrai liuks ;-var-var.
 #204156   vanesa
 16 Bir 2010 20:42
Aha šitas,maloniai nustebinai. Tikiuosi, kad šitas nepradings. Nekaltai apkaltintas, bet aš tau Savas atleidžiu, papirkai mane šiuo... o gal jau reikia sakyti šia masaliuke.
P.s. jau ir aną fotosesiją matau :grin: Bet šitoji gražuoliukė - jau mano kompo pagrindinis fonas :grin: Tikrai kaip gražu... Gaminkit, vyrai, ir moteriškus masaliukus, su tokiom akutėm turėtų gerai kibti :grin:
Paskutinį kartą redagavo 1 vanesa. Iš viso redaguota 16 kartus.
 #204162   minvydass
 16 Bir 2010 20:59
vasara atejo, tai dabar laiko daug laisvo laiko atsirado, tai sumaniau pabaigti senai pradeta vobleriuka, labai nesijuokit nes dar tik pradedantysis esu, tiksliau isvis naujokas sitame reikale ;;yel :oops: Paveikslėlis
 #204168   savas
 16 Bir 2010 21:27
minvydass rašė: labai nesijuokit nes dar tik pradedantysis esu, tiksliau isvis naujokas sitame reikale
Nesijaudink, nieks nesijuoks, bo visi tokie buvom. Net senelis Rapala dare tokius
Paveikslėlis
 #204195   ZILVA von jurasemia
 17 Bir 2010 07:29
...amžius , gal būt šiame reikale lemia tik finansinius dalykus - medžiagos vis tik kainuoja , geros medžiagos , nes kuo toliau tuo vis labiau įsitikinu , kad čia taupant aukštumų nepasieksi ... , o patirtis ...hmmm ...kitas ir penkiolikos metų patirties turi daugiau nei penkiasdešimtmetis ar šešiasdešimtmetis ...
 #204196   okuma
 17 Bir 2010 07:39
jooo... čia jau visas grožio konkursas gaunas,gaila tokius šedevrus tarp žolių būtų įpainiot... :shock:
 #204296   vanesa
 17 Bir 2010 19:01
Mano gražuoliukė... Nepriekabiaukit prie jos. Jai gi sunku mirksėti dar priklijuotos blakstienos nukris.
O, kodėl ,vyriokai, taip aptilot, kur jūsų darbeliai? Va, senelio Rapala kaip kantriai paruošta, iškarto matosi, kad vyras į žvejybą rimtai ruošėsi - kabliai kaip reikalas "užvaryti"
:grin: :grin: :grin: ; :grin: :grin: :grin: .
Paskutinį kartą redagavo 1 vanesa. Iš viso redaguota 17 kartus.
 #204297   savas
 17 Bir 2010 19:05
Nugi reikia kartais ir prie vandens nueit, buratinus ismaudyt. Negi drozt visa laika? Tadu nebe zveju forume sedetume, o kokioj smutkeliu-rupintojeliu drozeju draugijoj. :-D
Siaip tai as dabar intensyviai bandau prisimint aerografijos pagrindus (Rasiejos ir kituose forumuose klaidzioju). Blyn kaip pasikeite viskas per paskutinius 20 metu :shock: . Teks is naujo mokytis, gal net orientacija keist... :roll:
 #204300   vanesa
 17 Bir 2010 19:32
Oi Savas, tikras rūpūžiokas... įgūdžiai pasiteisinti gerai ištreniruoti. Na, klaidžiok, mokykis, gali ir orientaciją keist, kažin iš kokios į kokią... bet, ai, viskas nesvarbu, svarbu rezultatas.
Viską pasakiau, daugiau tik tylėsiu, ir taip jau temą užteršiau pletkais.
 #204302   savas
 17 Bir 2010 19:58
vanesa rašė:Oi Savas, tikras rūpūžiokas...
Viską pasakiau, daugiau tik tylėsiu, ir taip jau temą užteršiau pletkais.
Nesakyk Op, nepersokus - kai persoksi, paziurek kur pataikei :-D . Nieko tokio, tema ne tokia sausa atrodys, o ir moderams reik biski darbo duot (paskutiniu metu musu temoj anie tinginiauja). Nezinau, tai blogai ar gerai yra? :-D
P.s. O prie ko tas rupuziokas ir kas blogo profesijos temoj orientacija pakeist?
P.p.s. Prasymas visiems: nekraukit pasto zinutemis, jei klausimai gali buti aktualus visiems - atsakysiu Tribunoj ir netingekit pasiskaityt ankstesniu puslapiu - ju tikrai ner taip daug .
 #204309   vanesa
 17 Bir 2010 20:25
Savas, provokuoji mane peršokti :grin: bet kadangi man tokią masaliukę dovanojai, tai dėl tavęs negaila ir kai kur pataikyt, tiek jau to.
Nepyk, kad tave taip pavadinau, aš į tavo atvaizdą užsižiūrėjau, kažką priminė :? Bet čia gerąją prasme buvai pavadintas, išvertus į lietuvių kalbą būtų panašiai kaip "šelmis berniokas, nesutramdomasis" ar kažkas panašiai. Dabar paaiškinsiu profesinę orientaciją. Kadangi šiandienos darbų nesimatė, aš ir pagalvojau iš kokios profesinės orientacijos į kokią žadi keistis :shock: , nes esu sužavėta tavo, kaip autoriaus darbais.
Na ir įspraudei mane į kampą, kaip prie sienos prirėmei.
 #204683   savas
 19 Bir 2010 20:13
Jo, but indomu ar egzistuoja tokie? Man rods tinka bet koks nedickas, gerai srove laikantis vobleriukas. Paziurek apie kokius kalba tu zuvu gaudytojai, parsisiusk vaizdeli ir turesi ta sablona, jei jis tikrai butinas. Buvau aprases kaip is paveiksliuko pasidaryt N skaiciu klijuojamu "sablonu" (bent man taip patogiau, nei karpyt is storo popieriaus, plius kai reiks pakartot - bet kada gali is kompo atsispausdint nauja partija).
P.s. Net atrodo visiskai identiskus padarius, ju zaidimas vistiek skiriasi. Nedaug, bet bandant matosi akivaizdziai. Taip, kad forma dar nereiskia, kad vobleriukas dirbs tiksliai taip, kaip ir originalas. Vienzo, reikia prie kiekvieno siek tiek paburt... Ir tik zuvys nurodys geriausia, ale pakartot ji bus labai sunku.
 #204977   PRobe
 21 Bir 2010 17:51
savas dėkui už Zetinių lėžuvėlių darymo fotosesiją -:saliut atrodo visai nesudėtingai (sudėtingiau sugalvoti) reiks pamėgint pasidaryti. Dešimtukas puikus-kiekvienam skoniui ,ir dirba nebloai, jeigu jau moterims patinka tai lydekos tikrai jams.
ZILVA von jurasemia kaip visada :gutgut savam stiliuje ir vis su patobulinimais ir "dvasiomis".
Jaunimas irgi neblogai.
Nu o čia mano dar keli bandymai.
Beržiniai 15-15-12cm.
Paveikslėlis
 #205026   ZILVA von jurasemia
 22 Bir 2010 07:09
PRobe ,
tas apatinis ,,dvasisškas" - išsirietęs kaip mergikė Palangos pliaže prieš saulutę ir akys jo lyg perlinės ;uolrait ... liuks , įdomus toks .
 #205067   ZeMeR
 22 Bir 2010 12:22
Firefoxe galejai ir nerodyt :-vimt
 #205115   Mr. Nobody
 22 Bir 2010 15:55
na va radau vielos truputi per storos ~1.1mm bet kaip pirmam manau tiks :) siandien turbut ikelsiu savo pirma darba :D
 #205119   savas
 22 Bir 2010 16:14
A man reik 1,2 - 1,5 mm. Nerandu...
Grazus darbeliai visu. ;-var-var. PRobe, Tavo paskutinis ir man labai patiko.
Xfirefix, Taviskiai labai linksmi, tokio tipo labai graziai vandens pavirsiuj elgiasi - lyg vabaliukai sparnais maltu ir pakilt negaletu. ;uolrait Tik man rodos nelabai gerai parinktas kabliuku dydis, jei zuvis apzios - prispaus geluonis prie kunelio ir negales uzsikirsti.
Na Zilva savo nauju cia neidejo, tai ir patylesiu... Bet vistiek ;-var-var.
 #205316   Mr. Nobody
 23 Bir 2010 12:38
skubus klausimas: galima vietoj dazu, arba lako naudot tusa vobleriu dazymui? nesipins chemine sudetis su laku ar dar ko nors neatsitiks :?:
 #205338   ZILVA von jurasemia
 23 Bir 2010 14:25
Mr. Nobody rašė:skubus klausimas: galima vietoj dazu, arba lako naudot tusa vobleriu dazymui? nesipins chemine sudetis su laku ar dar ko nors neatsitiks :?:
būtinai atsitiks , nes neaišku koks lakas , be to apie tušą nesu girdėjęs normalių atsiliepimų , vandeninis akrilas taip , jį naudoja , bet ir ten visokių baikų būna , tu pabandyk ant kokio pagalėko ir matysi , o šiaip tai čia tikrai ne Dievai , kad imtų ir atspėtų kas atsitiks ....
...aš tokio dalyko nenaudočiau , nes prakiurdžius dantimis taip dažytą vaaputiką nudažysi visą prūdą .
kęstuti 666 super dvoikė , liuksusinė ... ;-var-var.
 #205379   Mr. Nobody
 23 Bir 2010 17:45
Na ir dar vienas svarbus klausimas: kokiais klijais klijuoti metalini karkasa prie pacio voblerio? lipalu? kazkaip neradau atsakymo temoje
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė