Owner/Cultiva

Vieni iš mano mėgstamiausių voblerių, pirmasis- oranžinis Rip'n Minnow 65su atsirado dėžėj prieš kokius 5 metus. Pagauta ant visų, išskyrus Mira Vibe 60 ir Tango dancer 115.
Oranžinį RM 65 labai mėgsta lydekos, tiesa, stambesnių egzempliorių ant jo nepagavau. Voblerio paviršius atrodo kaip apdorotas švitru, todėl papildžiau kolekciją dar vienu analogišku. Gerai pasiteisina traukiant tolygiai su stabtelėjimais, tvičinguojant ne toks efektyvus.
Pačioje apačioje- Rip'n minnow 70f. Efektyvus traukiant lėtai, su nežymiais pagreitėjimais. Didžiausia pagauta lydeka svėrė 3,2 kg. Viename ežeriuke yra suviliojęs netgi neblogą upėtakį.
Pačiame viršuje, dešinėje- dar vienas Owner vobleris, kurio nežinau net pavadinimo. Dėžutę išmečiau, o kataloge tokių nerandu

Labai įdomus šio voblerio darbas: be gana agresyvaus virpėjimo dar ir pusmetriniai šuoliukai į šonus. Man pasiteisino vidurvasarį, per karščius žydinčiame vandenyje ir užpernai vėlų rudenį, praktiškai sutemus.
Dėl Owner man susidarė įspūdis, kad tai "ramaus" darbo vobleriukai, nemėgsta aštrių trukčiojimų. Labai kokybiški kabliukai, bet padengimas galėtų būti tvirtesnis. Nėra iš pačių brangiųjų, vidutinė kaina, gerai paieškojus, apie 18 Lt