Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #205387   kestutis666
 23 Bir 2010 18:13
Mr. Nobody rašė:Na ir dar vienas svarbus klausimas: kokiais klijais klijuoti metalini karkasa prie pacio voblerio? lipalu? kazkaip neradau atsakymo temoje
as klijuoju epoksidiniais klyjais ir laiko labai gerai ;uolrait
 #205388   kestutis666
 23 Bir 2010 18:19
ir cia uz ta dvoike aciu, nes vonios testa gerai islaike, itariu, kad bassam patiks labai. O tokio tono del to, kad ten visnes auga. Sako, kad jie ir ant visniu kimba, tai del to tokie raudoni. :grin:
 #205700   Pelekas
 26 Bir 2010 19:37
Xfirefix rašė:2.2cm 2gr liepa ::hai-bai
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us

Suniukas truputi supyko ant manes tai 10 dienu reiks paiilset :(
Paveikslėlis

Uploaded with ImageShack.us
Kabink viensaki arba labai maza trisaki, su dvisakiais yra problemu, o siaip grazus burbuliukai, as ir tokius darysiu ;-var-var.
 #206079   PRobe
 29 Bir 2010 17:25
ZILVA von jurasemia dvasios :gutgut matyt tas vidurinis prie savo namų pozavo.
kestutis666 rašė, kad žuvys ant vyšnių kimba, tai kodė nepabandžius ant agurko (čia tas viršutinis toks gavos) ,o šeip jie iš juodalksnio 7-6 cm.
Paveikslėlis
 #206161   Wytux
 30 Bir 2010 08:09
Maciau kad ir ant fotiko pagavo .... :)
 #206255   savas
 30 Bir 2010 14:29
kestuti666,
;-var-var. skaniai atrodo.
PRobe,
;uolrait . Indomus tokie, spalvinimas irgi. Kaip apatinis zaidzia? Nekabina kliuviniu su priekiniu kabliu?

Na, o as kol kas tik drozineju :roll: . Nusprendziau koki puskibiri pasidaryt ruosinuku ir tada uzsiimt dazymais. Daba ziuriu, kad reik porcija poperiuku, ar bent jau kokiu "nezacepliaiku" pavirsiniu pasidaryt... Vadinas reiks kazkoki tekinimo "pribumbasa" sugalvot, kad greit ir patogiai cigariuku pristampuot :roll:
 #206259   ZILVA von jurasemia
 30 Bir 2010 14:43
Kęsti 666 super , žalias , mėlynas balniukai seilė tyst , liuksusiniai ....
PRobe , tas su dideliu pilvu arba su pasmukusia krūtine turėtų tarsi visu kūnu maskatuoti , ir kabliukai dzingt-dzingt turėtų grot ... aš panašius darydavau , bet šiek tiek kitokiu liežuviuku ir kilpelę išvesdavau pro apačią liežuviuko , na kaip šedai panašiai .
 #206291   kestutis666
 30 Bir 2010 17:31
gerai, kabli pakeisiu, nes baisiai atrodo,didelis :grin: . Bet dugno neturetu liesti nes cia labai gilu, jura vis tiktai, o ezere man tenka retai pazvejoti, ten tai gal ir kabintu :lol: :lol: :lol: :lol:
 #206387   mepps
 01 Lie 2010 12:03
mano pirmasis savadarbis džerkas, 9,5 cm, medis - pušis.

Paveikslėlis
 #206391   mepps
 01 Lie 2010 12:26
va cia dar vienas egzempliorius :)
3 cm, medis-pušis.
Paveikslėlis
 #206500   kestutis666
 01 Lie 2010 23:25
gal kas man pasakys, kiek reikia deti plasmases i 1 litra acetono ir kiek laiko jis mazdaug tirpsta :) . Noriu pabandyti, gal bus stangresni negu su epo. :?
 #206508   ZILVA von jurasemia
 02 Lie 2010 07:13
kestutis666 rašė:gal kas man pasakys, kiek reikia deti plasmases i 1 litra acetono ir kiek laiko jis mazdaug tirpsta :) . Noriu pabandyti, gal bus stangresni negu su epo. :?
:shock: kokios plastmasės ? ... SAM-propionato dedasi 1:9 , organika galima tirpinti irgi panašiu santykiu , bet .... atkreipk dėmesį į tai , kad nekišk jau suklijuoto su epo ruošinio , ištirpdys tirpalas klijus , mirkyk nesuklijuotą , t.y. tuščią ruošinį panardinęs į tą tirpalą kokią parą , kad gerai prisigertų , po to maždaug tiek reikėtų džiovinti , ir tik po to galima klijuoti karkasą į vidų ir daryt apdailą , vėliau jau su viskuo nedideli pamirkymai tame tirpale , kad padengti kūnelį , tada kai trumpai , tai epo neištirpdysi , .... kiek pastebėjau visi tie mirkymai labai mėgsta gerą po to išdžiovinimą , neskubėti svarbiausia .......
...ir nesidaryk tu litro , pasidaryk mažesnį kiekį ir pabandyk , kol atrasi išgadinsi kelis litrus acetono ... beje aš mirkau tirpiklyje 646 , sako jis mažiau smirda , bet ne taip greit lyg džiūsta ... man patinka geriau ....
 #206550   savas
 02 Lie 2010 10:35
Blyn, pas mane polikarbonatas jau virs menesio tirpsta ir dar neistirpo :shock: . tokia pominkste kose bludineja po slovika ir toliau ne is vietos :e:e . Be reikalo tik skiedikli gadinau.
 #206567   ZILVA von jurasemia
 02 Lie 2010 12:19
savas rašė:Blyn, pas mane polikarbonatas jau virs menesio tirpsta ir dar neistirpo :shock: . tokia pominkste kose bludineja po slovika ir toliau ne is vietos :e:e . Be reikalo tik skiedikli gadinau.
savas o tai kažkas matyt ištirpo , gal tas kas ištirpo visiškai tinkamas impregnuot , tu nusipilk ištirpusią dalį ir pabandyk .... gal pas tave persotintas tirpalas jau gavosi .... organinį stiklą tikrai tirpinau be jokių problemų , per savaitę kasdien pavartant po keletą kartų ištirpo ...
 #206633   ZILVA von jurasemia
 02 Lie 2010 20:10
kestutis666 rašė:zilva, turi omeny organika, tai organini stikla :oops:
taip butent organini stikla , aisku galima bandyti ir kitu rusiu plastikus , bet tuomet reikia eksperimentuoti , ieskoti .... organika neblogai , bet vis tik SAM-propionatas man atrodo geriau , na ir dar abejoju , kad bus geriau nei epoksidine dengta ...aisku tai nereiskia , kad as atkalbineju , tu ieskok , daryk , bandyk , gal but atrasi kazka tokio ...na ir aisku tuomet nepamirsk pasidalint savo atradimais su tokiais pat ieskanciais vobleriu darymo fanatais .
 #206638   kestutis666
 02 Lie 2010 21:21
O sam loko ar galetu cia atsiusti i ispanija, ar jie tik vietoje ji platina :?:
O del eksperimentu, tai jo, reikes kazko ieskoti, nes norisi, kad jie butu kieti kai gelezis.
Ir idomu su kuo daro japonai, ne su sam laku juk :?: :grin:
 #206639   savas
 02 Lie 2010 21:29
Kazin ar anie siuncia kitur. Pas juos ir tinklapis tik anuju kalba ir prekyba vykdo tik vieno miesto, vienoj parduotuvej. Ir tas lakas turbut pasaulyje ne vienintelis toks, tik pakaitalus ar panasius turbut zino tik chemikai ar kas masine kazko panasaus gamyba uzsiima.
O del japonu... perpjauk koki ir pamatysi is ko anie pagaminti :-D .
 #206686   Pelekas
 03 Lie 2010 14:57
Jei detaliu ar irankiu vobloms gamint Kaune pristigsit ;uolrait

http://WWW.rcl.lt (elektronika, bet yra ir balzos lazdu )

http://www.varztupasaulis.lt (vielos ar ko )

http://www.lemona.lt (el darbo irankiai, peiliai, elektronika ir t.t.)

METALINIS VILKAS, UAB
Adresas: Raudondvario pl. 141, LT- 47192, KAUNAS
Telefonas: (37) 328200
Mob. telefonas: (620) 10900
Faksas: (37) 261878
El. paštas: metalinisvilkas@bnk.lt
Tinklalapis: http://www.metalinisvilkas.lt (metalai, vielos, plokstes)

UAB "IMS Antera"
R.Kalantos g. 49B, LT-52303, Kaunas

Tel.: +370 37 473509
+370 37 440010

Faks.: +370 37 373281

e-mail: info@antera.lt (metalai)

http://www.linoksa.lt (nerudijancio plieno gaminiai, aliuminio vamzdziai)

http://www.mvsteelgroup.lt
Biuras Kaune
MV steel group, UAB
Nemajūnų g. 19B, LT-52449 Kaunas, Lietuva
Telefonai: +370 37 328200, Faksas: +370 37 261878
Mob: +370 620 10900
Email: andrius@mvsteelgroup.lt (daug metalo, labai daug :-D )

http://www.reklamosmedziagos.lt (plastikas, organinis stiklas, pvc, polikarbonatas, plistirenas)

http://www.propeleris.lt (mediena, anglies pluostai)
 #206690   kestutis666
 03 Lie 2010 16:04
radau cia as toki poliriuetano laka, sako , kad labai tvirtas, bet dvieju komponentu, ar kas bandet toki.
ir dar viena, titan lux , parasyta, kad efecto cristal, tipo kaip stiklas gaunasi , toks kietas, bet blin vlniskai brangus 1l kaina 20 euru. pirmadieni nupirksiu ir isbandysiu, pasakysiu kaip jis. ;-)
 #206722   ZILVA von jurasemia
 04 Lie 2010 09:37
Su tuo propionatu as galvoju tokie reikalai :
tai medziaga kuri yra tarsi bazine , i ja paskui ideda visokiu priedu , kietikliu , plastifikatoriu dar ko nors ir taip padaroma tam tikra medziagele kuria paskui impregnuojami ar lakuojami vobikai , kazkur striborge praslydo zodziai , kad ir Rapala ji naudoja tik deda kazko ten kazkiek , zodziu kuria savo , deda kazkokio priedo , greiciau plastifikatoriaus kazkoki procenta ir gauna sau priimtina produkta ... manau ta medziaga gal vaiksto ir kitais pavadinimais tik va visda tai labai sunku issiryskinti , nes paparastai tai ir buna paslapties pagrindinis objektas ...
Kestai 666 as naudoju poliuretanini laka , be to chebra Suomijoje ir kitur naudoja ir CAB laka , kuris taip pat poliuretaninis , jis skirtas butent vobleriams , bet yra vienas bet - tu rasai kaip stiklas , viskas but kaip ir neblogai , bet tik , kad jis nebutu labai ,,sausas" t.y. , kad kietas gerai , bet kartais tas kietumas buna labai trapus , norejau pasakyt skalus , greit skylantis ....
...situo savo parasymu apie propionata nepretenduoju i jokias absoliucias tiesas , tai tiesiog pamastymai ir mano nuomone , bet tai nereiskia , kad tai ir yra tikra tiesa ....
 #206728   Pelekas
 04 Lie 2010 11:01
Padekit chebra del voblu dazymo. Ruosiuos dazyti nagu laku mazus vobleriukus. Nusipirkau Pinotex medienos apsaugos priemone tipo impregnantas., TIKKURILA pusiau matinio Uretaninio alkidinio lako, turiu greit dziustanciu epoksidiniu kliju Moment.
Tarkim, impregnuoju medinukus Pinotexu, tada ku, reik spalvint nagu laku, o po to TIKKURILA, bet ar ji nepraskies mano isdziuvusio nagu lako ir nepadarys mozaikos ? :lol:
O gal pabandyt nagu laka paskiest su TIKKURILA ?
Man kazkaip paprasciau su nagu laku maliavot ir spalvu gama ivairesne (yra su blizguciais). Su aerografu turbut man butu sunku, del to ir parinuos ... '''bum
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 194
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė