Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #204949   Menke
 21 Bir 2010 15:04
SauliusM rašė:ai dar beje del pontoon21 agarron'o. nustebino kaip budamas savo svorio jis ypatingai gerai uzsimeta.
realiai dirbanti ta saratu sistema i uodega subyranciu jame.
metasi kaip strele, tiesiai be jokiu pasimakalavimu ore ir toli.
praktiskai is mano isbandytu vobleriu jo uzmetima galima lygint tik su jackson pin tail tune. nu bet jacksonas sitas budamas 9cm sveria 28gr ir jo darbas yra vos ne kaip pilkerio su liezuviu, nes visas svinu uzlietas viduj matyt ar kazkas panasaus. nu vienu zodziu agarronui nuo manes 10 balu.
Bet as radau tik 11cm http://voblery.com.ua/catalog/agarron.html
 #204950   SauliusM
 21 Bir 2010 15:05
jo, kataloge/internete 9,5cm modelio dar nera (gana sviezias matyt idet nespejo), bet pardavime jau yra.
 #205579   savas
 25 Bir 2010 12:37
Kokia nuomone apie Fat rap'us? Kas, kokiom salygom jais domisi? Aplamai, ar verti demesio?
 #205585   Senis
 25 Bir 2010 13:52
savas rašė:Kokia nuomone apie Fat rap'us? Kas, kokiom salygom jais domisi? Aplamai, ar verti demesio?
Turiu vieną, pirkau šapalams, bet dar neteko ant jo pagautį nei vieno šapalo. Ima ant jo ir lydekos ir ešeriai. Beje aš dar tik kokias 5 žvejybas naudojau jį, tai labai daug negaliu nieko teigti...
 #205626   AndriusK
 25 Bir 2010 21:11
Kokia nuomone apie Fat rap'us?

Gana neblogai pasirode velkiaujant, ties meldu linijomis. arba stop-and go technika.
 #205877   SauliusM
 28 Bir 2010 11:43
turiu viena fat rapa nuo senu laiku uzsilikusi. naudoju isskirtinai tik Nevezio lydekom gaudyt, nes niekur kitur jis man nesublizgejo.
 #208453   SauliusM
 14 Lie 2010 12:49
damiki craft nebandziau, bet va vakar fabuos nugrioviau naujai pasirodziusiu cheerful'u is pontoon21. atsirado naujos spalvos kaip pvz sitam modeli anksciau nebuve natural brown ir dark side. ir mazuciai 34 mm cheerfulai atsirado tiek su SR tiek su MR liezuvukais...
iki pilnos laimes man belieka, kad dar cheerfulo tokiu spalvu kaip ne kuriuos alter idem(922) ir hypnose(075, R02) gamint pradet, tai isvis lafa butu.
 #208537   Jackfish
 14 Lie 2010 17:19
Damiki Mu kas bandet. Imeciau i srove pora kartu. Nesuprasi, ar jis stovi kaip pagalys ar juda maza amplitude. Labai maza.
 #208571   SauliusM
 14 Lie 2010 20:02
vital(vilnius) rašė:
Vegys rašė:http://www.martis.us/produktai/vobleriai.html - a bandėt kas nors ? Kokie atsiliepimai ?
Kaip visada lietuvos 'biznesmenai" priveze ne tuo kuo reike. :lol: legendenio Pirami modeliuko vot ir neatveze :tia-tau ,o kiti tai seip sau nekuo tokio :ruko beja zinau kur tu Pirami in Lt gauti ;-)
o kuom tas pirami ypatingas neskaitant to, kad "legendinis"? nes taip i ji ziurint tai atrodo kaip eiline minoske...
:roll:
 #208655   vital(vilnius)
 15 Lie 2010 09:51
visa pirma kaina demokratishka,antra sita eiline be jokiu vijeb... minoshka, "dos i kaulus" ne vienam super-puper brandui,trecia paskaitik google kiek geru :shock: :!: atselpimu apie sita "korijetiska" minnoshke ;-) pas mane 40 sp ir 55sp "smert okuniam" :gutgut Pabandik, suprasi ;-) ir cia vienintelis modelis kuris visada Damiki assortimente jau gal 7-8 metus,gal ir daugiau,ira pas mus parduodamas jo klonas Bayron Slim,igri :gutgut tik spalvu pasirinkimas labai mazas :/nek
 #208659   SauliusM
 15 Lie 2010 10:13
vital(vilnius) rašė:visa pirma kaina demokratishka,antra sita eiline be jokiu vijeb... minoshka, "dos i kaulus" ne vienam super-puper brandui,trecia paskaitik google kiek geru :shock: :!: atselpimu apie sita "korijetiska" minnoshke ;-) pas mane 40 sp ir 55sp "smert okuniam" :gutgut Pabandik, suprasi ;-) ir cia vienintelis modelis kuris visada Damiki assortimente jau gal 7-8 metus,gal ir daugiau,ira pas mus parduodamas jo klonas Bayron Slim,igri :gutgut tik spalvu pasirinkimas labai mazas :/nek
o tai ta minoska pasizymi kokiu savitu zaidimu ar dar kuom? subalansavimu mases kokiu? ar siaip kimba ant jos del neaiskiu priezasciu ir tiek?
 #208670   SauliusM
 15 Lie 2010 11:08
jasna... nors man tai sita paskirti atlieka duel stoop mr. kibumu nesiskundziu...
http://ulovistaya.ru/1072.html
dabar dar bandau pointeri 48 ir trout tune prisikalbint, bet nesusidraugauju kazkaip su sitais iki galo, stoopas geriau pakolkas.

stoop'a sekmingai valgo eseriai nuo va tokio dydzio:
Paveikslėlis
nu ir i virsu aisku.
 #208680   SauliusM
 15 Lie 2010 12:26
tai as kai stoop (tas pats kaip sea fox tik kabliukai ne saltwater uzsukti) ir dorado stick 4,5cm atradau vobleriukus sau, tai guminiai mikrikai pas mane tyliai ruko dezutes kampe ir as ju nebeprisirisu isvis beveik jau keletas metu...
stoopas tvicingui, o dorado stick tolygiai pravodkei be jokiu navarotu, a ir kaina dorado gera.

nu dar doradini sticka bandau pakeist megabass live x smolt, trout tune deep ir pointer 48 DD. bet pakolkas tai gauna tolygioj pravodkej beveik visi vobliorai nuo sticko i kaulus. cia jei ezere aisku. a upej tai panasu, kad pontoon 21 cheerful 40 F-MR jau isstums po truputi sticka.

ai tuo paciu, apie megabassus kad kalba uzejo. kasnors kanors sekmingai gaudot megabassu? o tai prisipirkau as anu visokiausiu belekiek kote sia ziema, bet kazkodel tyli anie man. nu tik ant vision 95 ir live x smolto po eserieca ir ant baby grifono lydekute nedicka pajamiau i vsio. bet tai yra vobleriu ant katru per viena zvejyba pagauni daugiau nei as ant visu savo turimu megabasu kartu sudejus per visa sita sezona pagavau ( 3 zuvys kolkas :-ug o kaina tai einana)...
 #208734   vital(vilnius)
 15 Lie 2010 16:18
Dorado Stick 4,5 ir pas mane tarp "favorite" upietakiu zuklei :gutgut turejau as tu megabassu jau tada kada dar koto parduo nebuvo, ipatingo neko neparuode,dabar ju nera mano dezutei :cool:
 #208736   SauliusM
 15 Lie 2010 16:22
ir anas ne tik eseriam bet ir upetakiam labai geras. ypac kai tiek tekainuoja, tai negaila nurovinet kelmuose...
 #208738   SauliusM
 15 Lie 2010 16:26
vital(vilnius) rašė:Jo kaina :gutgut bet vistek kibu vobleri gaila palikineti kelmose 'viarkt :-D
kai tik abu partneriai uzsidare ir kotas atsidare pas juos ispardavimas buvo -40% tai as gal 15 sticku pajamiau pas juos uz jumoristini piniga, tai dar kuriam laikui uzteks manau...
:lol:
nors su stickais tai irgi, keiciasi ne dienom o valandom, tai dazymas, tai liezuvelio forma biski. nu bet dirba visu "kartu" stickai.
 #208740   SauliusM
 15 Lie 2010 16:32
vital(vilnius) rašė:turejau as tu megabassu jau tada kada dar koto parduo nebuvo, ipatingo neko neparuode,dabar ju nera mano dezutei :cool:
jei atvirai, tai is visu mano turetu "brangiu" vobleriu, kazka ypatingo tik zipo rigge 35F rodo... nors kai dabar pas Ina atsirado tu "serebrennyj rucej" zipo kopiju po 18 Lt tai matyt ir rigge nebepirksiu daugiau. :roll: nes visai normaliai tos kopijos dirba
 #209973   martbank
 22 Lie 2010 22:33
Damiki Craft Striker http://www.martis.us/produktai/vobleria ... ft-striker, puiki alternatyva Pirami Modeliui, as bandziau su Striker 90 SP., tai keleta lydekaiciu isegiau,. kaip naujiena tikrai nenusivylaiu., beja maciau prekyboje Damiki Craft Striker 120, tai kaina truputi kandziojasi bets splavos :gutgut. Pas broliukus Silainiuose sake Damiki MU ir Slim Jack yra reiks nulekt ir pagriebt keleta pabandymui...artejant rudeneliui.
 #210312   ansanas
 25 Lie 2010 13:47
Gal kam teko bandyt "Norfinius" voblerius ? Maciau papigiai :-D Sukres tai zinau,kad nesisuka,o idomu ar tokius voblerius valgo kas.
 #210319   TailDancer
 25 Lie 2010 14:36
na nezinau kaip su tom norfinem sukrem, as bentjau dvi turejau tai jos abi sukasi labai gerai, viena tai viska vilioja tiek sapalus tiek eserius tiek lydekas, man bentjau ji buvo Nevezio topas. o vobleriu tai mano nuomone neapsimoka pirk is ten,nes gal is kokiu 3 bus tik vienas normalei dirbantis dirbantis :)
  • 1
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • 90
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė