Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #212052   Ignelis
 05 Rgp 2010 10:32
pasirasyciau ir ash okuma kartu nert, jei nerasi su kuo kartu palekt - parasyk ;-) hidreko neturiu, bet kai tokia vandens temp manau jis nlb ir reikalingas....
 #212055   Vaidis
 05 Rgp 2010 11:12
Valandą laiko drąsiai gali makaluotis ;-) bet jeigu gylis siekia porą metrų ir daugiau, jau nelabai jauku daros, šaltable :superšokas įvarai į tokią zoną, net kvapą atima :-D neši muilą į viršų kaip kulipkė :lol:
Žiūrėkit ten kur dugnas žolėm kaip kilimu nusėtas, tai ten didesnių radau, pamatysit pilna urvelių, vienžo skylėtas 'kilimas' :koliorava , o patys didžiausi, tai sėdėjo ant to kilimo drąsiai, atseit nieko nebijo, bet tik priplauki ir neša muilą į žoles, tada jau reik šieną ravėt :-D ir išvis, baukštųs jie baisiai, ne taip kaip plačiažnypliai, priplauki prie jų, nori pačiupinėt, tai jie savo klekšnes į viršų ir į kovinę pozą :-niak' :gutgut
 #212073   Vaidis
 05 Rgp 2010 11:47
tai jeigu irmažesnis gylis, vistiek su lastais smagiau, greičiau, daugiau ploto apvarinėji :gutgut
 #212200   Vaidis
 05 Rgp 2010 18:31
ErikaZ rašė:nuo to ir prasideda povandenine medziokle :)
nesamonė, nardau jau kokie 7 metai ir niekas man neprasidėjo -liežvis
 #212275   Agis
 06 Rgp 2010 08:15
Neįsijauskit su tais vėžiais benardydami :lol:

12. Draudžiama žvejoti:

12.4. plačiažnyplius ir siauražnyplius vėžius kitais žvejybos įrankiais ar būdais nei bučiukais ir samteliais vėžiams gaudyti;

Nu apie tuos rainuotuosius nieko nerašo, bet iki suklydimo ar netinkamos minties iš skaitytojų tik vienas žingsnis :lol:
 #213412   Vaidis
 12 Rgp 2010 10:07
Vakar buvau iki Slengių karjero nulėkęs, norėjau panardyt rainiukų pasirinkt, ale likau nemaloniai nustebintas :evil: vanduo kakavinis palikęs, ko nėra ten buvę 'viarkt , nesuprantu kame šaknys :? Tai teko rinktis žaislus ir važiuot į Bajorų karjerą, ten viskas :gutgut , apart to, kad vanduo žydi, matomumas apie 1m, kuojų mačiau, ešerių, o lydekos nei vienos :mėlynvarla
 #213436   Ignelis
 12 Rgp 2010 10:49
pastatysiu :beer'2 jei kas pasiims kartu panardyt ir veziu parink, kur zemaitijos apylinkese..., galim ir per nakti su lauziuku, prozhikais, gal dar :1women: pasiimt, valtele ir buciukais pasirupinsiu... ;-) vnz viskas yra tik ramesnes vietos nezinau, o vazinetis ir ieshkotis vieos pats neturiu kada... :oops:
 #213439   Vaidis
 12 Rgp 2010 10:58
Igneli, prie Cesiaus karjeriuko važiuok, ten ir gaudau dabar :gutgut Tik nardyk šiauriniame gale, ten bent jau man pasirodė, kad didesnė konsentracija jų :roll:
Beja, dabar šarvus keičiasi jie, visas dugnas nusėtas senaisiais šarvais, todėl šiuo metu jų nėra labai daug, nes 'plikšiai' sulindę į žoles 'raumeny' auginas :-D Dabar slampinėja jau pasikeitę ir dar nepasikeitę šarvų ;-) Baisiai baugūs, nespėji priartėt, o jau reik gintis iš paskos kol nuseki kur į žoles įlindo, o tada jau.......kaip pasiseks :lol:
 #213444   Vaidis
 12 Rgp 2010 11:09
Ignelis rašė:i ka nardydamas krauni..? :mėlynvarla
yra tokie sieteliai metaliniai kur ir dugnas atsidaro ir iš viršaus atsidaro paspaudus ;-)
 #213857   Ignelis
 15 Rgp 2010 13:55
pora dieneliu makalavaus ant cesiaus balos, visai smagi ta bala ishtikruju... :) bet nardyt ten bjauroka... :mėlynvarla del to kad is 20veziu rastu ant dugno koki 16 buna nudvese, visokiu shakuciu leksciu daug dugne ir seip kai pro koki suda paskendusi praplauki nelabai malonu pasilieka.... :roll: sekancia diena priputem ciuzini surishom kartu su valtele ir trys zhmones pusdieni komfortiskai leidom laika ant savotishko "plausto" toliau nuo kranto uzhsiinkarave ;uolrait kas zvejojo, kas su maske nerde, kas seip kaitinosi ir maudesi... ;-) toliau nuo kranto zholes kilimas ne tox didelis, mikrint daug maloniau... :grin:
 #213886   okuma
 15 Rgp 2010 19:00
Katik nuo Tūbausių tv. vanduo krites :superšokas , vietine fauna sake,kad jau pora savaiciu taip yra..o kodel neaisku..vistiek puoliau metyt,tai 2 nerealizuoti viens krante . Kai porai val. tai visai smagei..
Paveikslėlis
 #213889   Vaidis
 15 Rgp 2010 19:08
Ignelis rašė:del to kad is 20veziu rastu ant dugno koki 16 buna nudvese
:roll: na aš šiais metais du kart buvau, tai pastarąjį tik daug išnarų mačiau ir kelis tik nugaišusius, o pirmą kart tai tik kelias išnaras :neutral: gal jau trokšt jie ten pradėjo....nes ten vakarais po ŽŪ darbų provincialai sulėkę 'skalaujas' su šampūniais visokiais.... '''bum
 #213901   Ignelis
 15 Rgp 2010 20:15
greiciausiai.... :idea: nes dbr maistui tai su maske lb sunku butu prisigaudyti..., 10vnt norint sukrapstyt juodas darbas..., o kartais buna ciumpi vezhi o ten pasirodo nustipelis... :-vimt tai ir nelabai malonu... esu nardes ten kur veziu kelis kart daugiau negu minetam karjeriuke, bet tiek ishnaru neteko matyti, nujauciu kad ten ne ishnaros o veziu lavoneliai ishvalgyti tu paciu veziu ar dar bala zino kieno.... :roll:
 #213903   Vaidis
 15 Rgp 2010 20:40
nu nežinau kur tu ten juodą darbą matai :? malonumas didžiausias :!: :lol: varinėji sau kaip ichtiandras ir grožiesi žuveliokais, o besigrožint žiek ir vėžiukų pasiranklioji ;-var-var.
reiktų kartu pabandyt pasiplaukiot, sulygintumėm rezultatus :twisted: nes aš abu kartus po gerą pusvalandį turškiaus ir po 20-30 vėžukų sugraibiau, neskaitaint tų, katriems pavyko pasprukt :[anuol prie alaus tam kartui pats tas, daugiau ir nereik niekam ;uolrait
 #213937   Ignelis
 16 Rgp 2010 07:31
snd vel pluduriuot planuoju... ;-) minusas tas kad vamzdelio neturiu tinkamo, ir tik giliai nardau, prie pat kranto man :-vimt nors neriu kaip ruonis... :lol: bet nepagavimo procentas todel mazas kad dugnas yra purus, ir sunkokai man susigriebia, jau net nebesistengiu pirstais graziai uz kupros imt... :)
 #213945   vyrgaz
 16 Rgp 2010 09:04
Kaip jums pirštai nenulūžta besigiriant nelegaliais savo laimikiais? Gaudot vėžius neleistinu būdu ir net nesusimąstot kad brakonieriaujat..Vaje vaje..Gėdos turėtut.. :e:e
 #214113   diego
 17 Rgp 2010 11:15
vakar s utra porančė is principo vaziavau patikrint Vezaiciu tv., nes paskutiniais kairtais cia vis girdedavau kalbant kad kazkada karsiu neblogai pasigaudavo..., ale paskutiniais kartais niekam nekibo. Galvoju patikrinsiu.
Pasarai... zirniai.. kukuruzai... sliekai... Fyderiai. Rezultate lygiai 0 zuvu '''bum paliksim ramybej Vezaicius :[anuol
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė