Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #209966   HIPIS
 22 Lie 2010 21:53
Nei velnio ten nesala, bent man..vistiek rudeni, ar taip ar anaip, pirstines naudojame ir ta dregme aktuali jei pirstines kietos, ale neoprenas, kuris tik reklamose rankas sildo.
Geras Flisines su ale membrana pirstines ir ta dregme nemotais, ..suslampa isspaudi ir nors viskas slapia rankai nesalta, plonas sluoksnis apie ranka isyla ir viskas normalu....
Muselininkai tokes naudoja.,..aplink sniegas iki pautu stovi vandenije o rankos slapios visada, tai jei saltu, niekaip nepazvejotu.. o gaudom...
 #209972   Taacis
 22 Lie 2010 22:23
HIPIS rašė: Geras Flisines su ale membrana pirstines ir ta dregme nemotais, ..suslampa isspaudi ir nors viskas slapia rankai nesalta, plonas sluoksnis apie ranka isyla ir viskas normalu....
Ar chia teoriniai ishvedzhiojimai, ar ish praktikos? Nes man butent lapkrichio menesy ir pasireishke, tas shalimas- taip tikejausi padzherkinti rudeny, atostogas pasiemiau, o sh gavosi- rite laikanti ranka- pastoviai shlapia... Variantus bandzhiau yvairius- thinsulate tame tarpe... Vienas ish variantu kazhkurios sodininku gumuotos pirshtine (numero uno) arba thinsulate(ar fleesas, nepamenu). Visas pirshtiniu nepatogumas, tas, kad kaip ir su Nevska, taip ir su multu ash shpule kontroliuoju nykshchiu (geriau/toliau/tiksliau metasi)- su pirshtine nera taktilinio jutimo :-niak' . O vyniodamas vala atgal- rite delne- to pasekoje visas delnas shalpias :-vimt .Esant temperaturai +3+10 ir vejui- nekas, ishtverdavau tik koky max 2-3 val ar viso labo iki pusvalandzhio.
Taigi... Tiesa visa shita patirtis su bachkute ir su jerkais...
Beje, galetum ir parekomenduot "Geras Flisines su ale membrana pirstines", su kuriomis "ta dregme nemotais". Visionu, Jaxonu, Norfinu variantai ishbandyti. Dar bandyta pora slidininku variantu (spjoviau ant zhukles prekiu pardaveju ir variau y zhiemos sporto (ir/ar dvirachiu) parduotuves)... Neopreniniu nenaudojau- priesh 10 metu pabandzhiau ir supratau (tiksliau nesupratau) kas per daiktas :-vimt
 #209982   rimosius
 22 Lie 2010 23:45
[quote="SauliusM

Nors jei reiktų orientuotis į lengvus masalus- CURADO E paliko daug geresnį įspūdį...bet čia jau nebe ekonominis :?[/quote]
a va jo, apie sita anksciau mineta cormorana buvau pamirses kazkaip. o curado kaina manes nezavi visai. aisku gal kaip tarpinis variantas kokia citica E galetu but... :roll:[/quote]
:grin: Jeigu neklystu tai Saulius m desiniarankis,Kaune curado200e-440lt,o citica200e-340lt ir kainos atrodo negalutines :lol:
 #209983   SauliusM
 23 Lie 2010 00:25
HIPIS rašė:Nei velnio ten nesala, bent man..vistiek rudeni, ar taip ar anaip, pirstines naudojame
Va butent. Neei velnio :!: nei velu rudeni nei ziema prie minusines temperaturos jokiu pirstiniu man spiningaujant su spiningine iranga nereik. nes rankos sausos. va Taacis labai gerai viska aprase.
 #209984   SauliusM
 23 Lie 2010 00:27
r.znaidauskas rašė: :grin: Jeigu neklystu tai Saulius m desiniarankis,Kaune curado200e-440lt,o citica200e-340lt ir kainos atrodo negalutines :lol:
taip as desiniarankis, tai reiskia, kad kota laikau su desine ranka. znacit man reikia rites sukamos kaire ranka. tai yra ne 200 o 201...
bet kur tokias kainas matei aisku irgi galetum parasyt.
 #210023   SauliusM
 23 Lie 2010 09:35
ale bet kas cia lietuviam uzejo popigiaja ispardavinet desinia ranka sukamus multikus. matyt prisiveze is nesupratimo tokiu belekiek buvo ir dabar kur det nebeturi... ot laime kairiarankiam ir zvejojantiem amerikoniskai. beje, jei zvejot amerikanskai, tai ranku slapimo problemos kaip ir nebeliktu daba mastau...
:roll:
 #210082   Taacis
 23 Lie 2010 11:13
SauliusM rašė:jeigu zvejot amerikanskai, tai ranku slapimo problemos kaip ir nebeliktu daba mastau...
:roll:
Kodel? Nes laikoma uzh foregripo? Bet metant irgi nemazhai vandenio ishsitashko ish pintiako. Tik prailgetu sausojo zhvejojimo laikas, bet manau, kad neilgiau kaip dvigubai.
Bet kolkas, tai man tas ranku shlapumas dzin, man kastinie zhvejyba labiausiai patinka su belly boatu, o su bellyboatu kai labai shalta- ash neplaukioju.
 #210105   SauliusM
 23 Lie 2010 12:06
Taacis rašė:Nes laikoma uzh foregripo?
YES. va butent ta per atostogas ir bandysiu ivaldyt. net specialiai corvalusa desinia ranka sukama tam nusipirkau. nu dar siandien atidirbu ir atostogaut...
o kad metimo metu pasitaskys, bala nemate, svarbu nors traukiant nereiks slapia metala delne laikyt, nuo ko ir nusali nagus labiausiai.
Paskutinį kartą redagavo 1 SauliusM. Iš viso redaguota 23 kartus.
 #210106   HIPIS
 23 Lie 2010 12:08
Taacis rašė:
HIPIS rašė: Geras Flisines su ale membrana pirstines ir ta dregme nemotais, ..suslampa isspaudi ir nors viskas slapia rankai nesalta, plonas sluoksnis apie ranka isyla ir viskas normalu....
Ar chia teoriniai ishvedzhiojimai, ar ish praktikos?
Na zinoma kad is praktikos..o kaip kitaip ...
Jau tikrai senei uzsiimu museline..tai zuklauju net per kaledas..muselinis valas visada eina per rankas, net rankovese vandens pribegdavo...o veliau aisku ir derkaut pradejau...Geros pirstines, stiprei padeda..tik ne NEOPRENAI :/nek :/nek :/nek .. pirstine turi priimt dregma, su sausa rankos sala o kai sudreksta, apie ranka dregnasis sluoksnis susyla ir nebepriima is isores daugiau dregmes o tuo pat ir salcio...

Pavadinimo tikslaus nepasakydiu..Sims kaskokios uz 160lt. ir ekonominis varijantas is Rovanos, tokios ale minkstos minkstos..tik kad ten visai be uzrasu...Tu dvieju poru per akis..dar Nuo viziono turiu irgi :gutgut bet ten jau muselinies grynai, viosi pirstai atviri...
Paskutinį kartą redagavo 1 HIPIS. Iš viso redaguota 23 kartus.
 #210107   Taacis
 23 Lie 2010 12:11
HIPIS rašė:
Taacis rašė:
Ar chia teoriniai ishvedzhiojimai, ar ish praktikos?
Geros pirstines, stiprei padeda..
Tai "geru pirshtiniu" pavadinimo taip ir neishgirsim?
 #210114   Taacis
 23 Lie 2010 12:34
HIPIS rašė:Nu parasiau AUKSCIAU :lol:
Ai, paredagavai pirminy savo laishkely... Tos Sims uzh 160 Lt turi pavadinima? Kur ju ieshkot? Ant Lt ar per ebay???
 #210122   HIPIS
 23 Lie 2010 13:07
Simsu..Romadoi, pries kokius 7-6 metus nugriebiau, laiko apizdenai... :gutgut
O kad ten pavadinimo tik tiek, kad Simssss ... :lol:
Vizionus is Hobio Centro arba salmolitos irgi ale membraninei sikaninei...bet visai nieko, ant nedidelio salcio..
O is Rovanos, tai kiek buvo Siauliuos Ir Klaipedos Akropolije, visus supirkau :oops: :-D ..draugai pamate, pabande tai sukuriau deficita.. :lol:
Beje...butinai reik matuotis ir imt laisvesnes, kitaip bus vistiek salta.. ;-)
 #210131   Taacis
 23 Lie 2010 13:26
HIPIS rašė:Simsu..Romadoi, pries kokius 7-6 metus nugriebiau, laiko apizdenai... :gutgut
O kad ten pavadinimo tik tiek, kad Simssss ... :lol:
Kurios:
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... uct_id=181
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... uct_id=180
http://romada.lt/shop/index.php?route=p ... uct_id=182
 #210704   SauliusM
 27 Lie 2010 19:48
nu va, isbandziau siandien amerikoniskai zvejot. ta prasme laikant kota kaire ranka (as desiniarankis) auksciau rites uz foregripo ir multa sukant desine ranka. likau nesuprates, kaip taip isvis zvejot imanoma. nu man ziauriai nepatogu. total koshmar prisiminima turejau, kaip anksciau su spaga ir nevska katuske spiningaudavau... nebenoriu daugiau atgal i praeiti. bet vienzo jei kas noresit taip paeksperimentuot. tai galiu popigiaja perleist vienakart naudota tik desinia ranka sukama shimano corvalus'a :roll:
 #210743   Xrapas
 28 Lie 2010 08:05
SauliusM rašė:nu va, isbandziau siandien amerikoniskai zvejot. ta prasme laikant kota kaire ranka (as desiniarankis) auksciau rites uz foregripo ir multa sukant desine ranka. likau nesuprates, kaip taip isvis zvejot imanoma...
ŠITAIP?
Bet anam lygtai visai neblogai gaunasi... :?
Kokiu kotu bandei?
 #210769   SauliusM
 28 Lie 2010 10:29
jo sitaip. o del to budo, nu ka as zinau kaip cia tau pasakyt. bandziau ir vartikle (jura) metyt ir tampyt, bandziau ir swimbaita (spro bbz) patasyt. gautis tai gaunasi, nu bet nepatogu man bent jau. gal aisku cia pripratimo reikalas, nu bet prasmes nematau pratintis gaudyt taip kaip man nepatogu.
 #211769   Kleckas1978
 03 Rgp 2010 23:09
SauliusM rašė:nu va, isbandziau siandien amerikoniskai zvejot. ta prasme laikant kota kaire ranka (as desiniarankis) auksciau rites uz foregripo ir multa sukant desine ranka. likau nesuprates, kaip taip isvis zvejot imanoma. nu man ziauriai nepatogu. total koshmar prisiminima turejau, kaip anksciau su spaga ir nevska katuske spiningaudavau... nebenoriu daugiau atgal i praeiti. bet vienzo jei kas noresit taip paeksperimentuot. tai galiu popigiaja perleist vienakart naudota tik desinia ranka sukama shimano corvalus'a :roll:
man vien paziurejus bloga ir nesuprantama darosi kaip desiniarankiui taip imanoma - amerikonai visi "levi" turbut yra - del to jiem ir gaunasi turbut taip zvejoti :lol:
 #212252   piatras
 05 Rgp 2010 22:47
SauliusM rašė:...nu bet prasmes nematau pratintis gaudyt taip kaip man nepatogu.
:? Užjaučiu... Beje o kas nors bandėt bet kokiu multiplikatorium (kair. deš. - nesvarbu) mėtyt bet kuria ranka :gutgut ;-var-var. Su beinercu tokių bajerių neišlauši :e:e
 #212352   SauliusM
 06 Rgp 2010 18:41
piatrai, nebuk multiko talibas, kaip kad viens veikejas sake. yra kur multikas turi pranasumu, yra kur beinercine ir nereik visokiu lia lia, tipo multas visur ir visada forever. A buvo talibai is pradziu muselinykai, paskui karpinykai... Dabar panasu kad bresta nauja multiko talibu karta. nu i fig svami. nezinot kaip issidirbinet, nu issidirbinekit. :lol:
 #212509   Gdainius
 08 Rgp 2010 09:02
vital(vilnius) rašė:piatras
save geriau pagailek :lol: bo jau nuo multiku "krisha edet" :v-ar :lol:

Nėra čia sveikų , visi ligoniai vieni mažiau kiti daugiau , o kas link multikų, tai yra tokių situacijų kur mėsmalė tikrai lieka vienintelis variantas.O jeigu yra vietos už nugaros kur užsimot, tai multikas :gutgut
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė