gal geriausiai būt daryt žiemą, kai ledas yr...
Aš manau, kad Dievas, kurdamas žmogų, kažkur pervertino savo sugebėjimus. – O. Vaildas.
Jei polinis geriausias variantas daryti ziema del labai daug kuriu priezasciu pvz.daug patogiau mosikuotis kuju stovint ant tvirto pagrindo,daug paprasciau viska isimatuot ir tt...Airis rašė:gal kas nors esate uzmate inete,kaip paciam pasidaryti liepta i vandens telkini,mano atveju ,i karjera. pasidalinkite savo mintimis ir patyrimu. uzsiimsiu keleto lieptu darymu.aciu.galima ir pm
Bratka rašė:Jei polinis geriausias variantas daryti ziema del labai daug kuriu priezasciu pvz.daug patogiau mosikuotis kuju stovint ant tvirto pagrindo,daug paprasciau viska isimatuot ir tt...Airis rašė:gal kas nors esate uzmate inete,kaip paciam pasidaryti liepta i vandens telkini,mano atveju ,i karjera. pasidalinkite savo mintimis ir patyrimu. uzsiimsiu keleto lieptu darymu.aciu.galima ir pm
Jei nori tvirto liepto kurio neiskilnotu ledas is po ziemos,naudok 100diametro vamzdzius,kampuoti 15x15 arba koki sveleri.
matyt nesi laikes rankose normalaus perfo, as kalbu apie toki kur viena ranka neislaikysi ir nepagresi, tokie jau varo panasiai kaip pneumatiniai plaktukai(zinai toki?), o gal pasakysi kad ir su juo neimanoma d100 vamzdzio ikalti? Jei kyla klausimu paklausk, o nesipizdavokBratka rašė:Noreciau pamatyti ta vaizda kaip kali 100 vamzdi su perfu,per puzdieni gal ir ikalentum koki viena ir tai ne iki galo.
Kurioj as cia tave vietoj ispizdavojauEDVD rašė:matyt nesi laikes rankose normalaus perfo, as kalbu apie toki kur viena ranka neislaikysi ir nepagresi, tokie jau varo panasiai kaip pneumatiniai plaktukai(zinai toki?), o gal pasakysi kad ir su juo neimanoma d100 vamzdzio ikalti? Jei kyla klausimu paklausk, o nesipizdavokBratka rašė:Noreciau pamatyti ta vaizda kaip kali 100 vamzdi su perfu,per puzdieni gal ir ikalentum koki viena ir tai ne iki galo.nesuprantu tokiu zmoniu..... P.S. tokio pirkti neapsimoka, bet tam yra nuomos puktai
neturiu noro gincytis, kas nores patarimo paklausys, kas nores toliau su kuju mojuos, esam laisvi zmones rinktis.......Bratka rašė:Kurioj as cia tave vietoj ispizdavojauEDVD rašė:matyt nesi laikes rankose normalaus perfo, as kalbu apie toki kur viena ranka neislaikysi ir nepagresi, tokie jau varo panasiai kaip pneumatiniai plaktukai(zinai toki?), o gal pasakysi kad ir su juo neimanoma d100 vamzdzio ikalti? Jei kyla klausimu paklausk, o nesipizdavokBratka rašė:Noreciau pamatyti ta vaizda kaip kali 100 vamzdi su perfu,per puzdieni gal ir ikalentum koki viena ir tai ne iki galo.nesuprantu tokiu zmoniu..... P.S. tokio pirkti neapsimoka, bet tam yra nuomos puktai
![]()
Su perfu 100 vamzdzio,nesuvarysi normaliai,nebent i dumbla.As tau pati normaliausia perfa isnuomuosiu kurio tu su viena ranka neislaikai
duosiu vamzdy nuvesiu prie ezero ir jei per valanda laiko suvarysi bent pora metru vamzdzio i grunta as tau alaus statau,jei ne tu man alaus ir susimoki uz nuoma-tinka toks variantas?
nu man mano kauselis irgi nepatink... originalus siutas is kazkokios kietos medzegos... nezinau ,nieko normaliai negali padaryt...ragatke-liuks , guma jau 5 metai laiko tik vat kiauselis pavarges..Skridžas rašė:...tik nesugalvoju iš ko pasidaryti ta kaušeli pašarui
elastinis bintas ta guma vadinosiAgis rašė:Vaikystėje nepamainoma guma ragatkėm buvo tokia gelsva, kur vaistinėse pirkdavom rulonėliais.Ana buvo skirta tipo sportininkams susiveršti ar tai sąnarius ar tai pilvus, bet buvo puikus variantas prie trišakiuko iš obels
![]()
Vat su dviračio kamera tikrai pabandysiu, tik vat reikia kokią kamerą prakiurusią rast arba pasidarytnekarpysi gi geros
Airis rašė:geriausios ragatkes yra medziotoju parduotuvese,specialios,su atrama ant rieso . biski kainuoja,bet laiko .