Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #211613   Vy74u745
 03 Rgp 2010 12:21
Kokiu firmu patarina vengti kai ieskoma mazdaug tokios sumos kad 100ltl rite 100ltl kotas.
 #211698   Vy74u745
 03 Rgp 2010 18:25
tai va nusipirkau
Kotas: DAM Emotion Spiner 25 IM6X
Rite SALMO Diamon Trophy.
Ar labai susimoviau nusiprkdamas toki varianta? sumokejau 210ltl
 #211700   Kleckas1978
 03 Rgp 2010 18:36
uz tokia kaina nieko geresnio ir nenupirksi ;-)

tik rite buciau geriau emes ryobi ecusima (o dar geriau pasispaudus biski su litais ryobi applause).

Beje visad reikia pradet nuo prastu irankiu, kad suprastum, ka gauni mokedamas kruvas lt uz gera daikta, nes kitaip nesupranti uz ka moki :-D
 #212678   henyte
 09 Rgp 2010 09:26
Pas Xrapa - 釣り用品を扱う釣り具の :grin: vis klausinejama apie kazkoki spina su titaniniais ziedeliais , noriu ir as paklausinet ... O tai cia turima omeny ziedeliu apvadai titaniniai ar ideklai tie metaliniai blizgantys ? Jei ideklai , tai as kelis kartus atsisakiau spino pirkimo vien del situ "metaliniu" ziedu , bijodamas kad pintukas tuoj sugrauz "tulpe" . Gal tie mano bugztavimai perdeti (yra teke laikyt ir su dilde perbraukt per titano plokste , tai nepastebejau , kad jis butu labai atsparus ibrezimams) ir nera tie ziedai tokie blogi ?
 #212694   Xrapas
 09 Rgp 2010 10:07
henyte rašė:...cia turima omeny ziedeliu apvadai titaniniai ar ideklai tie metaliniai blizgantys ? Jei ideklai , tai as kelis kartus atsisakiau spino pirkimo vien del situ "metaliniu" ziedu , bijodamas kad pintukas tuoj sugrauz "tulpe" ...
Esam truputį svarstę tuos niuansus:
http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 704#p24704
Pas mane kolkas neugraužti, bet ir pintuko sąlyginai nedaug matę... :donknow'
 #212706   SauliusM
 09 Rgp 2010 10:34
henyte rašė:yra teke laikyt ir su dilde perbraukt per titano plokste , tai nepastebejau , kad jis butu labai atsparus ibrezimams
aha, yra tekje pjaustyt titaninius strypus su nazofke man, pjaunas zymiai lengviau nei plieniniai :lol:
 #212716   gintars
 09 Rgp 2010 11:25
Sveiki. reiktu nuomonesw apie daiwa procaster spininga 330 m. 10-35 g. http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1351 gal kas nors naudojate ir galite pakomentuoti? Noriu galngesnio spiningo nemunui salaciam, masalai naudojami apie 20 g ir i virsu. rudeni neatmetu galimybes pabandyti suvilioti lasisa (nusipirkus licenzija) Gal pavasari ir i jura bus bandoma ibristi. Suprantu kad uz tokius pinigus nieko normalaus nepaimsi, bet dabar dar romadoj 40 proc nuolaida tai kaina juokinga gaunas. o gal kas ka nors geresnio pasiulyt galit kaina iki 200 lt.
 #212729   SauliusM
 09 Rgp 2010 12:30
gintarux rašė:Sveiki. reiktu nuomonesw apie daiwa procaster spininga 330 m. 10-35 g. http://www.fema-zukle.lt/index.php?rout ... ct_id=1351 gal kas nors naudojate ir galite pakomentuoti? Noriu galngesnio spiningo nemunui salaciam, masalai naudojami apie 20 g ir i virsu. rudeni neatmetu galimybes pabandyti suvilioti lasisa (nusipirkus licenzija) Gal pavasari ir i jura bus bandoma ibristi. Suprantu kad uz tokius pinigus nieko normalaus nepaimsi, bet dabar dar romadoj 40 proc nuolaida tai kaina juokinga gaunas. o gal kas ka nors geresnio pasiulyt galit kaina iki 200 lt.
skelbimu temoj paziurek, kur as hardy idejes, jei sutarsim as tau pats asmeniskai ana i seredziu atvesiu. man gi netoli. pats zinai :-D siaip procasterio neturejau daiwos bet is ekonominiu daiwu tai powermeshas labai neblogas.
 #212735   gintars
 09 Rgp 2010 13:12
Dekui uz pasiulyma, bet problema ta, kad jis daugiau nei dvigubai brangesnis uz mano skiriama suma :grin: Spiningas bus naudojamas tik periodiskai, todel daug investuot nesiruosiu, nors taipat zinau kad uz mano skiriama suma nieko gero neiseis bet...
O powermeshas atrodo jau nebegaminas.
 #212736   SauliusM
 09 Rgp 2010 13:13
gintarux rašė:Dekui uz pasiulyma, bet problema ta, kad jis daugiau nei dvigubai brangesnis uz mano skiriama suma :grin: Spiningas bus naudojamas tik periodiskai, todel daug investuot nesiruosiu, nors taipat zinau kad uz mano skiriama suma nieko gero neiseis bet...
jo nebegaminamas powermeshas, bet likuciu visokiu romadose ir kitose parduotuvese dar gali uztaikyt. fema berods turejo dar ju.
 #212784   henyte
 09 Rgp 2010 17:15
Xrapas rašė:Pas mane kolkas neugraužti, bet ir pintuko sąlyginai nedaug matę... :donknow'
Aiskiau truputi pasidare , jeigu ten kazkokia metalokeramika tada ir atsparumas didesnis , o taip sakau nesamone kazkokia , gryno titano ziedai ir atsparus dilimui ...
SauliusM rašė:aha, yra tekje pjaustyt titaninius strypus su nazofke man, pjaunas zymiai lengviau nei plieniniai :lol:
Pas viena zmogu buvo "prisabacinti" ant "Progreso" povandeniniai sparnai is titano , tai kai tas zmogus isejo i "amzinuosius zvejybos plotus" jo zmona atidave tuos sparnus jo draugams , tada ir buvo tas titanas isbandytas ir "nazofke" ir dilde , galiausiai supjaustytas su "turbinka" ir atiduotas i metalo lauza , o pinigai kur panaudoti nerasysiu ...
gintarux rašė:Sveiki. reiktu nuomonesw apie daiwa procaster spininga 330 m. 10-35 g.
Ir sau ieskau tridalio arba teleskopinio :shock: spino , nes reikia vieno patogaus transportavimui , siandien kaip tik "Romadoi" ciupinejau ta "Procaster'i" , kadangi megstu dzigaut jis man per daug lankstus , o jei zvejot su kokiu kastmasteriu bedancius , tai blizge turetu lekt kaip is patrankos , kadangi pats kotas "parabolikas" , kaip tokiam ilgiui nera sunkus , ziedai gerai apdirbti ...
 #213015   raimisw
 10 Rgp 2010 19:05
Gerbiami kolegos,reikia patarimo tų kurie susidūrė su GL SJR783-2 glx spiningu.Pačiupinėjus aišku kad kotas žiauriai galingas ir nurodytos 17,5 gr užmetimo lubos jam ne riba.Klausimas-kaip su jo užmetimu ties apatine riba 5-7 gr?
 #213016   SauliusM
 10 Rgp 2010 19:17
nu as ta kota tik ciupines esu bet nezvejojes su juo, bet mano supratimu tuos 5-7gr su juo tu mestum lygiai tiek pat kaip su kastuvo kotu... ziaurus kuolas anas gi yra.
 #213020   raimisw
 10 Rgp 2010 19:45
Matai kaip Sauliau....Pačiupinėjęs ir aš matau kad spinas kietas.Tai ir klausiu ne tų kurie čiupinėjo,o tų kurie metė.
 #213021   SauliusM
 10 Rgp 2010 19:58
jei tave domina mano nuomone, tai uz panasius pinigus zymiai geresniu kotu atrastum. pvz st.croix legend elite LES70MF2. as pats su tokiu gaudau ir meta anas normaliai ir 5 gr o jei reik ir 30. man vien paciupinet ta SJR783-2GLX uzteko, kad suprasciau jog nekeisciau as savo legendos i ta kuola. o tokiu minciu pasiskaicius interneta dar buvo is pradziu. nors cia dar aisku klausimas, ka tu daryt su juo ruosies.
 #213024   raimisw
 10 Rgp 2010 20:22
SauliusM rašė:jei tave domina mano nuomone, tai uz panasius pinigus zymiai geresniu kotu atrastum. pvz st.croix legend elite LES70MF2. as pats su tokiu gaudau ir meta anas normaliai ir 5 gr o jei reik ir 30. man vien paciupinet ta SJR783-2GLX uzteko, kad suprasciau jog nekeisciau as savo legendos i ta kuola. o tokiu minciu pasiskaicius interneta dar buvo is pradziu. nors cia dar aisku klausimas, ka tu daryt su juo ruosies.
Liuks,mūsų nuomonės labai sutampa.LES70MF ir man ŽIAURIAI patiko.Žinai kur bėda?Visose pagrindinėse Kauno parduotuvės(Žuklys,Žvejoklis,Salmolita ir t.t.) + oficialūs Croix atstovai Fabijoniškėse=vienintelis LES70MF.Vienadalis.Problema 213 cm tuba su bmw vežiotis,kai vienas retai važiuoju.Žodžiu jei kas žino kur užsimetusį LES70MF2-būsių didžiai dėkingas.
 #213029   SauliusM
 10 Rgp 2010 20:31
raimisw rašė:Žodžiu jei kas žino kur užsimetusį LES70MF2-būsių didžiai dėkingas.
skambini i fabus, uzsakai, ir atvesh tau su sekanciu kroiksu vezimu. nu gali tekt palaukt kelis menesiukus aisku.
 #213035   raimisw
 10 Rgp 2010 20:41
SauliusM rašė:
raimisw rašė:Žodžiu jei kas žino kur užsimetusį LES70MF2-būsių didžiai dėkingas.
skambini i fabus, uzsakai, ir atvesh tau su sekanciu kroiksu vezimu. nu gali tekt palaukt kelis menesiukus aisku.
Nereikia man jo gruodžio mėnesį.Aš lydekas su juo žvejot,o ne kalėdinius žaisliukus kabint planuoju.Bet kuriuo atveju,ačiū tau už patarimus.On line nusipirksiu jei kitaip nebus.Ir ne per kelis mėnesiukus.
 #213037   SauliusM
 10 Rgp 2010 20:47
as saviski irgi butent gruodzio men pirkau. tik isstate ir nugrioviau iskart. dar nespejau as is parduotuves iseit, kitas veikejas jau girdziu verkia salia, kad bliaaaaaaaaaaa as irgi sita pirkt norejau :lol:
o sausio 2 diena as su juo jau pas demeta zuvi i upe bridau :-D

kiek ka ir kaip as su juo bandziau gaudyt tai neturiu as jam priekaistu, nu neskaitant aisku to, kad realiai zuvi gaudyt tokio modulio anglies ir tokios kokybes ziedu nelabai ir reik. pilnai paprastesniu uztektu ir ten jau net persistengta. ta prasme tas kotas yra labai geras pavyzdys, kad siandienines technologijos gali gerokai daugiau nei realiai zvejybai reikia.
 #213170   SauliusM
 11 Rgp 2010 12:45
SauliusM rašė:
gintarux rašė:Dekui uz pasiulyma, bet problema ta, kad jis daugiau nei dvigubai brangesnis uz mano skiriama suma :grin: Spiningas bus naudojamas tik periodiskai, todel daug investuot nesiruosiu, nors taipat zinau kad uz mano skiriama suma nieko gero neiseis bet...
jo nebegaminamas powermeshas, bet likuciu visokiu romadose ir kitose parduotuvese dar gali uztaikyt. fema berods turejo dar ju.
siandien kote maciau stovi trimetrinis powermeshas su uzmetimu iki 35gr... kaina biski virs 400...
 #213223   BenasS
 11 Rgp 2010 15:53
Paziurejau ir nusprendziau kad man reikia pirmo normalaus lighto Ka patartumet, gaudysiu beveik vien tvicingu voblom iki 7-8 cm. Svoris iki10gr. Ka patartumet? Kaina max 400Lt, bet galit siulit ir kazka brangesnio, tam yra USA
 #213261   Airis
 11 Rgp 2010 17:44
dragon guide select viper,mutant
 #213266   SauliusM
 11 Rgp 2010 17:58
nu mutantas tai sakyciau ne voblikam iki 7cm bet nuo 7cm ir didesniem... o siaip tai mitchell elite spin.
 #213285   BenasS
 11 Rgp 2010 19:48
Mitchellas idomiai atrodo. Kur butu galima pakratyt? Tik kote?
 #213286   SauliusM
 11 Rgp 2010 19:50
nu kote tai visa debesi anu siandien maciau, kainuoja irgi kapeikas. o kitur tai nesu as ju mates.
 #213292   BenasS
 11 Rgp 2010 20:19
SauliusM rašė:nu kote tai visa debesi anu siandien maciau, kainuoja irgi kapeikas. o kitur tai nesu as ju mates.
Gal pameni kokia kaina?
 #213298   SauliusM
 11 Rgp 2010 21:10
obsidian rašė:
SauliusM rašė:nu kote tai visa debesi anu siandien maciau, kainuoja irgi kapeikas. o kitur tai nesu as ju mates.
Gal pameni kokia kaina?
tiksliai nepamenu bet kazkas ~150 +/-20 kazkas. nu 200 netraukia tikrai.
 #213310   gintars
 11 Rgp 2010 21:35
SauliusM rašė: siandien kote maciau stovi trimetrinis powermeshas su uzmetimu iki 35gr... kaina biski virs 400...
dekui sauliau. bet jau uz tokia kaina manau tada galima i rimtesnio kazka pretenduot. Siandien buvau kauno romadoj taj ilgiausia powermesha turejo 2,7 uzmetimas iki 45 jaj neklystu. kaina virs triju simtu su 40 proc nuolaida gal ir nieko butu buve, bet norejau 3 m ilgio tai susilaikiau. procasteris nepatiko per letas man. o daugiau is tokiu pigesniu taj nelabai kas ir buvo
 #213312   SauliusM
 11 Rgp 2010 21:43
gintarux rašė:
SauliusM rašė: siandien kote maciau stovi trimetrinis powermeshas su uzmetimu iki 35gr... kaina biski virs 400...
dekui sauliau. bet jau uz tokia kaina manau tada galima i rimtesnio kazka pretenduot. Siandien buvau kauno romadoj taj ilgiausia powermesha turejo 2,7 uzmetimas iki 45 jaj neklystu. kaina virs triju simtu su 40 proc nuolaida gal ir nieko butu buve, bet norejau 3 m ilgio tai susilaikiau. procasteris nepatiko per letas man. o daugiau is tokiu pigesniu taj nelabai kas ir buvo
daiwa infinity - Q visas glebys vilniaus romadoj stovejo visokiu. biski brangesni anys bet uz akcijine kaina labai neblogai gaunas. daugiau is tokiu ekonominiu trimetriniu jei ziuri ka, tai zukly dabar scierra sensory akcija:
http://www.zuklys.lt/katalogas/index.ph ... oryID=2039
a daugiau tai net nezinau ka patart ekonominio trimetrinio. dar vilniuj kote yra Tsuda labai smagiu kotu bet irgi ~300 kainuoja ir pagrinde 2,7m ar trimetriniu isvis yra net nezinau.
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 426
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė