Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #208895   pensininkas
 16 Lie 2010 08:48
Koks atlikejas? daina? zodziai skamba panasiai: over and over just getting closer i wanna touch your soul i've got a secret deep inside.
dekui uz pasufleravima. p.s. per google ieskant atlikejo/dainos/lyricsu ispesti info nepadejo, daina nera komercine, labiau club stiliaus, kartais islenda i eteri, bet labai retai.
 #208997   Fiskius
 16 Lie 2010 20:43
Agis rašė:Paklausykit su normalia aparatūra ir garsu, o ne su kompo chlapūškėmis
http://www.youtube.com/watch?v=gAKy_R1XUBI
Tik siandien sita prisimines namie paziurejau. Bliaaaa kaip geraiiii!!!! Super!

Siaip tos kamerines, orkestrines muzikos nevirskinu, bet cia ji laaabaig erai. Super!!!
 #209827   Agis
 22 Lie 2010 07:23
Smagu, kad pradėjo patikti kamerinė muzika :-D
Ten ir atlikėjai "taščitsa" :-D
 #212659   Agis
 08 Rgp 2010 23:59
Kažkada Yotubėj esu filmuką žiūrėjęs apie vos ne ištisinį žaibavimą kažkur tais vakarinėje amerikos pakrantėje, tai šeštadienį budamas prie Germanto ežero tokį vaizdelį mačiau tikrovėje ir tas "filmas" buvo Klaipėdos pusėje.Žinoma žmonės pradėjo skirstytis iš koncerto, bet nukrito tik keli lašai ir pūstelėjo tik keletas gūsiu ir viskas, praėjo tas vaizdelis šonu.Tik per radiją išgirdau kas kai kur dėjosi.
Keletas fragmentų iš festivalio "Aš toks vienas"

Čia valtimis iš ežero atplukdė atlikėjus
Paveikslėlis
Krante pasitiko tipo krivis su vaidilutėmis ( lietuviai save laiko krikščionimis, tačiau labai jau linkę visur pagoniškų apeigų scenarijus ir rūbus naudoti) :-D

Paveikslėlis

Na o paskum jau muzikikė

Paveikslėlis

Vietoj žadėto naujo filmo "Tadas Blinda" pristatymo, tenkinomės tik keletu nuotraukų iš filmo.Mantas nesiteikė irgi papasakoti kažką iš filmavimo momentų.
Mėgstantiems gyvą muziką koncertas buvo pusėtinas.Man asmeniškai mieliau buvo ta dalis, kur savo kūrinius atlikinėjo jaunimas, tegul su viena kita kliurksa, tegul kartais truputį "į lankas", bet kažkaip nuoširdžiai, ne taip, kai kai kurios juokingai susireikšminusios žvaigždės, tipo Šaras iš "polirizuotų stiklų".Kadangi stėbejau ir repeticijas, tai galiu pasakyti, kad repetuojant kai kam geriau dainavosi ir normaliau aukštas natas ištraukdavo, vėliau, jau koncerto matu matyt karštis buvo paveikęs gerklas :-D Jablonskio "Išplauks, mano laivas išplauks..." turėtų skambėti dieną, nes vakare kažkaip sunkiai "išplaukia" aukštos natos :-D Makejevas galėjo kažkiek šilčiau pabendrauti su publika, o ne atpilti kaip žirnius ir nulipti nuo scenos.

Beje sužinojau, kad Germantas penktas pagal švarumą ežeras Lietuvoje.Taip pat sužinojau, kad aplink jį praktiškai nėra jokių sodybų, yra tik dvi vilos, viena iš jų senoji "Germanto vila" kurioje viskas kaip atsukus laiką 20 metų atgal, netgi nameliuose užuolaidos tos pačios kaip prieš 9 metus :-D dalgio tikriausia irgi nelabai turi, jau nekalbant apie benzinines žoliapjoves, nes pašienauta tik palei pačia vilą.Tačiau anot telšiškių vila turi savininką iš seimo ( tik nesupratau dabartinio ar buvusio), tai anas matyt kai atsiras laiko :-D imsis vilos gražinimo darbų ir poilsiautojams teigiamų paslaugų gerinimo :-D
 #213541   Vaidis
 12 Rgp 2010 16:47
Na čia kažkas tokio....neeilinė mergaitė, tiksliau jos balsas ;;yel Toli eis manau ir tikrai bus ne mažiau žinoma kaip aTa Luciano Pavarotti :grin:
 #213575   eLPi
 12 Rgp 2010 21:20
Klausiau ne viena kart, kazkas neitiketino ... tokiam mazam kune, toks balsas :superšokas
Kazkas antgamtisko :roll:
 #218124   Fiskius
 04 Rgs 2010 18:45
http://www.youtube.com/watch?v=8qH9OqFY7Ro
Gilioj mano jausnystej... kai buvau gal kokis 6-tokas, musu shules diskane sytas gabalas buvo pypiec kokis geras. Nostalgija.... veliau, jau patys budami shules DJ'ais knaisiojomes po senus juostu archyvus ir baldielinom naktim shules radijo mazgo kambariuke... :-D
 #218129   Wytux
 04 Rgs 2010 20:06
nuo 0:35 kai pradeda bumset tai supranti, kad nuo to laiko muzika toli nuejo, bet primena gerus laikus ... eh......
 #218132   Fiskius
 04 Rgs 2010 21:09
Mjoooo... dabar skamba juokingai, o tada atrode taip kieta :grin:
 #220583   Vegys
 13 Rgs 2010 21:49
http://www.youtube.com/watch?v=_qu7wdUP ... =1&index=1 - prisiminiau seniai klausytą atlikėją - Diamanda Galas. Lig šiol gailiuosi kad nenuėjau į jos koncertą, kai kažkada (prieš kokia 17 metų) buvo Vilniuje. Pagailėjau pinigų. Studentui tada bilietas pasirodė nepigus.
 #220616   vava
 14 Rgs 2010 08:51
Vegy, tu juk pajuokavai cia??
man primoketu ir tai neiciau..
slykstyne nereali
 #220628   Vaidis
 14 Rgs 2010 09:03
Nu ir man kažkaip :? , pabliovė pablivė kaip veršis :? 'viarkt
 #220648   Vegys
 14 Rgs 2010 09:55
Hmz ... man patinka. Labai geras balsas.
 #220662   vava
 14 Rgs 2010 10:48
zinai, man jau geriau zvonke... :)
 #220684   senelis
 14 Rgs 2010 13:24
Man tai isvis atrodo,kad visi cia tik juokauja :? Fiskius tai tycia turbut erzina su tais peliuku show.... :?
 #220689   Fiskius
 14 Rgs 2010 13:28
Seneli, man rods, kai tie peliukai buvo ant bangos, tu jau ejai i shokius "kam virs 30" padrebet pagal ritma :lol: :-D
 #220692   senelis
 14 Rgs 2010 13:31
Fiskius rašė:Seneli, man rods, kai tie peliukai buvo ant bangos, tu jau ejai i shokius "kam virs 30" padrebet pagal ritma :lol: :-D
Na ta "banga" tai tik tam tikram sluoksniui,jei ka :roll: Kazkaip man tu i toki nelabai panasus,kol apie muzika nepradeda eit kalba :roll: Na,zinoma,del skonio nesigincijama,bet...
 #220703   Fiskius
 14 Rgs 2010 13:59
Manai tik skusti pacukai su treningais klauso tokia muzika? Jie kaip tik tokios neklauso ir tuo metu neklause ;-)
 #220706   vava
 14 Rgs 2010 14:04
seneli, taves, kaip autoriteto paklaust noriu, kaip tau ta boba, kur vegys idejo?
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė