Xrapas rašė:Jei nori paeksperimentuot- galiu paskolint vieną kotelį, 6'6 pėdų 1/4- 5/8 Shimano Voltaeus
Paexpermentavau. Tiesa pataikiau kaime ant shienapjutes, tai ish viso savaitgalio tik pora valandu pavyko skirti zhvejybai, ir visa tai nuo 14 iki 16 valandos. Taigi mano zhvejyba buvo labiau spiningo ir multiko ishbandymas upetakiams... Kadangi apie masalu svorius nelabai nusimanau, tai uzhsidejau viena sukre ir nuejau aukshtyn upe. Sukre bovo shita
http://www.salmoru.com/market/catalog/d ... p?ID=13962 (jos svory tik dabar ir pats suzhinojau)... Taigi teko pavargti reguliuojant stabdzhius, kad nelabai tokiam svoriui pritaikytas kotas ishsviestu sukre. Po pusvalandzhio jau buvau nutares mesti shita reikala. Bet nustojau reguliuot stabdzhius- atpalaidavau juos visai, ir atejo nirvana

. Aishku pradzhioj kushiai kas antra metima (bet nera ko lygint multiko kushiu su beinercines kushiais- multo kushys ishraizgomas per 5-55 sekundes), paskui kushiai kas penkta metima, galu gale kas deshimta metima. Beje jokio susukto valo- sukre pririshta prie kilputes mazgu, be jokiu suktuku. Bet va spinas jau ir neatidirbinejo (neapsikraudavo) tokio svorio- mosta teko daryti labai platu, kad uzhmesti. Nors su sukre
http://www.salmoru.com/market/catalog/d ... p?ID=13964 viskas daug geriau- ji jau apkrauna kota (shendien nemechiau, bet vakar pievoje kol laukdavam traktoriaus shienui vezhti, pasimechiau shiek tiek, tuom sukeldamas keliu aplinkiniu nuostaba). Taigi multas upetakiams labai tinka- pradzhiai netgi uzhtenka multo kaip mano, ABU BlackMax, uzh ~50 euru... Svarbiausia- atjungti velniop tuos stabdzhius.
Beje spejau suzhvejot 5 paleidzhiamo dydzhio upetakiukus, 3 paleidzhiamo dydzhio esherius (paleisti y dilgeles), ir palaikiau apie 3 sek visai jau nepaleidzhiamo dydzhio upetaky...
P.S.: nu seni multiplikatorininkai paporinkit, kokia pati shustriausia rite shiais laikais, lengviems masalams? Dabar dar nepirksiu, bet reikalas bresta, manau, kad per kokius metus subres. *PYP*, *PYP* ir kur reikes deti visas turimas mesmales ir spininginius kotus

... Juokas chia jeigu ka