Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Klausimai, pastabos ir pasiūlymai moderatoriams
 #215340   Skridžas
 24 Rgp 2010 20:32
Aš bučiau prieš,nes norėtus ir man kada nors tuo užsiimti ,tad atėjus laukui neturėsiu kur idėti reportažo...O šunės kurie loja tegul loja,svarbu kad žmogutis atkakliai laikosi savo nuomonės nesvarbų kad kažkokie seni nuobezdos tuo atvirai nepatenkinti...Reiktu išmokti gerbti ir kitus žūklės atstovus,nors ir ne labai tai žūkle vadinasi ;-)
 #215350   okuma
 24 Rgp 2010 20:59
tokiem dalykam tikrai yra specializuoti forumai...siaip aisku galima uzmerkt akis ir...nu bet neiseina :donknow' ,o vat pvz i "neriam".lt as neinu ir nepriekaistauju ten jiem,nors ir pykina vien nuo minties apie ju "sporta" . Manau tema nebus panaikinta,tad iki tolerantiškiausio forumo titulo mums dar truksta "Verslines Žvejybos Įspudziu"
 #215357   Tadass
 24 Rgp 2010 21:13
okuma rašė:tokiem dalykam tikrai yra specializuoti forumai...siaip aisku galima uzmerkt akis ir...nu bet neiseina :donknow' ,o vat pvz i "neriam".lt as neinu ir nepriekaistauju ten jiem,nors ir pykina vien nuo minties apie ju "sporta" . Manau tema nebus panaikinta,tad iki tolerantiškiausio forumo titulo mums dar truksta "Verslines Žvejybos Įspudziu"
'''bum Kaip tik norejau pasiulyti nauja skyreli apie versline zukle, bet ziuriu jau yra kas pirmesni. Taigi nedraudziamas budas ir su zveyba susijes net daugiau nei nardymas.
o iki tolerantiskiausio forumo manau truksta temos "kuprotas kalnas" :gutgut
 #215362   Tadass
 24 Rgp 2010 21:21
Skridžas rašė:Aš bučiau prieš,nes norėtus ir man kada nors tuo užsiimti ,tad atėjus laukui neturėsiu kur idėti reportažo...O šunės kurie loja tegul loja,svarbu kad žmogutis atkakliai laikosi savo nuomonės nesvarbų kad kažkokie seni nuobezdos tuo atvirai nepatenkinti...Reiktu išmokti gerbti ir kitus žūklės atstovus,nors ir ne labai tai žūkle vadinasi ;-)
Gerbiam, gerbiam mes visus - ir nardytojus, ir saudytojus, ir kitataucius, ir federastus ;uolrait
O sitas "zmogutis", tarp kitko, net nardytoju forume ne per geriausia reputacija turi :lol:
Nu va palojau biski ir uzteks :ruko
 #215370   savas
 24 Rgp 2010 21:58
Kazkaip nuliudau Skridziaus posta perskaites. Maniau ans labiau zvejys nei zudikas.
Nieks Tavei nedraudzia uzsiimt tom zudynem (jau nuzudei karsi :e:e ). Ale tam reikalui (pagyroms) tikrai galesi rast tinkamesne vieta, jei zeberklu naudosies (ar ranka, ar guma, ar spyruokle svaidomu), nei si tribuna, kad pasigirt sudarkytais savo trofejais. Paprasciausias paaiskinimas: kiekvienas nori pasirodyt virsesnis maistinej grandinej uz kita, nesvarbu kokiu budu. Ale tai praeina, kai suvoki, kad pats esi viso to dalis, tik gamtos pamirstas, kaip didziausia jos nekontroliuojama klaida.
P.s. Nesu sventasis... teko zuvi sumedziot - malonumo jokio, tik azartas ja pasiekt ( tiesa, mediokle buvo mazdaug pries 25 metus ir labai svarioj juroj, ir didziausias ispudis ne pati medziokle, o vaizdeliai plaukiojant tarp povandeniniu uolu ir akmenu, kai per istiesta ranka prisileidzia zuvys, aplink pasakiska augmenija...)
 #215387   sonca
 25 Rgp 2010 07:11
Nesuprantu kas verčia skaityt medžiotojų skyrelį? Man neįdomu tai ir neskaitau, tada ir nuotaika negenda ir neatsiranda noras palot.
 #215432   pensininkas
 25 Rgp 2010 09:50
nieks nevercia, bet kai medziotojai lenda uz savo valdu ir deda foto i kitas temas, norom nenorom uzsirauni ir ant ju :)
 #215511   Edosius
 25 Rgp 2010 11:50
Wirtualus rašė:As asmeniskai ten uzsukau pirma karta ir tikrai pakraupau nuo foto...Mesininkai...
Nu ir kas :?: Mums dabar puslapy "neriam" permoderuot, ar kaip :?:
Nelįskim į svetimą daržą. O kol megėjiškos žvejų taisyklėse bus leistina povandeninė medžioklė, tol mūsų forume atskira skiltis jai bus skirta, kas norės - tas lankysis, kas nenorės - tiesiog ignoruos. Ačiū už supratingumą.
 #215529   Wirtualus
 25 Rgp 2010 12:10
Edosiau, bet si tema sukele diskusija...Diskusija yra gerai kai ja sukelia geri dalykai, o Medziotoju temoj yra informacijos, kuri sukelia mintys apie zvejyma nesilaikant LR numatytu istatymu ...Arba moderuot griesciau ar naikint...Cia mano nuomone...Aciu uz supratinguma.
 #216226   Agis
 29 Rgp 2010 10:18
Ačiū už palinkėjimus.Kiekvienas čia turi teisę rinktis kurią virtualią bendruomenę jam pasirinkti.
Ydomu, kiek atsirastų iš dešimties žmonių, kurie išgirdę frazę "Miško pasaka" pagalvotų apie valstybinį produktą.Nors praktiškai esmė ne tame.Paprasčiausia forume yra nemažai jaunimo ir mes skaitome, kad tiesioginės temos apie alkoholį žvejų forume tikrai nereikalingos.Tam yra sukurti kiti forumai (kulinarijos, gerimų gaminimo, autentiškų gerimų paruošimo), kur galite dalintis savo šios srities patirtimi.
Pvz.http://www.dieta.lt/forumas/rodyti-tema ... uslapis/2/

Ydomu, kaip reaguotų šio forumo moderatoriai ir dalyviai, kai aš ten atidaryčiau naują temą
"Karšių pašaro gaminimas ir tam naudojami priedai"

Savo reakciją kitą dieną aš tikrai žinau, pagalvočiau mintyse "Nu vakar truputį nugrybavau" ir visiškai nekiltų noras kažką siūsti *PYP*, viet tik dėl to, kad buvo panaikintos mano "pievos"
 #216229   okuma
 29 Rgp 2010 10:42
nu tikriausiai ne "Misko uoga" tureta omeny vakar :-D .o siaip cia ziuriu jau be zodziu aisku i ka reikia kreipt demesi i ka ne.Nesuprantu tik is kur tas pyktis ir neapykanta pas ne kai kuriuos.. negi "is lempos"? ..arba as cia kazka praziopsojes esu...Toks vaizdas ,kad pykstama ant viso gyvenimo ,o issikraunama cia...forume... nesveika taip ir neteisinga kitu atzvilgiu
 #216231   vava
 29 Rgp 2010 10:48
"Misko uoga" buvo tas lasas, kuris stikline perpilde. Buvo dar kruva bereiksmiu zinuciu ivairiose temose, komentaru "ne i tema", lengvo kabinejimosi ir t.t.
Manome, kad cia kaltas koks nors "misko uogos" giminaitis. :)
Ant sviezios galvos gal kitaip atrodys :)
 #216232   Agis
 29 Rgp 2010 10:50
Nesuprantu tik is kur tas pyktis ir neapykanta pas ne kai kuriuos..

Okuma, jei tai mane turi mintyse, tai tiesiai ir parašyk, aš nebijau atsakomybės nei dėl savo minčių, nei dėl žodžių ;-)
 #216242   okuma
 29 Rgp 2010 11:53
Agis rašė:Nesuprantu tik is kur tas pyktis ir neapykanta pas ne kai kuriuos..

Okuma, jei tai mane turi mintyse, tai tiesiai ir parašyk, aš nebijau atsakomybės nei dėl savo minčių, nei dėl žodžių ;-)
:shock: ne tave Agi, net mities tokios nera, tu kaip visada islieki savo vietoj,korektiskas...Cia as apie saturna ,neturiu jokio noro ji cia apsnekinet,bet kad ais bado tie jo pykcio protrukiai ar "zacepu" ieskojimai
 #216304   Agis
 29 Rgp 2010 20:46
Saturnai, forumo administracija nekalta, kad forumietė Raudė nekviečia Tavęs į atlaidus kaip ir pernai:donknow' Plaukimas baidarėmis tai senų draugų, bendraujančių jau septynis metus ir išsibarsčiusių dabar jau po kelis forumus, klubus arba jau niekur nesilankančių susibėgimas, kuris nėra forumo organizuojamas renginys, kuriame sudalyvauja tie, kas tais metais iš pakviestų gali sudalyvauti..Nors ką čia man aiškintis, gal geriau ir man užsipulti, kad nepasiima kas į kokią žvejybą ar nepaplukdo su valtimi ;-) Pilnos marios valčių su forumiečiais, o niekas nepaplukdo, matyt renkasi tik Klaipėdos forumiečių grietinelė :je-heh
 #216328   savas
 29 Rgp 2010 22:11
Cia butu paprastas pastebejimas is salies: Saturnas ne is piktos valios, padaugines "uogu", kartais uzmeta kreivu minciu. As pries kazkur metus irgi pasijutau negerokai, ale suvirskinau... ir dabar is jo pasirasinejimu zinau, kur pelai - kur grudai. Zalio zalcio itaka daznai privercia raudonuoti, nes negalima panaikinti vakaryksciu papezejimu, ale kai pats tokioj situacijoj atsiduri... ir ner artimesnio draugo uz ZT, tai... Arba pradedi galvot ka rasai, arba parases pora kartu perskaitai ir nebesiunti. Ale jei jau pasiuntei, tai ir nereik bijot pripazint, kad lazda perlenkei. Galu gale egzistuoja zodis "ATSIPRASAU", tik ana istart kartais sunku.
Asai irgi kelis kart is ryto i tribuna bijijau uzeit, ale nieko - gyvas ir nepiktas...
 #217273   Dziedas
 02 Rgs 2010 11:41
Dzedas rašė:Ponai vadai,gerai butu turet savo rašiniu trinimo funkcija.
Po kitu rašimu.
 #217275   vava
 02 Rgs 2010 11:51
siuo metu galima istrint paskutini posta. jei norit istrint kazka daugiau, parasykit kazkuriam is musu pm
 #217290   Agis
 02 Rgs 2010 12:57
Galima dar pridėti, kad tokia funkcija buvo panaikinta tam, jog yra "gudručių" kurie sukelia "audrą", o paskum išsitrynę vaidina nekaltus dėl pasekmių, todėl administracija ir priėmė tokį sprendimą, kad kiekvienas atsakytų už savo žinutes ir mintis.
 #217473   vava
 02 Rgs 2010 20:04
saturnai, jei sugebesi atsiribot nuo kazkokiu asmeniniu ambiciju ir pilstymo is tuscio i kiaura, suformuluok problema, kuri tu manai esant forume, kuri tave neramina ir del kurios bandai kelt bangas.
 #217506   audrutis
 02 Rgs 2010 20:51
Tris kartus perskaiciau ir vistiek nieko nesupratau :) Tu kazkaip saturnai mintis labai neaiskiai destai. Gal sitaip pamegink:
1.......
2.......
3........ ir tt?
 #217511   audrutis
 02 Rgs 2010 21:08
Manau teisme kaltinimai tikrai isdestomi punktais, o ne tokiu ilgu ir neaiskiu tekstu kaip tavasis. Na bet nesvarbu, at tik pasiuliau, nes esu biski nutoles nuo reikalu ir man cia tikrai ne viskas aisku kas nuo ko prasidejo ir panasiai.
 #217512   vava
 02 Rgs 2010 21:09
Nemanau, kad forumo administracija turetu atsakineti i nerislius, loginio isbaigtumo neturincius pareiskimus.
Taip pat nesiimsime atsakineti i klausimus, kurie yra asmeniski ir i juos gali atsakyt tik konkretus ZT forumo narys.
Primenu, kad forumas yra laisvanoriskas. Todel, jei buvimas forume sukelia kazkokiu nepatogumu, yra nepriimtinas ar zeidzia Jusu asmeni, Jus tiesiog galite nesilankyti jame.
Mes gerbsime bet koki Jusu sprendima.

svarbu be pykcio
 #217531   Agis
 02 Rgs 2010 21:31
saturnas, daraisi jau nebeįdomus ir nuobodus.Išsakei savo nuomonę, paskaitėm, žinom tavo poziciją, kiti irgi paskaitė, sužinojo, pagalvojo, kai norės parašyti savo mintis parašys.O Tu vėl trukt už vadžių ir vėl apie tą patį kaip ir praeitą savaitę.
Kartoju, žinom Tavo nuomonę apie mus ir apie forumą, dar kartą rašyti nebūtina, tikrai jau žinom.
Ačiū už pastabas .
 #217542   Edosius
 02 Rgs 2010 21:51
Lūžta forumas, negaliu beparašyti.. :neutral:
 #217554   Edosius
 02 Rgs 2010 22:06
saturnas rašė:kas toliau seka :?:
TAVO ATSAKYMAI :!: Palaukiau dvi minutes ir pakako pamatyti kad labai seki :ks>
saturnas rašė:zaidziat ta paty zaidima :-D
Tai pabaik tą žaidimą ir rėžk tiesiai šviesiai, kas trukdo :?:
saturnas rašė: nerislu ,

Tikrai TAIP, labai sunku daugeliui suprast ką nori pasakyti.
saturnas rašė:tai , kad audrutis nebuwes tam tikra laika del asmeniniu priezasciu nesuprato ,
Prie ko čia Audrutis, jei jis pagal tave nebuvo "dėl tam tikrų priežasčių" :?:
saturnas rašė: o patys kuo puikiausiai zinantys , toliau seka , kai wisa tiesa - kritika rasoma apie tam tikrus minusus sio forumo ir tamsta , ar kitas admin labai greit istryna ,

Tai kas tie puikiaisiai žinantys tamsta :?: Kas ta tiesa :?: Kas ta kritika :?: Kas tie minusai :?: Kas tas kitas admin kuris trina :?:
saturnas rašė:tai kame dela pas Jus pacius '''bum :?:
Kokia dar "dela" ir kas tie "Jus" :?:
saturnas rašė:Net tokie kritikos komentarai pradejo lyst is kitu nepriklausomu forumieciu apie tiesa :!: , bet welgi , tiesos jie neiswysta :lol: ,
Kur tie kritikos komentarai :?: Kur tie nepriklausomi forumiečiai :?: Kur ta tiesa ir šiaip kokia ji :?: :?:
saturnas rašė:galiu tawo wietoj rasyt ir rasyt , bet tikslas , man pasakyk :!:
Tai davai rasyk rasyk, bet su TIKSLU :!:
saturnas rašė: Mintis kuo puikiausia uzduota , saudai metydamas streles nuo sawes , koks tu wadowas :lol: , nu patikek truksta zodziu , wadowauju ir wadowawau ne 10 - ciai zmoniu , nu , bet pastebejau yr keistu asmenybiu ... Pateisinu tik wiena - grietinele :lol:
Kur ta mintis užduota :?: Į ką tos strėlės ir kur jos šaudo :?: Dėl to vadovo tai niekam neįdomu, lygiai taip pat kaip ir su naujausiais įrankiais ir mašinomis :-vimt
Ir pabaigai - labai gerai pastebėjai - yra keistų asmenybių, kuriems labai patinka žodis - grietinėlė :/braj;
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 97
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė