renaldas rašė:Stintos
Arcia rašė:pagaliau lipsiu ant ledo
dar nors vienas nusipezėjimas ir ir irZafas rašė:Sake ledas jau 9 cm
vartotojas rašė:Neblogai ešerių primikrinai, man savaitgalį tik 2 tepapuolė.. Į jūros pusę turbūt nebandei dėl vėjuko? kaži kaip plekšnės, kada sujudės?
Tądien bangos per molą ėjo, baisiai įdomu kaip tu ten žvejojaiErnestielis rašė:.... Užvakar ta pati vieta -uraganas, lietus, žaibai, vėjas nesveikas, bangos. Norėjau išmėginti, kas tokiu oru kimba :D. Tai vienas ešerys ant mikro ir starkis 1.8 kg irgi ant mikro. Buvo verta važiuot. .....
slieku, dejo po kelis kiek maciauvartotojas rašė:Ant ko jie ten gaudė kruiziniam?
jo as ir buvau dar paziuret tai nebeliko kai sukilo vejas ir uznese juros vandenivartotojas rašė:Na kad pralėkiau su dviračiu, užsukau įkruizinį, tai bachūriukas sus pana žvejojo, ištraukė puskaršį kokių 350 g, daugiau nelabai ko ir turėjo..
Tai aš nuo 4 ryto pradėjau, o bangos dieną ėjoSkumbrotas rašė:Tądien bangos per molą ėjo, baisiai įdomu kaip tu ten žvejojaiErnestielis rašė:.... Užvakar ta pati vieta -uraganas, lietus, žaibai, vėjas nesveikas, bangos. Norėjau išmėginti, kas tokiu oru kimba :D. Tai vienas ešerys ant mikro ir starkis 1.8 kg irgi ant mikro. Buvo verta važiuot. .....
...
arcibaldas rašė:Sveiki. Tai ataskaita nuo molo siandien tokia : eseriai ryte kibo kaip pasele, su dviem meskerem nepagaudysi
.Dydis toks tarp koki 200g ir puse kilo. Diena dar visai neblogai sukibo karsiai, tai tikrai neblogai
. Viskas ant naktinio slieko
Byčiokai vėl siautėjaVaidis rašė: Gaudyta naktiniu slieku, iš 100% kibimų, realizuota gal tik 30%![]()
, nesupratau kame biznis
eseriams biznis toks - paciumpa gala naktinio ir plesia, tuo metu tu kerti ir eseriui skaniai belieka praryt slieka galaVaidis rašė:Šiandien nuo 06:00 iki 09:00 šiaurinis molas, desetka ašerių ir kelios maminės kuojos, kuojos amnestuotos, ašeriukai eis į dukofkę druskos patale
Gaudyta naktiniu slieku, iš 100% kibimų, realizuota gal tik 30%![]()
, nesupratau kame biznis