ok,taip ir padarysimAngler rašė:Baikite su tais bass'ais,nueikite kokiu vietiniu eserioku patraukt

I Fish Becouse The Voices In My Head Tell Me To.
ok,taip ir padarysimAngler rašė:Baikite su tais bass'ais,nueikite kokiu vietiniu eserioku patraukt
Maciau Blanchardstowno Superquinne,stambiu uzvezemeskute rašė:isduokit kas mors apie dublina pleksniu vietele jos tokios skanios
jamk ta spina ir lek prie jurosdalius1984 rašė:Angler kur cia zwejojai? diewinu spininga bet nezinau kur cia su juo pamegint nes kanaliokai tai nieko nezadantys,batu ir wezimeliu pilni
Stengiausioli rašė:Angler,ta su lydeka tai super fotke
Teko man zvejot Blackwater'y zemiau Kanturk Co Cork,labai grazi ir zuvinga upe,ta karta su biciuliu gaudeme upetakius(tradiciniu budu,vobleriai,sukres),bet mateme sokinejant ir stambia zuvi,tai buvo arba lasisos arba shlakiai.Zinau,kad vietiniai jas gaudo museline ir dar girdejau,kad tuose vietose shlakius gaudo nakti per pilnati.Tai tiek ziniu is mano pusesJoker rašė:zdarova visiems.vakar buvau zvejoti ''blackwater''upeje.maciau sokinejanciu lasysu.gal kas zino geriausia masala vietiniom lasisom?
zinau kad toks budas Lietuvoje draudziamas, be to zvejojau su vietiniais, taip kad peaceAgis rašė:Gal pirma pasidomėkit taisyklėse, nes Lietuvoj toks žvejybos būdas draudžiamas ir nelabai tikisi, kad ten tai yra leistina
Teisybe sakai,su donke,karpiniu signalizatoriumokuma rašė:Nu ten nieks nebraido po upelius iki kulksniu, apsirenge simms nuo apacios iki virsaus,sita zuvi nemaza dalis zveju gaudo su donke, karpiniu signalizatorium ir skumbres gabalu ant kablio..Yra ten tauresniu zuvu uz upetaki