Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #221197   piatras
 16 Rgs 2010 21:24
SauliusM rašė:...jau man niezti nagai tuom 20 $ surizikuot, vien jau del dizaino :yaaah! .
kas ka siaip manot apie stiklinius kastinginius kotus?
Nejuokink, pasiruošęs sumokėt 50$ už 20$ siuntimą ar pats važiuoji parsivežt ???... ir dar dvidalis - valstijose protu nesuvokiamas produktas... Galiu aš tau iš garažo kokį stiklinį surast :roll: ::hai-bai
 #221202   martiz-zz
 16 Rgs 2010 21:57
piatras rašė:
SauliusM rašė:...jau man niezti nagai tuom 20 $ surizikuot, vien jau del dizaino :yaaah! .
Nejuokink, pasiruošęs sumokėt 50$ už 20$ siuntimą ar pats važiuoji parsivežt ???... ir dar dvidalis - valstijose protu nesuvokiamas produktas... Galiu aš tau iš garažo kokį stiklinį surast :roll: ::hai-bai
surask man :-D
 #221238   SauliusM
 17 Rgs 2010 09:33
piatras rašė:
nu kaip logistikos klausimus sprest tai cia atskiras klausimas, ne syk jau veziausi daug ka is statu ir siuntimas tikrai sitas 50$ nekainuotu ;-)
jei pas tave garaze koks idomus stiklinis nedidelio uzmetimo guli, tai gali ir sudomint, bet visokiu ale stikliniu sovietiniu spagu tai man nereik. as anas ir taip romadai per akcijas pridavineju po truputi...
 #221252   linkaz
 17 Rgs 2010 10:03
nori - ugly stick, 2 dalys, 6-12lbs, pozicionuoja kad 1/8-3/8oz (!), 1.83m .(dabar apie 1.88m). Nesulauzomas :-D , apatine rankenos dalis perdaryta i kamstine (buvo trumpa EVA pistoletine...atrode stulpa laikai, iki tiek nebuta bent kazko panasaus i balansa, tai dabar kiek ilgesne tiesi)...paemiau va i ranka - sunkus ir bukas, nors galima apskritimu lenkt kaip lumi :-D
 #221257   Xrapas
 17 Rgs 2010 10:33
SauliusM rašė:... idomus stiklinis nedidelio uzmetimo guli, tai gali ir sudomint...
SauliusM- volteusas iš tokių bus, tik lengvesnis. Mėtymo galimybės ir kantrumas tikrai dideliam diapazone, bet žvejot visą dieną :? ...na, galima, bet kažko įdomesnio pasigendi :grin: .
 #221268   linkaz
 17 Rgs 2010 10:57
nuorodoje foto- buvo kaip pirmasis, o dabar rankena kaip 2-ojo :-D , apacia kamstine, modelis SCL110060, pavarius pele zemyn matosi modeliu aprasymai. Nusiusiu PM ::hai-bai

http://www.shakespeare-fishing.com/index_rods.html

ziuriu jie nuorodoj bendra psl. ismeta , bet surasi - ugly stisck-freshwater rods - na ir ismes foto su zemiau esanciais aprasymais
 #221326   SauliusM
 17 Rgs 2010 14:34
linkaz rašė:...apatine rankenos dalis perdaryta i kamstine (buvo trumpa EVA pistoletine...atrode stulpa laikai...
vo tai dabar man dar klausimas iskilo. o tai ka, tos pistoletines rankenos tikrai tokios nepatogios? prisipazinsiu, koto su tokia rankena nesu turejes. tai kam jas tokias isvis tada daro? :shock:
 #221355   SauliusM
 17 Rgs 2010 18:39
nu blin pakraciau siandien linko ugly sticka. dekui jam uz demo. kazkaip biski atsoko fantazija nuo to uzrasymo iki 3/8 ant stiklinio amerikonisko koto... ir matyt jei jamt stiklini tai tik vienadali...
 #221443   SauliusM
 18 Rgs 2010 20:05
nu va, isejau siandien po darbu statybose pusvalandziui prie Nemuno nauja kota pratestuot ir va kas gavos:
Paveikslėlis
meskere daiwa tornado x vertical 1,8m 10-20gr pirkta per akcija romadoj uz 119 Lt
rite cormoran corcast AL pirkta per akcija romadoj uz 156 Lt
vobleris cormoran LU KA Salt 10cm 20gr pirktas romadoj uz 19 Lt su keliais litais nuolaidos
nu va biski reklamos Romadai gavosi.
bet papigiajskas komplektelis toks visai nieko gavosi.
pazaides biskiuka su rites stabdziu, kol atsireguliavau, visai padoriai su situo komplekteliu 7gr sverianti yo zuri 3D Flat Cranka meciau...
nu principe panasu nepatingejus pasieskot, akciju visokiu pamedziot, galima ir nebrangiai kastingini komplekteli susikomplektuot.
 #221520   Taacis
 19 Rgs 2010 15:26
martiz-zz rašė:beja kokio storio vala viniojat ant multiko?
Vyniok stora (iki kokiu 0,25 ar 0,3 pinta), bo su plonu shaudysi kosmosan masalus. O multike valo storis mazhai ytakoja masalo skrydy.
 #221527   Taacis
 19 Rgs 2010 16:02
diegas rašė:o kaip fluorokarbonas storas kokiu 0,34 ? mm?
FC tik shockleaderiams naudoju :)
Monofilas multike man nepatiko- "sunkios" barzdos. Pintukas geriau, man.
 #221530   diego
 19 Rgs 2010 16:11
0,3 pintas, tai cia eina kalba turbut apie dzerkinima labiau :)

o del FC, tai man kazkaip tikrai nekyla ranka pinto vyniot.. aisku dar gan zalias tame reikale esu, tai manau gal pabandysiu su fc pradziai..
 #221545   Taacis
 19 Rgs 2010 17:35
diegas rašė:0,3 pintas, tai cia eina kalba turbut apie dzerkinima labiau :)

o del FC, tai man kazkaip tikrai nekyla ranka pinto vyniot.. aisku dar gan zalias tame reikale esu, tai manau gal pabandysiu su fc pradziai..
Žalias ir aš, dar tik antras sezonas, kaip multu suku. Bet dzherkinimui, tai 0,51 pintuka naudoju. O 0,33 buvau susisukes pernai- labai neekonomishka- skraido dzherkai kosmosan (kaip sako Piatras- "y tarpplanetine erdve"). Tad paprastam spiningavimui dabar ta 0,33 susisukau, ant muilines (tiesa, kai sudurnavau pagaut upetaky su multu ir ysigrudau y upely su 6-9g sukremis, tai ant muilines teko susukti 0,21 YGK PE vala... Storas valas ne "neytakoja" metimo atstumo, o vistik "nelabai ytakoja" ta atstuma, bet ytakoja)- masalams, nuo mazhdaug 15g iki kokiu 30-35 g pats tas. Na o jerkui, pintukas 0,51, laikantis iki ~40kg- pats tas...atsiradus barzdai jerkas neskrenda "nafik", o sustoja vietoj :). Tik dabar nusipirkau gelbejimosi liemene- ishleksiu ash paskui jerka, kadanors, "zhopoj chiuju", kad ishleksiu :e:e
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė