Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #221679   DainiusM
 20 Rgs 2010 13:07
SauliusM rašė:ne nu, as 0,24 buvau susivyniojes, tai kai mostelejau stipriau dzerka ~60gr. tai be jokiu barzdu valas paprasciausiai nuo mosto nukirstas buvo. naturaliai "nusoviau" ana. nes kai kuolas kaip sluotos kotas ir masalas sunkus, nu tai nelaiko mosto tas valas paprasciausiai. nebent balioniniais parasiutais metyt kazka.
Keisk metimo stiliu, er astriai droztelejai metimo pradzioj bugnas prasisuko greiciau negu vala atidave, perverte vala i priesinga puse, sekancia kilpa fiksavo ir po to masalas nusove... Su 0,26 pintu 60g dzerkas i kosmosa eina ir plius cia labai panasu kaip muselkoj, tapati ir net toliau numeti mesdamas svelniai ir placiu mostu, negu, kad draskydamasis "muilininkisku" astriu mostelejimu. Ir nereikia "balioniniu parasiutu" :-D Tiesiog tolygiai greitejantis metimas, platesnis mostas ir tiek. ;uolrait
 #221681   SauliusM
 20 Rgs 2010 13:14
zinom zinom tuos mostus :-D nieks nieko ten neperverte, nukirto vala ties tulpe ir tiek ir nuskrido dzerkiuks su pusmetriu valo... gerai kad netoli skrido ir plaukiantis buvo, tai issigraibyt pavyko :-D buvo pirmas ir paskutinis bandymas mano plonu valu su sluotkociu dzerkus metyt. ai va o su 0,12 pintuku kai bandziau pointeri 100 metyt tai irgi valiuks i apvijas isipjove ir nusove tas pointeris irgi abilekur. teko staysee 120 kabint ir dugna aket, siaip ne taip irgi pointeri issigraibyt tada pavyko. nuo tada sakiau psio, jokiu man daugiau blin plonu valu multike :lol:
 #222017   Xrapas
 21 Rgs 2010 14:22
Skumbrotas rašė:... kokie komentarai būtų apie Revo Toro HS 51/61 :?: Ir gal kas žino kiek jos dabar kainuoja Kote...
Paieškojus įmanoma rast už 560- 590 Lt.
Pats malonumo neturėjau, o su naudojusių atsiliepimais gali susipažint čia:
http://www.jerkbait.ru/forum/index.php?topic=2307.0
Verta perskaityt visą temą ;-) ...
 #222198   blight
 21 Rgs 2010 23:41
Na čia daug kas ir nuo metimo stiliaus priklauso, vieni viena ranka, kiti dviem, viens letu mostu, kits gal "hot-shot'u" :-D Aš tai kolkas džerkus svaidau 0,30mm YGK PE Super, masalų arsenalui iki Salmo Jack mastelio jis mane tenkina ir tokio užtenka, nušovimo nebuvo nei vieno (tpfu tpfu tpfu), nors storesnis tikrai nebūtų blogiau (bet kak-raz tokio 100m prisivynioja į kalkutikę)... Bet dabar, tarp masalų atsiradus kur kas didesnių sunkiasvorių 100graminių ir daugiau malkų (Big banditams ir pan) jau toks šniūras ryškiai per plonas... Metu taip jau padabodamas, susikaupęs ir perdaug nešvystelint, juolab ir turimas kotas tokiems kiek liaunas, o ir į kalkutikę storesnio valo nedaug privyniočiau, tad mano šeimą papildė tam paskirtas vintažinis Ambasadorius C4 5601, kurį savaitgalį po rebuild'o prikėliau antrajam gyvenimui :yaaah! :
PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
 #222278   SauliusM
 22 Rgs 2010 09:44
Xrapas rašė:
linkaz rašė:... ar dangteli virsuj (thumb rest) specialiai nuemei...
Nuo Recordo, bliamba, "nusiima" pats :-niak' ...
Gerai, kad blizga, gerai matosi dugne :-D
vo vo, pagrindinis momentas del ko recordas man neprilipo. bo jau kai teko nardyt juroj pavasari, tai manes visai nesuzavejo...
 #222283   Taacis
 22 Rgs 2010 10:18
SauliusM rašė: vo vo, pagrindinis momentas del ko recordas man neprilipo. bo jau kai teko nardyt juroj pavasari, tai manes visai nesuzavejo...
;-var-var. blyn maniau, kad tau tada patiko maudymosi sezona atidarinet :superšokas
O kas del to "padeklo nykschiui", tai ash ana labai greitai padejau y stalchiuka- jis man trukdo nykschiu shpule kontroliuot. Nereikalingas atavizmas... Beje ash dar su vuo ir vediklio shuniuka susilauzhiau- jis atsilenke/pasikele ir trukde vedikliui shliauzhioti, o ash nepastebejau, kol keramikinis shuniukas nesuluzho :/nek
 #222322   blight
 22 Rgs 2010 13:32
okuma rašė:kaip vintazines,tai labai jau geros bukles sakyciau,net lipdukai ir tie be idreskimu :shock: ,ar cia jau kapitalini raudbuilda darei...?
Aj ne, čia biški foto apgaulė :-D Lipukai pasibraižę, smulkių pabraižimukų gan nemažai ir iš viršaus tokių jau ir didesnių yra, bet čia jau nucackinti, o dar per lempos/saulės spindesį nesimato :-D ... Galima jų nusipirkt ir atskirai, nedaug kaštuoja, bet sakiau nekeisiu. Rebuild'ą dariau tai kaip čia pasakius - išardžiau iki smulkiausių detalių, išvaliau, švariai išploviau benzine, pertepiau ir vėl surinkau. Bet visas dalis palikau orginalias (išskyrus C-klipsą :-D ). Viduj mačius nemažai druskos, ties apatiniu korpuso prisukimo varžtu viduj net dažai nugraužti... Dantračiai irgi pajuodavę, bet viskas normalu... dabar veikia puikiai ;-) Jei įdomu galėčiau suregzti visą rebuildo eigą, turiu susifotkinęs :roll:
linkaz rašė:Blight, o ar dangteli virsuj (thumb rest) specialiai nuemei :?: - kur abiejose foto desinej... :?:
Idomus sprendimas - nyksciui vietos atsiranda daug :roll: ;uolrait
O dar pats neapsisprendžiu, dar reiks pamėtyt, pažiūrėt, bet manau kad mesiu lauk :roll:
 #222330   Xrapas
 22 Rgs 2010 14:26
linkaz rašė:nuemiau dangteli ir dar isemiau nereikalingas detales viduje...Dar reikes uzkimst skyles, atsiradusias korpuse...
gal tai taps nauja mada...
Dar rankena aiškiai maišosi, galima nuimt :!erzina:! :-D .
Dėl skylių- tai turbūt tik į naudą :gutgut , chebra specialiai gręžia, dėl drenažo ir geresnio džiūvimo :roll: ...
 #223594   Gedas
 29 Rgs 2010 13:13
Klausimuks specam.Turiu nenaudojama(su multikais nezv.) kastingini trimetrini kota,paciupinus nu toks visai starkiam sueitu.Galvoju pjaut raga deti paprasta beinercine, ar reiktu keist kokias dvi kilputes pirmas ar ir taip gerai bus, ar isvis cia man gaidys gausis.Spiningas gloomis str1165-2c
 #223599   DainiusM
 29 Rgs 2010 13:32
Gedas rašė:Klausimuks specam.Turiu nenaudojama(su multikais nezv.) kastingini trimetrini kota,paciupinus nu toks visai starkiam sueitu.Galvoju pjaut raga deti paprasta beinercine, ar reiktu keist kokias dvi kilputes pirmas ar ir taip gerai bus, ar isvis cia man gaidys gausis.Spiningas gloomis str1165-2c
Gaidys tau gausis, geriau parduok sita ir nusipirk paprasta i ta vieta. Arba multa nusipirk.
 #223607   Xrapas
 29 Rgs 2010 14:10
BenasS rašė:Kaskiek zukliu yra rekomenduojama suteot muiline? Core101?
Žemiau pavaizduotas procedūras atlikt galima po vienos- dviejų žūklių:

Paveikslėlis

Rimtesnį ardymą su dantračių tepimu pakaks kartą į sezoną, jei ritė "nepasiprašyš" anksčiau :grin:
 #224444   piatras
 04 Spa 2010 14:08
Niekada netepiau SVS-VBS jokių detalių ar paviršių :shock: Įsitikinęs kad pakliuvus ant alyvuoto paviršiaus pakankamai drėgmės atsiranda hiperslydimas padedantis palaidot valą, na bet aš gi "talibas" :-D ir turiu teisę klysti :oops: o pabandyt vis nėra laiko. P.S. Alyvuoti paviršiai dulkių taipogi neatstumia :liež-uvis
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė