Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #220944   BooMer1
 15 Rgs 2010 16:18
As nepagailejau 60 lt. ir nei kiek nesigailiu. Geras, kibus vobleriukas ;-var-var.
 #220945   BenasS
 15 Rgs 2010 16:18
Vobleriai legenda , bet ne man :-D
 #220946   SauliusM
 15 Rgs 2010 16:25
labai geri vobleriai. aisku ne visur ir ne viskam. bet kartais kai jokie kiti isvis nedirba sitie issauna ir su smarkiu trenksmu. jau vien siemet trijose zvejybose jei ne sitie vobleriecai buciau likes su nuliu, o sities gelbejo ir smarkiai. kimba ant ju sapalai, upetakiai, lydekos eseriai bent jau man. aisku buvo ir tokiu momentu, kai ant kitu vobleriu zuvys kibo o i situos net ziuret nenorejo isvis.
 #220954   AIVARIUKSTIS
 15 Rgs 2010 16:55
Jurginas labai geri vobleriai patarciau pasiziureti Zip Baits Rigge 56F Crystal Silver,Zip Baits Rigge 56S Wakasagi HM,siais metais NR 1 eseriams.35 geri,bet kiek mazoki man asmeniskai,kadangi upetakiu negaudau,sapalams i nemuna be 5-tuko neinu :gutgut
 #220982   SauliusM
 15 Rgs 2010 17:59
nezinau kaip 56 rigge, bet 35F pirkau prisiskaites kaip juos net strepeciai su kielbais ima. aisku nei strepeciu nei kielbu as ant jo nepagavau. bet va Minijos upetakiam ir sapalam jis geguzes gale birzelio pradzioj labai patiko. man dirbo 851 spalva. o va anksti pavasari toj pacioj minijoj upetakiai i ji ziuret nenorjo ir kitus geriau eme. dar beje, pries srove ji sunkiai patrauksi nes didesne srove ji ismeta i virsu. bet traukiant pasroviu ar skersai sroves dirba gerai. sakyciau cia vienas is tu vobleriu kuriu bent viena tikrai verta deziukej turet nenumatytiem atvejam. ir kolkas turbut vienintelis is mano turetu brangiu (virs 50 Lt) vobleriu, kuris realiai vertas tu didesniu pinigu. ta prasme kiti brangus irgi dirba bet ne ant tiek gerai, kad dvigubai moket nei uz pigesnius analogus. o va uz sita tai man tikrai negaila tu 60 lt. dar koki lucky crafta ar megabassa kai perki tai biski man rugstu daros i ju kaina ziurint, nors jie gaudantys irgi vobleriai, o va del rigge, kazkaip viskas normaliai.
 #220988   AIVARIUKSTIS
 15 Rgs 2010 18:38
SauliusM kiekvienam vobleriui savas laikas,telkinys,upe,oro salygos ir svarbiausia teisingas priejimas.Siais metais pasiemiau megabass vision+tvicas sudirbo,ko negaleciau pasakyti apie praitais metais naudota LATES COSMIC SHAD,neperkandau gal,o gal ne toj vietoj bandziau?? bet pasiteisno luckycraft POINTER-IAI :gutgut
 #220992   SauliusM
 15 Rgs 2010 18:48
turiu ir vision ne viena ir pointerius. jie dirba, viskas ok. bet yra ne blogiau dirbanciu vobleriu kurie kainuoja pigiau. dar tokiu atveju man, kad ant pointerio ar ant vision kibtu, o ant kitokiu vobleriu ne, tai man nebuvo. jei bus tookiu atveju gal mano nuomone pasikeis. aisku ir pointerius ir vision as neisbrokuoju, as ju turiu, as jais gaudau, ir matyt ir ateity gaudysiu, bet juos perkant man tikrai biski rugstokas jausmas. o va su rigge normaliai kazkaip. kai tas vobleris yra istempes is nekibos nekart jau tai man kazkaip ramu. ir tokia nuomone apie rigge susidariau per viena sezona. nes anksciau nei siemet as sito voblerio nebuvau naudojes.
 #220994   AIVARIUKSTIS
 15 Rgs 2010 18:54
SauliusM nieko nesakau,kad kiti vobleriai nedirba,tiek rapalos,salmo,jakson turiu ir ne viena desimti :oops: ir pasakyt,kad jie nedirba butu neteisinga,ateina laikas,kai ieskai naujoviu,eksperementuoji vietoj nestovi-o visa kita pagal kisene :/braj;
 #222694   Eufreedo
 23 Rgs 2010 22:09
gal kas galit pasiulit koki vobleriuka? as dabar gaudau aises vobleriuku tas kur baltas su raudona galva,tai skustis negaliu. 2 zvejybos 7 lydekai,didziausia 3 kg. noriu pamegint ka nors naujo,bet nenoriu s.... nusipirkti. aciu
 #222695   Vegys
 23 Rgs 2010 22:20
Baltų su raudona galva manau net ir pas Aisę daug yr :) Taigis, modelis neaiškus ...
Jei gerai sekasi su Aisės vobleriukais (2 žvejybos, 7 lydekos), tai ir gaudyk su tais vobleriukais. Jei nori kažko naujo, pabandyk kažkokį panašų vobleriuką pvz iš Rapalos ...
 #222696   Vaidis
 23 Rgs 2010 22:21
nepatingėk pasiskaitinėt šitą temą, tikrai rasi daug ir patikimos info ;-)
 #222919   Eufreedo
 25 Rgs 2010 14:52
sakykit ka manot apie si vobleriuka. zadu meginti didesniuse gyliuose,gal pavyks stambesne grazuole suviliot ''plot
 #222920   TailDancer
 25 Rgs 2010 14:58
apie koki vobleri? pirma foto arba linka imesk tada gal kazkas kazka gales pasakyt, patart :)
 #222982   martiz-zz
 26 Rgs 2010 13:41
ar kas bandet tuos tvicinginius voblerius kur siandien romada reklamavo TOURNAMENT SPAWN? tvicingui kiek papasakojo turetu neblogas buti jai isties nuleidzia prieki
 #222984   Airis
 26 Rgs 2010 14:38
kai pamatysi kaina,praeis noras pirkti 'viarkt
 #222986   martiz-zz
 26 Rgs 2010 14:45
Airis rašė:kai pamatysi kaina,praeis noras pirkti 'viarkt
maciau, nepigus '''bum bet jai jis aidirba uz tuos 50lt tai kodel gi ne? :-niak'
 #222991   cesius
 26 Rgs 2010 16:19
Ar verta moket 50lt jai yra ne ka prastesnes daugelio vobliku padelku kurios dirba ne ka prasciau ir uz juokingas kainas ;uolrait
 #222999   inco`
 26 Rgs 2010 18:00
na del to verta neverta tai kiekvienam asmeniskai sprest...as kai pirkau si modeli http://voblery.com.ua/en/catalog/artist.html tvicinimui irgi masciau ar jis vertas tu pinigu, bet dbr rudeniui manau dar kelis reikes nusipirkt :) nes Tas raudongalvis jau suestas :-niak' nemaciau ka ten korsakas sian mete (laukiu kol imes i interneta laida), bet kolkas tai man smagiausi vobleriukai tvicinimui yra Jackson ;-var-var.
 #223001   martiz-zz
 26 Rgs 2010 18:05
o kokia kaina to aparato? ir kur ji rast imanoma jai tau jie tokie kibus :shock:
 #223003   inco`
 26 Rgs 2010 18:12
Tiksliai nepamenu bet irgi nepigus...40-45 lt kazkur, pirkes metai atgal tai dabar gal jau bus atpige tikiuosi, kai nauji modeliai ateina vis :) As pirkau Fabijoniskese (Vilniuj), kitur as ju ir nemates :roll:
 #223008   Vegys
 26 Rgs 2010 18:50
inco` rašė:Tas raudongalvis jau suestas :-niak'
Suėstas - apdrąskytas ar jau ir pažeistas (nenaudotinas, remontuotinas) ? Jei pirmas atvejis - ok, jei antras - po kelių lydekų ???
 #223012   cesius
 26 Rgs 2010 19:32
Kai pirkau C1 paveiksliuke http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 9&start=60 pavaizduota voblika galvojau ar tas sudas duos nors viena zuvy, ir pirmoj rybalkej buvo lyderis, ir kai tu jy kiekvienu atveju gali pasiust miriop y sabakstyna, tai manau vieni pliusai tokiu vobliku. Ir nereikia pust miglos jog pirkdami brangu voblika jums uzteks triusikuose parako jy perprasti ir prasnekyt. Peace :grin:
 #223027   inco`
 26 Rgs 2010 20:53
Vegys rašė:
inco` rašė:Tas raudongalvis jau suestas :-niak'
Suėstas - apdrąskytas ar jau ir pažeistas (nenaudotinas, remontuotinas) ? Jei pirmas atvejis - ok, jei antras - po kelių lydekų ???
Pirmas atvejis :) Gaudyt dar gaudis ilgai jis man manau :gutgut nebent kai Cesius sako sabakstyne paliksiu :roll: o kiek lydeku net nezinau...vien praita savaitgali kiek dantu jis mate :ruko
 #223029   inco`
 26 Rgs 2010 21:01
cesius rašė:Kai pirkau C1 paveiksliuke http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... 9&start=60 pavaizduota voblika
Cesiau niekas nesako kad tik brangus gaudo ir taip toliau...:) tiesiog as gaudau retokai palyginus, dazniausiai savaitgaliais tik ir tai ne kiekviena :) todel as perku ta kuri kazkas bande rekomendavo ir panasiai...zinosiu kad jeigu nepagaunu tai cia mano kreivos rankos o ne voblerio kalte...tuo atveju jeigu pirkciau kazka pigaus ir nepagauciau 1oj 2oj zvejyboj su juo tai greiciausiai kaltinciau vobleri :-ug Zodziu nera cia ko piktintis ir dabar kai parodei siuos modelius po 6-7 Lt jau zinosiu kad jie nenusileidzia tiems po 50 lt :) j
  • 1
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 94
  • 407
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė