Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #220710   senelis
 14 Rgs 2010 14:14
vava rašė:seneli, taves, kaip autoriteto paklaust noriu, kaip tau ta boba, kur vegys idejo?
Boba :lol: na as nesiimu sprest... Ne mano skonio :lol:
 #220711   Tadass
 14 Rgs 2010 14:14
Zjbys ta dainininke. Ana taigi yra Marlin Mansono sese :lol:
 #220713   senelis
 14 Rgs 2010 14:17
Fiskius rašė:Manai tik skusti pacukai su treningais klauso tokia muzika? Jie kaip tik tokios neklauso ir tuo metu neklause ;-)
na gal skusti ir neklauso,bet man vistiek tokio panasaus tipo .... http://www.youtube.com/watch?v=hSmegHi9BFQ
 #220719   Fiskius
 14 Rgs 2010 14:28
senelis rašė:
Fiskius rašė:Manai tik skusti pacukai su treningais klauso tokia muzika? Jie kaip tik tokios neklauso ir tuo metu neklause ;-)
na gal skusti ir neklauso,bet man vistiek tokio panasaus tipo .... http://www.youtube.com/watch?v=hSmegHi9BFQ
Nu sytas, dabar tikrai to sluoksnio megstamas :lol: ,bet anas, tuo metu, buvo tikrai kiekas novatorishkas sokiu muzikos gabalas.
 #220723   Fiskius
 14 Rgs 2010 14:48
Ale tu ir lygini, dabartiniu metu, kai bet kuris paauglys turintis kompa, parsipootes programke galintis bile ka mikstis ir pries 20 metu perdaryta senos dainos remixa.
Sakau, dabar jis irgi atrodo juokingai, bet tada buvo kazkas nerealaus, naujas vejas sokiu muzikos padangeje.
 #221401   Ignelis
 18 Rgs 2010 11:09
Aurumas rašė:Yra ir LT jaunu talentu ne tik USA http://www.youtube.com/watch?v=HJ-ze6BwYPE
O sivakar tas pats vaikis atliko "lauzo sviesa" buvo nerealu :!:
nznau..., nesuprantu ash to vaiko balso, nemalonu net mano ausim..:/ turbut todel kad klasioka turejau toki pat cypli, tik jis nedainuodavo. Ir ziauriai uzknisdavo mane tas jo balsas... :roll: sheip cia gabalas nerealiai geras o ne balsas, padainuoja kokia butkutes daina tegul tokiu balsu... :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=RerU3W2tMdY
 #221435   diego
 18 Rgs 2010 18:30
tikrai geras balsas, vaikinuko, kaip sake kazkuris is komisijos nariu, duok dieve kad po mutacijos isliktu geras balsas :)

igneli, tam ir yra balso tembrai (baritonai, bosai ir t.t.). Ne visi riaumojantys gali vadint save vyrais :-D
 #221441   Aurumas
 18 Rgs 2010 19:55
nznau..., nesuprantu ash to vaiko balso, nemalonu net mano ausim..:/ turbut todel kad klasioka turejau toki pat cypli, tik jis nedainuodavo. Ir ziauriai uzknisdavo mane tas jo balsas... :roll: sheip cia gabalas nerealiai geras o ne balsas, padainuoja kokia butkutes daina tegul tokiu balsu... :twisted: http://www.youtube.com/watch?v=RerU3W2tMdY[/quote]
igneli, bet kai jis paprastai kalba tai tikrai nepanasu, kad butu cyplis kaip tavo klasiokas :D kalbant jo balso tembras storesnis ;-) o labiausiai zavi balso svarumas :!:
 #221495   Agis
 19 Rgs 2010 10:47
diegas rašė:tikrai geras balsas, vaikinuko, kaip sake kazkuris is komisijos nariu, duok dieve kad po mutacijos isliktu geras balsas :)

igneli, tam ir yra balso tembrai (baritonai, bosai ir t.t.). Ne visi riaumojantys gali vadint save vyrais :-D
Vat tame ir yra visa esmė, kad tas nenormalus berniukiškas cypimas, tai mutacijos pasekmė ir tokiu laikmečiu dainuoti, tiksliau leisti dainuoti, tai yra nusikaltimas balso atžvilgiu, ką beje supranta ir kai kurie galvojantys ne tik duotu momentu komisijos nariai.O televizijai dzin, aniems svarbu kad būtų žiūrovų elgesys.Prisipažysiu, kad buvau jau girdėjęs apie tą dainorėlį, tai stengiausi tikslingai pamatyti jį per teliką ir pamačius man pasidarė jo gaila ir linku jam nepatekti toliau, kad dėl kelių "žveigždės" akimirkų nesugadintų savo balso.
 #221497   diego
 19 Rgs 2010 10:57
Agis rašė:
diegas rašė:tikrai geras balsas, vaikinuko, kaip sake kazkuris is komisijos nariu, duok dieve kad po mutacijos isliktu geras balsas :)

Vat tame ir yra visa esmė, kad tas nenormalus berniukiškas cypimas, tai mutacijos pasekmė ir tokiu laikmečiu dainuoti, tiksliau leisti dainuoti, tai yra nusikaltimas balso atžvilgiu, ką beje supranta ir kai kurie galvojantys ne tik duotu momentu komisijos nariai.O televizijai dzin, aniems svarbu kad būtų žiūrovų elgesys.Prisipažysiu, kad buvau jau girdėjęs apie tą dainorėlį, tai stengiausi tikslingai pamatyti jį per teliką ir pamačius man pasidarė jo gaila ir linku jam nepatekti toliau, kad dėl kelių "žveigždės" akimirkų nesugadintų savo balso.
Agi, juk daugelis vaiku pries mutacija kuo puikiausiai dainuoja ir daug dainuoja. Ir nemanau kad cia kazkoks kenkimas balsui. Su balsu reikia dirbt tiek pries mutacija tiek po.
be to is kur istraukiat kad cia CYPIMAS, cia normalus, naturalaus balso dainavimas. cypimas yra tycinis balso pakeitimas, o jis dainuoja naturaliai. Nzn ko cia prikibt.

Linkiu jam tik vieno, kad ir toliau dainuotu, dirbtu su savo balsu ir kad isgarsetu ne per KIZ'a...
 #221499   Agis
 19 Rgs 2010 11:06
Aš tik sakau savo nuomonę, kaip eilinis žmogus, nesikabindamas prie kitų ir nesistengdamas meluoti sau, jei man tai cypimas, tai aš kitaip ir nevadinsiu.Mano palinkėjimo nereikia suprasti, kaip tolimesnes jo dainavimo pabaigos, tiesiog linkiu šiuo momentu nesidraskyti.
 #221591   Vegys
 19 Rgs 2010 21:51
Daina graži, atlikta gražiai, ale manęs neužkabino kol kas ... :neutral:
 #221600   Aurumas
 20 Rgs 2010 07:22
Liuks :gutgut siurpuliukai begiojo :roll: bet seip visos panasios tokio zandro dainos ar raudos (nzn ar gerai issireiskiau :roll: ) gerai atliekamos, kai skamba :" krutine kulipkos jau parverta, smelio kalnalis supiltas.." ir pan. visada jautrina sirdy... :roll:
 #221609   Ignelis
 20 Rgs 2010 08:04
uzhskaitau shita mergina.... :grin: :gutgut :gutgut turi ji ir zavesio ir talenta ;uolrait kolkas geresnio nieko nebuvau mates per tuos talentus ir shloves... :gutgut suzhavejo manautikrai neviena tukstanti maciusiuju.... :inflovers: :inflovers:
 #221615   diego
 20 Rgs 2010 08:30
jei saziningai kurinio zavesys paremtas "nothing else matters" simfoninio orkestro mini versija... galima izvelgt panasumu netgi akorduose ;-) muzika tikrai uzskaitau, o balsas... na yra daug tokiu.. :)
 #223353   Fiskius
 28 Rgs 2010 16:54
Vegy, kokio siaubiako cia garso takelis? :superšokas :-D
 #223360   Fiskius
 28 Rgs 2010 17:18
Vegy, o tu sita muzika kada klausai?
a. kai gera nuotaika
b. kai bloga nuotaika
c. siaip bilekada?
:grin:

Nes man po tokiu dianu tai arba ka nors paskerst noretusi arba su plyta po kaklu shokt nuo tilto paciam :superšokas
Man kazkaip klausoma muzika turi neshti geri, gera nuotaika ir teigiama energija ;-)

P.S. turejau kadaise pana, buvo ji tuo metu HIM fane :mėlynvarla Netveriau ilgai su ja, nors is tiesu buvo labai grazi -liežvis
 #223362   vava
 28 Rgs 2010 17:31
Vegys rašė:Fiskius,
neveža tavo muzika. Nors ko gero tavęs nevež manoji :) Pvz Arcana http://www.youtube.com/watch?v=PegPCjR9 ... re=related . Vava, gal ši daina geresnė už pereitą, kuria tu nelikai sužavėtas ? :-D Čia jau kita atlikėja ...
;;'plim
gal tu i tarpus paklausyk mazdaug tokios muzikos???
http://www.youtube.com/watch?v=OQHS_-3TLsw
nes su tom dviem pabaisom toli nenueisi.....
 #223366   sonca
 28 Rgs 2010 17:42
Fiskius rašė:P.S. turejau kadaise pana, buvo ji tuo metu HIM fane :mėlynvarla Netveriau ilgai su ja, nors is tiesu buvo labai grazi -liežvis
Vienas mano pažystamas sakydavo, kad blogi žmonės HIM neklauso. Tai jei kas klausydavo HIM tai jam iškarto tapdavo gerais žmonėm ir jis su jais tipo gerai sutardavo :)
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė