Nu vakar po darbų pasėdėjau iki sutemų prie Skirvytės.Kibimas palyginus silpnokas, nemačiau, kad kas būtų karšį pagavęs, nors visi kalbėjo, vat vakar, užvakar tai....
Bežvejojant išgirdau šaukiant.Atsisuku ton pusėn, ogi spiningautojas šaukia įsirėžęs, sako padėkit, didelę žuvį turiu..tai teko pabėgėti, net sušilau

paėmiau jo samtelį iš bagažinės, bo primečiau, kad į mano gali netilpti

traukė, traukė....ir iškilo koks 1,8-2,0 karšiokas su galvakabliu po analiniu peleku
Kol susidėliojau viską, tai visai sutemo, todėl laimikių nuotraukos grožis nediskutuotinas

Tiesiog tai tik faktas
Raudė (tikroji) susidomėjo kukurūzu ir kibimas buvo "žvėriškas", ant naktinuko papuolė vienas kilbukas, reiškiasi atsiranda jau ir jų, o gal tiesiog anksčiau man nepavyko jų sugauti.
Pasirodo atsirado kažkokia rudeninių uodų atmaina

Blemba gelia juodai ir visai be jokio duzgimo, arba aš jau tokių dažnumų negirdžiu

Jokie pypalai, jokie repelentai aniems nebaisūs.Namuose ,einant gulti ,galvojau reikės kokias pirštines užsidėti, kad iki kraujų nenusikasyčiau
Savaitgalį tikriausia kultūringi žvejojo, nes tik vieną kitą šiūkšlę teko nunešti iki konteinerio
p.s.Tikriems Skirvytės karšininkams, tai juokingi tokie laimikiai, bet aš kaip visada važiuoju pažvejoti, o ne laukti kol užkibs, tai to proceso metu sugaunama įvairi pagal dydžius žuvis.
Šiandien kimba kitur...