Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Kotai, ritės, valai, apranga, muselių rišimas, medžiagos

#154525   senuks
 23 Lap 2009 11:52
Aš vat,mislyju imti su gumuotu padu,kažkaip su paprastais bolotnikais viskas buvo ok,tai manyč ir su spec.neblogiau :lol: aš jei žvejinu braidydams,tai palaipioju ir per ahoy užtvankas ir į stačius šlaitus šurujinu,žodžiu pasidarau tanketė :-D po sav.tokios žvejobos numečiau 5kg :-D Ypač nustebino šunija(upikė),nu tikrai, kai kur žmogelių nebūta daug daug metų :shock: Labai man tada pravertė ilgos kojos :-D ale tai filmą galėtum sukti aplink Lietuvos džiungles,ūdros šalia žaidė,matyt dar brakonierių nėr veizėjusios :lol: Kita vertus,upėtakiukai mizerni baisiai joje :-D Na bisky nuklydau...
Tai visgi ar veiloks,ar gumiki :?:

#154532   ramkis
 23 Lap 2009 12:06
Tai vat as ir stebiuosi, kad anie man taip gerai laiko.

#154533   Donis
 23 Lap 2009 12:15
Musu upems,guma,seip kiek girdejau,tai dauguma geruju batu gamintoju,veiloko kaip ir isvis atsisake :roll: ,su juo beda yra vaiksciot moliongais dumbletais skardziais,ziema kimba sniegas.

#154552   Airis
 23 Lap 2009 14:12
senuks rašė: Tai visgi ar veiloks,ar gumiki :?:
as tai uz guma siu sypais. ir juroj ant akmenu gerai stoveti ir moletom pakrantem smagu vaikscioti.

#155455   rytukas
 26 Lap 2009 00:55
taip, tikrai bėda ir su moliu/purvu ir su sniegu. ale kai reikia eiti maurais apaugusiais akmenukais tai super, a vot guma retkarčiais praslysta, nejaukiai su ja jaučiuos. būtų super kokietai šypuoti vailokai. įdomu ar yra tokių pardavimuose, o gal pačia susimeistrauti reikia. nusipirkai "kit'ą" vailokiukų, susukai šypukus nuo žieminių padugnių ir užsiklijavai ant esamo vailkinio pado. mažu pamačytų..? o gal esat bandę?

Donis rašė:Musu upems,guma,seip kiek girdejau,tai dauguma geruju batu gamintoju,veiloko kaip ir isvis atsisake :roll: ,su juo beda yra vaiksciot moliongais dumbletais skardziais,ziema kimba sniegas.

#155473   ramkis
 26 Lap 2009 08:52
Yra veilokas su sipais.

#155491   audrutis
 26 Lap 2009 10:19
Turiu klausimeli. Ka daryt, nuo vieno is bridbaciu nuplyso (atsiklijavo) veilokas. Ar imanoma ji, permirkusi dumblu, kazkaip ten vel prisabacyt, ar geriau nuplest ir kitam batui bei vaiksciot su "slikais" :?: Batai dar tikrai neatitarnavo, dar net raisteliu nekeiciau :roll:

#155495   Donis
 26 Lap 2009 10:34
Seip pasiulymas nunesti batsiuviui,tik zinoma jei jis apsiims,labai rupuzes spardos ir nenori tokiu batu apsiuvineti :lol: ,bet jei gerai apsiuva,praktiskai laiko iki batu susidevejimo pabaigos.

#155515   Airis
 26 Lap 2009 12:53
pamegink parsisiust, man rodos zymiai pigiau gausis.aisku pasimieruok kur pardeje pries tai.

#155523   Donis
 26 Lap 2009 13:06
senuks rašė:štai tokius bandysiu matuotis
http://www.zvejys.lt/market/index.php?d ... t_id=19370
Jei ką,galima dasipirkt padus reikalingus :lol:

Turiu tokius,kolkas po sezono nesiojimo jokiu plysimo pozymiu :grin:,seip i komplekta ieina dveji padai,su veiloku ir guminis,dasipirkineti kaip ir nebereikia,nebent su sypais :grin:

#155530   senuks
 26 Lap 2009 13:25
Tai bus ta nuolaidiki ir taip :-D čia kaina katalogini :-D Vat su išmiera bus indomiai,mano reali 47,čia bus 14(Us)europa 48.Matysim,jei spaus su kojine ir neopren.kojine,žvalgysim kitko :cool:

#155687   Jonvabalis
 26 Lap 2009 19:19
Pats irgi grajinu su sitais, kolkas anie man patinka, tik smirda baisiai. Siaip nesioju 45 ismiera tai uzmoviau 13 jei gerai pamenu ;-) , o ant tavo lizes tuomet reiks viso 15 dydzio :-D

#156156   matamode
 28 Lap 2009 22:57
o tai kas ten pas juos taip smirda :shock: :?: nes is daugelio tokie atsiliepimai.ar tik patys padai,ar visi batai?ir idomu kodel :roll:

#156167   Jonvabalis
 28 Lap 2009 23:23
Zinok nepasakysiu, atskirai nebandziau uostyti ;-) :-D man pasirode, kad patys batai, taciau tai nemaiso braidyti, laikau balkone arba rusyje, kitaip :'viau

#156178   jordza
 29 Lap 2009 09:00
Jau sezona atlaksciau su korkeriais, siunciausi is uz balos http://www.sierratradingpost.com/p/171, ... Women.html
...dziovindavau virtuvej...jokio kvapo nepastebejau..puikus batai, plysti dar nesiruosia..per sezona pastebetas tik vienas atvejis, kai pamaklinejus po moli ir gryzus namo plaunant batus pastebejau kad vieno bato pado ideklas kiek issokes is savo vietos.... pirmieji buvo Bite is kabylos...atrodo graziai, bet....trecioj isvykoj praplyso - i vidu renkasi brudas ir akmenai :cry: - ilsisi
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Re:

#157181   Jonvabalis
 03 Gru 2009 13:06
matamode rašė:o tai kas ten pas juos taip smirda :shock: :?: nes is daugelio tokie atsiliepimai.ar tik patys padai,ar visi batai?ir idomu kodel :roll:
Batai ne, tik guminiai padai ;-) , speceliai apuosciau :-D
 #157182   Donis
 03 Gru 2009 13:07
Po keliu pasivaiksciojimu po maurynus,pabraidymu po smeli,tas kvapas dingsta,kol nauji tikrai trenkia nemaloniai.
 #168352   audrutis
 26 Sau 2010 13:58
Rinkdamasis bridkelnes as linkstu prie brangiausio Scierra modelio CC6, nes gaunu si modeli uz ziauriai gera kaina. Truputi neramina tik vienas dalykas. Simms ir Vision pas mus Lietuvelej labiausiai paplite kvepuojanciu bridkelniu brendai ir apie juos atsiliepimu galima n rast, o va apie Scierra kazkaip tylu :( Taigi klausiu cia, gal kartais kas turit Scierra bridkelnes ir kokie butu atsiliepimai?
 #168365   DainiusM
 26 Sau 2010 14:57
Tai ka berods suprastejus ziaurei scierra kokybe, plius aptarnavimas garantinis dolbanas, kiek teko girdeti... :roll:
 #168393   audrutis
 26 Sau 2010 15:47
Del garantinio man problemu tikrai nebus, o del suprastejusios kokybes ar kazkokios brokuotos partijos kazka girdejau ir as - todel ir klausiu cia. Bet juk buna, kad saukstas deguto statine medaus sugadina. Ir dar - but baisiai malonu isgirst ne gandus (kiek girdejau, kazkas sake :) ), kurie gali buti pagrazinti ir konkurentu, o atsiliepimus is zveju, turinciu butent si, arba senesnius Scierra bridkelniu modelius :)
 #168398   DainiusM
 26 Sau 2010 15:51
O jeigu kokybe suprastejo, tai ka tau duos info is tu kurie turi senesius (kokybiskesnius) gaminius? :liež-uvis Cia seip pamastymas... o jei turi gera servisa is tos puses imk ir nesuk galvos, pasitaikys brokas- pakeis. O kas ten gali buti daugiau kitaip? :ruko
 #223935   Vaidis
 30 Rgs 2010 17:47
Klausykit, turiu klausimėlį, nuplyšo nuo bridkelnių veilokinis padas, ku daryt? bandyt pačiam kažkaip priklejuot?(kokiais klijais geriausia būtų), ar kokiems padangų remontininkams tempt? sakau gal pas jų kokie šūstresni klijai bus :roll:
P.s. batsiuviui buvau nutempęs, tai neapsiėmė klijuot :?
 #224116   f'eD
 01 Spa 2010 17:10
klijuok neklijaves, siuk nesiuves.. praktiskai nelaikys niekas, isbandyta kolegu kailiu :/nek vienintelis kas tau galetu pagelbet, priklausomai nuo pado gumos kietumo ir storumo - samariezai placia galva :gutgut
vailokas sasalina :-D
 #224142   Vaidis
 01 Spa 2010 19:31
Su samariezais šūds gausis, bo man tie veiilokai reikalingi kad kanopų nenušalčiau pavasarį jūroj bestovėdamas, nes y taip šąla, o čia dar samariezai :superšokas
 #224155   f'eD
 01 Spa 2010 20:44
Vaidi, pofik tie batai, bus gerai ir be veiloku, patikek, silemos jie ten vendeny tau nepriduos :lol:
neoprenus tam reikalui isigyk :gutgut as va nesenai nustveriau uz labai nepadoriai gera kaina korejietiskas - Aquaz, nu liux, sveikata svarbiausia ;-)
aj dar atitinkamom kojinem Devold, 66North, ar Guahoo nepagailek.
 #224160   Vaidis
 01 Spa 2010 20:55
Tai neopreninės ir yra pas mane (Solwkroken), du sezonus atlaikė, tik va dabar pabraidžiau po molynus, įsmegau į dumblą ir prisiurbė, kai traukiau lauk kojas ir atvipo :evil:
Na reiks vistiek kažkaip prisabačint juos, po molynus nelandžiosiu, tai jūroj gal laikys :roll:
 #224167   iusegun
 01 Spa 2010 21:11
nezinau kam ten nelaiko, bet pats susiklijavau MOMENT KRISTALL klei universalnyj prozracnyj vodostojkej poliuretanovoj
prisabacink ju pakankamai, kad butu kur gertis i veiloka, palaikyk 5-10 min. suspaudi 30-iai sekundziu ir palieki 24 h
vienam batui nosis atplyso (geras gabalas), kitam - is sonu per sulenkimus
po suklijavimo jau gal trys zvejybos ir laiko...ziuresim kaip toliau bus...
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė