Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #224690   Ignelis
 05 Spa 2010 14:36
mazesniuose miestuose, kur parduotuves yra irengtos paciu savininku namuose tai taip ir yra... ;-) man kaip galimam klientui tai butu labai patogu, manau nevienas tox vis kanors pamirstantis yra, o i zhukle uzsukes slieku visviena 20pinigu palieku :neutral: liga... na bent jau sezono metu kad dirbtu..., ziema tas neaktualu...
 #224801   unknownfisherman
 05 Spa 2010 20:32
Agis rašė:Tikriausia sunkiau atrasti kur didžiosiose žvejybinėse parduotuvėse nebūtų šio tarptautinio giganto „Rapala VMC Corporation“ produkcijos :lol:
zinok, klaipedoj, kiek zinau, tik 3 dabar parduotuves, o tai nera daug ir tai jie neturi zymiausiu masalu kaip x-rap ir t.t., jei klystu tai pasidalink info kur dar imanoma butu ju nusipirkt.
 #224804   unknownfisherman
 05 Spa 2010 20:36
renaldas rašė:Gandas praejo, kad sian lyg turejo Klaipedoj atsidaryt naujas "Koto" filialas, gal jau buvo kas ten?
Atsidare ir galiu pasakyti, jog darbuotojai tikrai kompetetingi ekspertai ir patar bet kuriais klausimais (as taip manau :D), nes norejau paklausti del tvicingavimo, tai viska ispasakojo, nurode kelis pigesnius, brangesnius meskeriu ir riciu tipus, zodziu puikiai, bent man, o arsenalas tai dar pasipildys, visgi nauja parduotuve. Rapalos vuobleruksciu turi ''plot
 #224805   martiz-zz
 05 Spa 2010 20:38
unknownfisherman rašė:
Agis rašė:Tikriausia sunkiau atrasti kur didžiosiose žvejybinėse parduotuvėse nebūtų šio tarptautinio giganto „Rapala VMC Corporation“ produkcijos :lol:
zinok, klaipedoj, kiek zinau, tik 3 dabar parduotuves, o tai nera daug ir tai jie neturi zymiausiu masalu kaip x-rap ir t.t., jei klystu tai pasidalink info kur dar imanoma butu ju nusipirkt.
yra ir liepu gatvei tu x-rapu man atrodo, ir hobyje o tikrai yra vazuojant link bigo nuo akro, nezinau tikslaus adreso...
 #224806   martiz-zz
 05 Spa 2010 20:40
unknownfisherman rašė:
renaldas rašė:Gandas praejo, kad sian lyg turejo Klaipedoj atsidaryt naujas "Koto" filialas, gal jau buvo kas ten?
Atsidare ir galiu pasakyti, jog darbuotojai tikrai kompetetingi ekspertai ir patar bet kuriais klausimais (as taip manau :D), nes norejau paklausti del tvicingavimo, tai viska ispasakojo, nurode kelis pigesnius, brangesnius meskeriu ir riciu tipus, zodziu puikiai, bent man, o arsenalas tai dar pasipildys, visgi nauja parduotuve. Rapalos vuobleruksciu turi ''plot
3 vobleriai numesti, pardotuve visiskai tuscia, pardavejai kisa kad tik ikist ka :-D buvau siandien as ten :-D aisku pardotuve pasipildys kita savaite po akciju, nes dabar net guminuku 3 spalvu tik turi :-D stendai tusti ant zemes padeti :grin:
 #224810   Skumbrotas
 05 Spa 2010 20:44
unknownfisherman rašė:zinok, klaipedoj, kiek zinau, tik 3 dabar parduotuves, o tai nera daug ....
Primečiau mintyse, tai suskaičiavau 14 pardžių žvejams, bet nesu garantuotas kad visas ant greičio prisiminiau... Taip kad ŽINOK kad jų yra daugiau nei 3 ant Memelio :lol:
 #224811   unknownfisherman
 05 Spa 2010 20:47
Skumbrotas rašė:
unknownfisherman rašė:zinok, klaipedoj, kiek zinau, tik 3 dabar parduotuves, o tai nera daug ....
Primečiau mintyse, tai suskaičiavau 14 pardžių žvejams, bet nesu garantuotas kad visas ant greičio prisiminiau... Taip kad ŽINOK kad jų yra daugiau nei 3 ant Memelio :lol:
skumbrotas tu permesk akimis visa sakinio dali, o jei to nezutenka, tai isgilink as ne parduotuviu skaiciaus klausiau, o kiek parduotuviu, kuriose BUTU RAPALA VOBLERIU! :-ug
 #224812   martiz-zz
 05 Spa 2010 20:50
unknownfisherman rašė:
Skumbrotas rašė:
skumbrotas tu permesk akimis visa sakinio dali, o jei to nezutenka, tai isgilink as ne parduotuviu skaiciaus klausiau, o kiek parduotuviu, kuriose BUTU RAPALA VOBLERIU! :-ug
kiek as zinau be koto kur matei 3 voblerius dar 5 parduotuves
 #224814   martiz-zz
 05 Spa 2010 20:55
unknownfisherman rašė:Tai as bent jau zinau, jog yra Liepu gatveje ta parduotuvele prie norfos, minijos gatvej nei zvyno nei.., kotas dubysos gatveje ir hobio centras, kur dar? :shock:
same yra, bent buvo, nezinau kaip dabar, senai buvau, ir yra daug silutes plente. daugiau nezinau kur
 #224815   Skumbrotas
 05 Spa 2010 21:01
unknownfisherman rašė:Tai as bent jau zinau, jog yra Liepu gatveje ta parduotuvele prie norfos, minijos gatvej nei zvyno nei.., kotas dubysos gatveje ir hobio centras, kur dar? :shock:
...... Bangų g., Šilutės pl./Statybininkų g. kampe, Birutės g., Debreceno g., ir dar kažkur mačiau tų rapalų - vienžo didesnėje dalyje tų pardžių galima rast :ruko
 #225577   unknownfisherman
 08 Spa 2010 22:42
Xrapas rašė:
Vegys rašė:...Prisidėjo MegaBass vobleriukai. Kainos ~ 55 Lt...
Ir kotukai :lol: ...Kainos~ 1600 Lt.
Turėjusiems ABU Žvejai nuolaidų korteles keičia į naujas.
Iš įdomesnių akcijų- kai kuriems ABU ir Berkley kotams su metaliniais žiedais- 70 % nuolaida. Įmanoma susitarti dėl nuolaidų iki 30 % LOOMIS ir TALON kotams.
50 % nuolaidos Fireline, kitiems valams- 25 %. Ritėms nuo 15 % ir pan.
kur ta "AbuZvejai" parduotuve randasi? Ar yra klaipedoj?
 #227902   Evaldas Z
 22 Spa 2010 09:35
buvau naujam kote kauno gatvej (Vilnius). kolkas tustoka... na gal kotu tik daugiau, bet labai neziurejau. tik nugirdau, jog kazkoks klientas uzsimine apie silver strem voblikus ir pardavejai parode susidomejima jais. gal atveztu kada...
 #227905   SauliusM
 22 Spa 2010 09:39
Evaldas Z rašė:nugirdau, jog kazkoks klientas uzsimine apie silver strem voblikus ir pardavejai parode susidomejima jais. gal atveztu kada...
yra pas ina erfurto gatvej anu... bent jau buvo pries pora menesiu, kai paskutini kart ten buvau.
 #227928   Evaldas Z
 22 Spa 2010 10:16
zinau, prisimenu, jog rasei apie juos. tik siaip manau, jog asortimento ivairove (teisinga) yra sveikintinas dalykas, ypac mazesniuose miestuose ir miesteliuose, kur kazka rimtesnio, idomesnio ir kibesnio gaut kartais problematiska.
 #228028   unknownfisherman
 22 Spa 2010 17:26
Evaldas Z rašė:buvau naujam kote kauno gatvej (Vilnius). kolkas tustoka... na gal kotu tik daugiau, bet labai neziurejau. tik nugirdau, jog kazkoks klientas uzsimine apie silver strem voblikus ir pardavejai parode susidomejima jais. gal atveztu kada...
Tai jei tau ko reikia ko nematai ten, paprasyk ju katalogo ir issirinkus tau norima preke jie uzsakys ir atves. ;uolrait
 #228894   Skumbrotas
 27 Spa 2010 11:37
martiz-zz rašė:
BenasS rašė:Kur Klaipedoj didziausias pasirinkimas mikriku? Buvau hobi, romadoj, nu nieko nera '''bum
kiek seniau man reikdavo tai liepu gatveje mikriuku visokiu rasdavau,tikrai daug turedavo, dabar nezinau, manau ir turi tureti
Dar pas Mazgeiką yra (gal ir ne didžiulis asortimentas, bet užtat tai ko reik).
Apskritai mikriukais rūpintis reik pavasarį, kai užsiveža pavasarinį asortimentą, dabar visur tik likučiai likę, ir nieks iki pavasario naujų nebeužsiveš.
 #228939   Agis
 27 Spa 2010 14:17
Prieš gerą mėnesį gana nemažai mačiau tame "kioske" važiuojant link Priekulės už Dumpių.Kai kuriose parduotuvėse reikia tiesiog klausti pvz. Taikos prospekto gale, ties Skibale, nes laiko dėžutėse sukrovę pagal atspalvius ir nepadėta atvirai, kad pamatyti galėtum.Aplamai, tai tikriausia Algirdas pirmauja visad pagal mikrikų asortimentą, nors irgi reikia netingėti paklausti, neišdėliosi juk centinių prekių į matomas prekybines vietas :lol:
Salmo prekių gal dar Hobyje galima rasti, nors ten dabar kažkokia tyla , visi kažkokie pasimetę, pikti, niekas nieko nesiūlo.... Sklando gandai, kad Gintaras pradės dirbti ant savęs, tai gal padėtis su Salmo vėl pasitaisys.
 #229167   Agis
 28 Spa 2010 08:27
Tai kam tada laikyt patalpas, pardavėjus.Padarei el.prekybą su normaliu pristatymu ir viskas.Kad įsukti tai išlaidas kur dabar sunaudoja patalpoms ar atlyginimams, paleidai pristatymo išlaidoms kokį pusmetį ir įsuki el. parduotuvę.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė