kur cia leksi zekisLT? butinai pasigirk ka paemei:) o kur cia tas raudes lupot Joker?ir as noriu:)
Vienam gale kablys,kitam gale.....Dalys 

vo,maladec!meskute rašė:Vakar oras buvo neblogas,taigi greitomis susiruosiau i jura.Sutemus ,bangos kiek aprimo,viskas butu neblogai,bet vel nesugebejau issaugoti masalu.Rezultatas 5 pleksnes,ir puskilogramio menke.Nors airiai ateke ir atsistoje pirma valanda nakties iki 2,30 paeme gera basa ir po kelias menkes nevaikiskas.Siek tiek pasikalbejau,manau kita syki viskas bus gerai.O juroje tikrai kimba ,va gal kiek toliau reik ismokti uzmesti,nors ustevka ir apie 70m.
chia turbut ta kur jie naudojo- http://www.gerrysfishing.com/tip-tape/s ... 5-1325.php o lemputes ant kaktos zibanchios an pilnai uztenka ir net ant roksu,bet jai jau tau taip noris tai shitas nauduoja kaikurie http://www.gerrysfishing.com/p0/lanterns/430.htmmeskute rašė:Dar pastebejau,kad airiai nenaudojo,jokiu lempuciu ant meskeres galo,nors priejus arciau,jos atrode lyg butu apklyjuotos kokiais tai blizguciais,kurie pagave sviesos spindulius zaizaravo ,kaip NSO laivas,gal paaiskintumete,kas tai galejo buti,ir kaip tai galima butu pasidaryti.Ir dar ,gal kas patarsit kokia lampa patogu ir ekonomiska naudoti,na turiu omenyje ne maza lempute,ant galvos,o seip kokia pastaroma.Nes juroje nakti zvejojant ,o ypac kai naktys ilgeja,neuztenka vien lemputes kuri ziba tau ant kaktos.
Alvius rašė:zekis nuaik i tema zvejyba dugninemis tenai yra aprasyta kaip tyrineti dugna ir matuoti gyli. Nes labai tingiu rasineti :D Kas del supratimo, tai cia labai paprasta, o kas del tikslumo, viskas nuo igudziu :D As visada taip issityrineju dugna, tai apsaugo tave nuo laiko svaistymo ir issaugai sistemeles.
Kas del lydeku, airiai sako, kad aktyvios rainuotosios. Rades esu toki upeli, tai pakankamai zuvingas ir smagus priejimas , bet, kad pasiutusiai buvo istvines ir srove nezmoniska. Jei ryt oras bus ''grazus'' bandysiu sturmuot :D
na visa ka sendien rasiau tai tik sianakt grizes is britass bay,taip,tikrai neanksti,konkreciai buvau Ennerailly beachvarnenas rašė:vakar keletai valandu nelekiau i britass bay, tai koki 10 kg zoliu pagavau, ir viena zuvelioka panasaus dydzio, kaip sliekas..... gal dar peranksti juroj zvejot? alio ekspertai -pakomentuokit!
ir ka pagavai?meskute rašė:na visa ka sendien rasiau tai tik sianakt grizes is britass bay,taip,tikrai neanksti,konkreciai buvau Ennerailly beachvarnenas rašė:vakar keletai valandu nelekiau i britass bay, tai koki 10 kg zoliu pagavau, ir viena zuvelioka panasaus dydzio, kaip sliekas..... gal dar peranksti juroj zvejot? alio ekspertai -pakomentuokit!
pamokas mielai duoda patyrimo juroje turintys zmones,va po keletos metu praleistu ant juros kranto -tai jau tada be problemu.O dabar tik patirtimi pasidalinsiu,ir klausymais apipilsiu,o var ragu tema man vis tiek idomiAngler rašė:Jauciu reiks pamoku pas Meskute imti,ane kolega
Nesikuklink Meskutemeskute rašė: pamokas mielai duoda patyrimo juroje turintys zmones,va po keletos metu praleistu ant juros kranto -tai jau tada be problemu.O dabar tik patirtimi pasidalinsiu,ir klausymais apipilsiu,o var ragu tema man vis tiek idomi
peranksti juroj zvejoti...varnenas rašė:vakar keletai valandu nelekiau i britass bay, tai koki 10 kg zoliu pagavau, ir viena zuvelioka panasaus dydzio, kaip sliekas..... gal dar peranksti juroj zvejot? alio ekspertai -pakomentuokit!
varnenas tam gale gyveni? tiksliau kur? nes mes i ta gaila taikomes ieskoti kokiu ezeriuku, nes as pats is droghedos, o cia aplink nieko ner apart jurosvarnenas rašė:netoli Carrickmacross yra keletas nedideliu ezeriuku, tai jie greit uzsalo
jo balbriganas tai salia cia, mes leksma turbut prie bettystown as kazkas pan i pliaza, tik nzn kas kaip iseis, nes pokolkas nesam zvejoje, tai ryt bandysim nuvaziuot slieku pasiieskoti, o tada jei rasim juriniu svinu reikes ir su stovais kazka susigalvotblazer rašė:zekisLT. o "i jura" cia nuo kranto zvejosit ar su laiveliu? gal ir as prisijungciau. as gyvenu balbriggane. man iki droghedos 20 km.