Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
 #226679   tidass
 14 Spa 2010 22:20
pas mus apie panevezi tas pats buna, tik as nerasau i foruma pamates juos.. as skambinu i GA gal po to tik pasirasau.. kovokim su tais vandenu vagym!! jum zuvis plaukiojanti tvenkiniuose, kur leidziama zvejyba - visu musu turtas!
 #226711   Vaidis
 15 Spa 2010 08:39
"Eketė", t.y. Laukžemių tvenkinys, yra ten žuvies, bet ir žvejų netrūksta, o pagaut ten tikrai nėra labai lengva, nežinau kodėl :roll: Na šaudyklių, tai ne bėda aišku, bet rimtesnę kažką tai sunkiau. Skritulininkai, tai kaip opa ten :-ug

Kas dėl skaidriojo karjero, nėra ten starkių, būkit ramūs, o narų tai nemažai per vasaros sezoną galėtum prigaudyt :-D

Vakar grįžtant iš šlakių žūklės, jau 18 val stabtelėjau prie Triušelių :twisted: per nepilną h trys dantytosios pasirašė, viena padabna :gutgut du peiliai, visos plaukioja toliau ;uolrait Masalas :roll: spinerio pointeris :ruko
 #226781   martiz-zz
 15 Spa 2010 17:51
Vaidis rašė:"Eketė", t.y. Laukžemių tvenkinys, yra ten žuvies, bet ir žvejų netrūksta, o pagaut ten tikrai nėra labai lengva, nežinau kodėl :roll: Na šaudyklių, tai ne bėda aišku, bet rimtesnę kažką tai sunkiau. Skritulininkai, tai kaip opa ten :-ug

Kas dėl skaidriojo karjero, nėra ten starkių, būkit ramūs, o narų tai nemažai per vasaros sezoną galėtum prigaudyt :-D

Vakar grįžtant iš šlakių žūklės, jau 18 val stabtelėjau prie Triušelių :twisted: per nepilną h trys dantytosios pasirašė, viena padabna :gutgut du peiliai, visos plaukioja toliau ;uolrait Masalas :roll: spinerio pointeris :ruko
jau spineriui reklama vaidi darai ;-var-var. :-D gaus jau dovanu viena tau uz tai duot :-D
 #226782   Vaidis
 15 Spa 2010 17:57
martiz-zz rašė:jau spineriui reklama vaidi darai ;-var-var. :-D gaus jau dovanu viena tau uz tai duot :-D
na dovanų gaut visada malonu ../;nzv :-D ir anokia čia reklama, a gaila pasidalint informacija su tribūniečiais, tegu gaudo ir džiaugias laimikiais :gutgut :ruko
 #226846   Vaidis
 16 Spa 2010 11:49
subariux rašė:o kas tas spinerio pointeris yra ,kur ji pamatyt galima,gal kokia fotke imestumet?
vobleriai iš i paveikslėlio :lol: ;-)
 #226889   Aurumas
 16 Spa 2010 22:10
Vaidis rašė:
subariux rašė:o kas tas spinerio pointeris yra ,kur ji pamatyt galima,gal kokia fotke imestumet?
vobleriai iš i paveikslėlio :lol: ;-)
subariux, vaidis tesingai pasake, tik nepridure, kad to i paveiksliuko reikia ieskoti skelbimuose-parduodu-"vobleriai". turetum rasti... ;-)
 #226956   Vaidis
 17 Spa 2010 19:11
O velnias, sorry subariux, buvau ir nuorodą nusikopinęs, ale matyt pamiršau įdėt :oops:
Stebuklingas sakai :roll: na man asmeniškai, tai pirmo stulpelio apatinis ze best :lol: Nors šiandien ir ant vidurinio iš antro stulpelio viena pasirašė :roll:
 #226970   subariux
 17 Spa 2010 20:26
Na sakyciau nieko baisaus nenutiko del to,o pagaut galima tik zvejojant manau :lol: ,o as tai dabar retokai bedarau :oops: :cry: ir isvis su obleriais man kazkaip neina nieko apgaut :shock:
 #227100   cesius
 18 Spa 2010 17:08
Kazkaip sy savaitgaly kudai, sestadieny per 3h 0, sekm vienas pelis isvirtusiom zarnom , nukasta uodega ir dar maitinasi rupuzokas :roll:
 #227111   Ignelis
 18 Spa 2010 19:00
savaitgali visoi lt kybio nebuvo.... :-vimt oro permainos turbut dave savo. metelio ezere 15valciu motoruotu su visais pribumbasais, vienas lydekiukshtis mano :-D vienas eseriukas mano kolegos, ir dar buvo viens veikejas kuris 5eseriukscius suviliojo. kiti 13ekipazhu tushti. xebra nevezhyje visa sestadieni atsimojavo ir sausi liko...,
Ikabinau dar shniura... :superšokas kokius 300 gal daugiau kabliu su varlikem ishtraukiau, ir tai nebuvo jo pabaiga, uzhsipypinau ir nutraukiau.., viena unguri radau pasikorusi ir kuoja neispudingo dydzio ant varles pasirasiusia.
 #227173   Skumbrotas
 18 Spa 2010 22:29
Ignelis rašė:nenoriu floodint to posto per keturias temas, tad nko nuostabaus kad ir klaipedskiem prastai buvo.
Tai kad visiškai nebuvo prastai :!: Pamaryj žuvis kibo savaitgalį puikiai, ešeriai įvairaus kalibro, įskaitant klumpinius, lydekistai žvejoję Minijoj ir Atmatoj irgi nesiskundė nekiba, kai kurie grįžo pilnus kukanus prisikabinę 3kg - 6kg lydekų :gutgut , ko jau senai nebemačiau, taip kad skūstis nelabai kas galėjo...
O kad Cesius nepagavo savo tradiciškai deklaruojamų "10 lydekų ir kažkiek ešerių" tai ir mane neramina, gal susirgo žmogus :?: :? :-D
 #227213   Skumbrotas
 19 Spa 2010 10:36
Čia ne mano chebra gaudė, čia mano paskutinė stotelė kur gaudžiau buvo šalia vietos kur liaudis valtis nuleidinėja Mingėj, tai ir atsižiūrėjau ką ir kiek parsivežė grįžtantys vakarop rybokai, ir šnektelėjau prie to pačio su daugeliu kur ir ant ko gaudė :) Aplaksčiau ir pažvejojau per dvi dienas nemažai, nuo Drevernos iki Skirvytės :ruko
 #227214   Agis
 19 Spa 2010 10:36
Vienais metais Metely ir mums nekobo, nei Dzūkelis nepagelbėjo, tik vat Xrapas nenusileido, kol su lydeka negryžo :lol:
 #227216   Skumbrotas
 19 Spa 2010 10:57
Agis rašė:Vienais metais Metely ir mums nekobo, nei Dzūkelis nepagelbėjo, tik vat Xrapas nenusileido, kol su lydeka negryžo :lol:
Spiridonas, Agi, Spiridonas :!: :lol:
 #227396   alkanas
 19 Spa 2010 20:39
sy sestadieni eketej bus kazkokios spiningavimo varzybos, tipo sezono uzdarymas ar pns, tikslaus laiko, kas dalyvauja ir kas gali dalyvaut ir kas organizuoja nzn, bet vyks tikrai :cool:
 #227472   range
 20 Spa 2010 08:04
alkanas rašė:sy sestadieni eketej bus kazkokios spiningavimo varzybos, tipo sezono uzdarymas ar pns, tikslaus laiko, kas dalyvauja ir kas gali dalyvaut ir kas organizuoja nzn, bet vyks tikrai :cool:

Rezultai neturėtu džiuginti, nes nuo penktadienio pilnatis.
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė