nera jokio mygtuku,tik ijungimasir viskas,isiardzeu ir nieko neradau 

Jei uzsidega ir kg., vadnas turi rodyt ir kg. Pabandyk ta mygtuka nuspaudes ilgiau palaikyt. Turetu atsirast kg. Manosios svarstykles tik taip ir rodo kg.dydy rašė:sweiki,turiu toke problemele,nusipirkau sy griebtuva http://www.zuklys.lt/katalogas/index.php?productID=4172 ir beda tame kad jis swori rodo tik swarais,nors kaip ijungi kampe uzsidega ir kg indeksas,gal kas zino kaip padaryti kad matuotu tik kg
Aciu uz patarima deja ne atstume esme tik va ar Sostineje rasiu ka idomesnio nei gariunu produkcija.nes tiesa pasakius visi tie KING atrodo nepatikimai.SauliusM rašė:o dar geriau Gariunuose... bet deja tiek Fabai tiek Gariunai gana tolokai nuo Kauno...
Paimkit i rankas rimta tuba su su uzdarais galais o ne apsiutais su medziaga TIK! ir pamatysite skirtuma,siaip manau tikra tuba nekainuoja 50lt.SauliusM rašė:va ar fabai nauja parduotuve jau atidare ir man idomu butu...
o kas gali but nepatikimo tuboj tai as nelabai suprantu...
aga, as ir teip pat lygiai galvojau, kol nesuzinojau, kad fabricna tuba gariunuos uz maziau nei 30 Lt galima jamt...cesius rašė:is 75mm santehninio pasidariau ir telpa du kotai, savikaina 35lt![]()
Prieš kokius 4-5 metus rudenį palikau prie medžio stovinčią tūbą saloj, praktiškai prie vandens ,po dviejų savaičių radaucesius rašė:esu ziauriai patenkyc savo krokodilinetuba, svarbiausia manau jog tubos turi but ryskios , nes palieka zmones stovet prie krumu
, a tos fabrycnos bazukos po 15mmtai nu na...
Labai praktiški dar gaunasi iš 80 mm plastikinių lietvamzdžiųcesius rašė:...is 75mm santehninio pasidariau ir telpa du kotai, savikaina 35lt...
Sorry..čia aš džerkiniams ir kastinginiams turėjau omenySauliusM rašė:...i dia 50 mm netelpa kotai su pirmu didziuoju ziedu...
Kiek matavau- į 50mm sieneles trigeriai pagrinde jau remiasiSauliusM rašė:dzerkiniam ir kastinginiam tai jo. 50mm pats tas. gal net ir maziau uztektu.
ir veziodamas ziedus nulauzai... o ir siaip spina pries kisant i kieta tuba nekenkia i minksta cechola idet, kad nesibaladotu jis toj kietoj tuboj... tai tada dar ir cechola reiks karpyt ziedo iskisimui?henyte rašė:Ispjauni gabala vamzdzio ar kad ziedas tilptu ...
Va labai įdomus variantashenyte rašė:...jei noreciau ikist su rite nieko nepjoves, taik koks mle turetu but vamzdzio dia ir kaina ..?