Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #228739   Angler
 26 Spa 2010 20:01
Sutinku :gutgut ,Shannone valtis tikrai privalumas,bet yra geru vietu kur galyma krantais pasivaikscioti.Gal kas turi daugiau informacijos kur galyma Shannone nuo kranto gerai pazvejot,pasidalinkite patirtimi :?:
 #228762   meskute
 26 Spa 2010 21:02
Blyn matai,zuvys kibo ir per pilnati,vadinasi buvo pasirinkta netinkama vieta zvejybai,jos kiba isplauke pakariauti su kaimynem ir jas visas i nelaisve paeme ar koki biesa??? '''bum
 #229144   zekisLT
 27 Spa 2010 23:07
nagi nagi zvejai, nejau niekas nebezvejoja? ar niekas nieko nepagauna kad taip nyku cia? :shock: kas jurininkai ant krabu gaudote? airiai sako gaudo ir tuo patenkinti, bet kaina kai man pasake tada kai lekem, tai atsisakiau...vienas krabas euras :eek: tai snd krabauti buvom, tai jei kam reikia svieziu prigaudysim, tik sakykit ;uolrait kur kas kokia zvejyba artimiausiu laiku planuojat? nes as net nebezinau ka begaudyt...nejau taupyt pinigus ir gerinti amunicija kitiems metams? :?:
 #229150   dalius1984
 28 Spa 2010 01:28
na as 6dieni planuoju kur nors lydeku pamedziot link mulingarojei lietus nebus upes wel patwindes :)arba wel i Virginija paspiningaut.
 #229152   varnenas
 28 Spa 2010 03:05
zekisLT rašė:nagi nagi zvejai, nejau niekas nebezvejoja? ar niekas nieko nepagauna kad taip nyku cia? :shock: kas jurininkai ant krabu gaudote? airiai sako gaudo ir tuo patenkinti, bet kaina kai man pasake tada kai lekem, tai atsisakiau...vienas krabas euras :eek: tai snd krabauti buvom, tai jei kam reikia svieziu prigaudysim, tik sakykit ;uolrait kur kas kokia zvejyba artimiausiu laiku planuojat? nes as net nebezinau ka begaudyt...nejau taupyt pinigus ir gerinti amunicija kitiems metams? :?:
a kaip ant tu krabu gaudo, ir kokio jie dydzio turi but?
 #229181   zekisLT
 28 Spa 2010 09:06
varnenas rašė: a kaip ant tu krabu gaudo, ir kokio jie dydzio turi but?
tada man kur rode tuos krabus kai pasakojo, tai dydis gal kaip..nu sukabink nyksti su smilium, tai kunas tokio kazkas dydzio, gal kiek didesnis, zodziu mazieji krabai :) kojas jiems nulupa, kiaula ir, palieka mesa kuno, ja ant kobinio, su ta spec gumele ir virvele kas ten nzn aprisa ir vsio :grin: o kaip tai veikia tai nzn, nebandem dar patys
 #229192   oli
 28 Spa 2010 10:05
varnenas rašė:
zekisLT rašė:nagi nagi zvejai, nejau niekas nebezvejoja? ar niekas nieko nepagauna kad taip nyku cia? :shock: kas jurininkai ant krabu gaudote? airiai sako gaudo ir tuo patenkinti, bet kaina kai man pasake tada kai lekem, tai atsisakiau...vienas krabas euras :eek: tai snd krabauti buvom, tai jei kam reikia svieziu prigaudysim, tik sakykit ;uolrait kur kas kokia zvejyba artimiausiu laiku planuojat? nes as net nebezinau ka begaudyt...nejau taupyt pinigus ir gerinti amunicija kitiems metams? :?:
a kaip ant tu krabu gaudo, ir kokio jie dydzio turi but?
http://www.btinternet.com/~kevin.l.j.knight/Peeler.htm
 #229264   Angler
 28 Spa 2010 16:55
O as galvojau,kad ant peeler crab zvejojama tik pavasari,kada ju kiautas minkstas ir lengvai lupasi :roll:
 #229265   oli
 28 Spa 2010 16:59
Angler rašė:O as galvojau,kad ant peeler crab zvejojama tik pavasari,kada ju kiautas minkstas ir lengvai lupasi :roll:

jo renka juos kai atshyla oras,o zvejoja jais kiaurus metus,susishaldo juos shaika,abe perka ish zveju shopu,menkej dabartiniu metu tai baitas numeris1
 #229282   zekisLT
 28 Spa 2010 19:11
jo pirkti galima, bet sakau kainele tai oj...draugelis tinkla pasidare toki, tai vienu traukimu gal koks 20 krabiuku, pora metimu ir gana :) pasitaiko ir didesniu, gal pavasari tik prisirinkus juos lengviau islupt, kaip db tai nzn net... bliam gal tada reikia i jura ant tu krabu lekt pabandyt pagaudyt...niekaip neapsisprendziu ka zvejot '''bum taip norisi dar dugnine uzsimest ir kazka pagaut :grin: kaip tau oli sekas? any fish? nors ka cia klausinet, kai kitam gale gaudant visiskai skirtingai viskas :neutral:
 #229293   oli
 28 Spa 2010 20:31
zekisLT rašė:jo pirkti galima, bet sakau kainele tai oj...draugelis tinkla pasidare toki, tai vienu traukimu gal koks 20 krabiuku, pora metimu ir gana :) pasitaiko ir didesniu, gal pavasari tik prisirinkus juos lengviau islupt, kaip db tai nzn net... bliam gal tada reikia i jura ant tu krabu lekt pabandyt pagaudyt...niekaip neapsisprendziu ka zvejot '''bum taip norisi dar dugnine uzsimest ir kazka pagaut :grin: kaip tau oli sekas? any fish? nors ka cia klausinet, kai kitam gale gaudant visiskai skirtingai viskas :neutral:
oli nuo praeito sheshtadienio atgulus nuo zvejobu turi :lol:
gal pavyks ryt palekt kokiom porai valandikiu...
darem ir mes tuos bairius su krabu traukimais,spec. toki tinkliuka turiu krabam,ale vat kad reikia butent"peeler"krabu,belenkokie pasirodo netinka,skaichiau kad galim ir ant belenkokiu zvejot,bet tai toli grazu netaspats kaip ant peeleriu,todel saziningai mechiau visas idejas apie krabus ir negaudau jais(nors gal ir vertetu :grin: tiksliau ne gal,o tikrai vertetu)
 #229298   meskute
 28 Spa 2010 20:45
na kas liecia tuos krabus ,tai airiai sake ,jog tie rudieji netinka,ju kiautas labai kietas,o buna tokie lyg zali,ir kojos kiek skiriasi,tokiol plokscioslabiau plaukti pritaikytios negu ropoti.O gaudo juos pora sykiu per metus,pavasari ir rudeni.Na bent mane tiek apsviete .Tarp kitko biciulis ,kuris gal pries kokia seseta savaiciu vandenyne is laivo zvejojo menkes,minejo jog kiekvienos menkes pive po kraba rado.....
 #229299   zekisLT
 28 Spa 2010 20:47
vuo mantaii...peeler ne peeler :roll: kuom skiriasi? spalva, kvapu, dydziu, kanda gal stipriau? :grin: bliam su mano patirtim tai jie visi vienodi :D db net nzn kokius mes gaudem :?:
 #229318   Angler
 28 Spa 2010 21:57
zekisLT rašė: bliam gal tada reikia i jura ant tu krabu lekt pabandyt pagaudyt...niekaip neapsisprendziu ka zvejot
Zeki,nepamirsk,kad svarbu netik ant ko gaudai,bet ir kur.Daleiskim: pasiimsi tu tu krabu,nuvaziuosi zvejoti i jura ir vel nepasiseks,po to sakysi:nieko nepagavau,sudas tie krabai blogas oras ir t.t.
Noriu pasakyti,kad pasirinkta vieta kur planuoji zvejot taip pat labai svarbu,jeigu jau planuoji i jura reikia susirasti tikrai perspektyve vieta,gali eksperementuoti su masalais kiek tik nori,bet jei ten zuvis nesilaiko vadinasi ir rezultas bus nulinis :? .Nu cia mano pamastymai :roll:
 #229323   zekisLT
 28 Spa 2010 22:02
Angler rašė:
zekisLT rašė: bliam gal tada reikia i jura ant tu krabu lekt pabandyt pagaudyt...niekaip neapsisprendziu ka zvejot
Zeki,nepamirsk,kad svarbu netik ant ko gaudai,bet ir kur.Daleiskim: pasiimsi tu tu krabu,nuvaziuosi zvejoti i jura ir vel nepasiseks,po to sakysi:nieko nepagavau,sudas tie krabai blogas oras ir t.t.
Noriu pasakyti,kad pasirinkta vieta kur planuoji zvejot taip pat labai svarbu,jeigu jau planuoji i jura reikia susirasti tikrai perspektyve vieta,gali eksperementuoti su masalais kiek tik nori,bet jei ten zuvis nesilaiko vadinasi ir rezultas bus nulinis :? .Nu cia mano pamastymai :roll:
jo jo angler, cia su tuo tai sutinku 100%, kaip ir bet kur vaziuojant ir bet ka zvejoti, reikia zinoti kur ir kas gaudo ir pan... bet jei nzn, tai ir reikia bandyti :) nors nzn ar as pats bandysiu, draugelis pasinese i jura, as jau uz balta zuvi lieku ;uolrait tik kad ji nebekimba, tai tenka kazko imtis :roll: ka pats begaudai? kiek pamenu i jura nlb noras paciam kyla? ;-)
 #229437   varnenas
 29 Spa 2010 13:48
as wicklow ant to molo buvau vezini samtuka uzmetes, tai po 5 minuciu vos istraukiau, krabu buvo visokiausiu ismieru ir spalvu prilinde
 #229438   Angler
 29 Spa 2010 13:57
zekisLT rašė: ka pats begaudai? kiek pamenu i jura nlb noras paciam kyla? ;-)
Kaip jau buvau minejes anksciau man patinka visokia zvejyba ir jura taip pat :gutgut ,as truputi orentuojosi pagal sezona,pavasary patinka pasedet su pludinem,vasarop pavaziuot kur ant nakties su dugninem pazvejot tuo paciu lauza pakurent !buonka! :lol:,rudeniop su plesrunais "kariauju",per sezona pora kartu isplaukiu i vandenyna.O siaip spiningas man arciausiai dushes :cool:.Visu galu meistras nebusi,kuo geriau ivaldysi viena zvejybos buda tuo geriau seksis :gutgut .
 #229439   Angler
 29 Spa 2010 13:59
varnenas rašė:as wicklow ant to molo buvau vezini samtuka uzmetes, tai po 5 minuciu vos istraukiau, krabu buvo visokiausiu ismieru ir spalvu prilinde
I verdanti ir pasudyta vandeni tuos krabus,prie alucio :-D
 #229507   zekisLT
 29 Spa 2010 20:39
Angler rašė: Kaip jau buvau minejes anksciau man patinka visokia zvejyba ir jura taip pat :gutgut ,as truputi orentuojosi pagal sezona,pavasary patinka pasedet su pludinem,vasarop pavaziuot kur ant nakties su dugninem pazvejot tuo paciu lauza pakurent !buonka! :lol:,rudeniop su plesrunais "kariauju",per sezona pora kartu isplaukiu i vandenyna.O siaip spiningas man arciausiai dushes :cool:.Visu galu meistras nebusi,kuo geriau ivaldysi viena zvejybos buda tuo geriau seksis :gutgut .
jo su tuo sutinku, uztat man labiausiai prie sirdies dugnine, tik va dar noriu plude ivaldyti naujoviskai :lol: nes pokolkas pas mane plude galvoje tai kokia tai plude, svinai per gera spryndi nuo kobinio ir kabinukas :neutral: db jau prigalvota visokiu bairiu, svinai per atstumus, prie kobinuko salia ir toliau dar kruva, zodziu mokslas neissemiamas dar man :ks> pvz lb noriu pavasari lekt i royal ar grand kanala lynu, tik nzn dar kaip ir ant ko, sistemele ir t.t. ka naudoti, na bet dar laiko yra :ks> anksciau kiek pagaves lynu, tai per atsitiktinuma ant dugnines, ir tas buvo lb senai LT dar , o cia dar nlb galiu kuo pasigirti isvis :e:e
 #229509   Angler
 29 Spa 2010 20:53
Nepergyvenk ;uolrait ,ateis pavasaris apie balandzio menesi,o gal ir anksciau,priklausys kaip greitai atsils oras,ir jeigu uzsiimsi tais lynais tikrai pagausi !-kliovas-!,ko ko,bet lynu cia tikrai netruksta,gali tikslingai zvejot tik juos ir jokio atsitiktinumo :cool:
 #229512   zekisLT
 29 Spa 2010 21:06
gali tai gali, tik reikia zinot kur ir kaip :shock: o cia dar mokintis reikia man oj kiek, dar ir irankiu reikia, na bet kaip sakiau, laiko dar turiu daug :cool:
 #229594   petriukas
 30 Spa 2010 23:06
ai vat man tai virginija patinka jauciu ir ryt varau.... siandien va tris istraukiau per 4h ir dar pora atitruko.. tai visai neblogai...iki
 #229601   varnenas
 31 Spa 2010 00:57
karoc patekau i beda, nusprendziau pirkt echolota, tai kai pradejau rinkt informacija tai tiek visko prisiskaiciau, kad net nezianu ka cia daryt, forumuose is tuscio i kiaura visi tik pilsto, matosi, kad nera jo mate, o kad komentuoja....jau buvau lyg nusiziurejas viena, bet isaiskejo, kad problemu turi su gylio rodymu..... gal kas zinot kazka ir galit patart, nes esu visiskai pasimetes... kaina orentuojuosi apie 300euru... busiu dekingas uz betkokia info....
 #229602   dalius1984
 31 Spa 2010 01:32
jooo,buwau ir as virginijoj snd-meciau twisteriukus wobleriuku,kol dede petriukas su blizgem neatware:) tj is pradziu pamates blizges galwojau kad juokauja wyrai,ale po pirmo metimo kai ysege lydy tj giliai nustebes buwau. kas beliko tik lekt in parde ir papirkt analoga:) kolegai taip pat paemiau,ir ka jus manot???-po antro metimo kolega ysege 4kg scipoka o as po 5 min kita:) zodziu iswada tokia,kad lydziam pabodo yprastiniai bajeriai-jie kzko mandro uzsimane,nes tokiu blizgiu nebuciau niekad isdryses wandenin tekst-ir beto kainuoja jos tik po 4eurus ir dirba kzkaip pusiau mepsiskai:) zodziu nzn ar ko ismokau snd bet kad virginijos lydziai interesnas blizges jema tj tikrai suzinojau:) respect petriuks :)
 #229603   blazer
 31 Spa 2010 03:10
Sveiki, buvau atitrukes savaitelei Lietuvon. Kas gero bekimba cia? Ar lydziai neaprimo dar? noreciau bent kelis ikabint dar siemet :) Ar juroje koks judesys yra? nusipirkau lietuvoj surfa, tai labai isbandyt noreciau. Nesu dar zvejojes tokiu galingu kotu. ar menke imanoma pagaut nuo kranto?
 #229628   oli
 31 Spa 2010 11:31
eina ta menke puikiai,ir stambi shiais metais,zada gera ziema menkei buti,chia sheshtadieni su braliuku prikelem nuo roksu:

Paveikslėlis
 #229633   Angler
 31 Spa 2010 12:17
Menke jega :gutgut ,turbut nera skanesnes zuvies kaip svieziai pakepta menke :-ou-je
 #229634   oli
 31 Spa 2010 12:18
Angler rašė:Menke jega :gutgut ,turbut nera skanesnes zuvies kaip svieziai pakepta menke :-ou-je
shvieziai pakeptas bassas :grin:
 #229635   blazer
 31 Spa 2010 12:20
Angler rašė:Menke jega :gutgut ,turbut nera skanesnes zuvies kaip svieziai pakepta menke :-ou-je
as pats zuvies nevalgau, bet zmona dievina sviezia menke. tai ir galvoju, kur cia butu galima keleta pasigaut.
 #229640   Angler
 31 Spa 2010 12:30
varnenas rašė:.... gal kas zinot kazka ir galit patart, nes esu visiskai pasimetes... kaina orentuojuosi apie 300euru... busiu dekingas uz betkokia info....
:grin: Taip jau visada nutinka kada planuoji nusipirkti geresni daikta.Gal pries menesi biciulis buvo papuoles i panase beda kaip ir tu :grin: ,apie menesi negalejo isrinkti broliui dovanu echoloto,daug skaite,rinko info ir galu gale rado kazka ebey.uk.Tu bereikalo sakai,kad cia pilsto is tuscio i kiaura,jeigu man reiktu pirkti toki daigta butinai atsizvelgciau forumieciu nuomone,cia tikrai yra daug geru ir patyrusiu zveju kurie moka elgtis su echolotais ir zino kuris is ju geresnis,o kuris prastesnis.Taigi mano patarimas butu:klausk zmoniu is forumo,jeigu nenori veltis i duskusijas rasyk i PM,manau tikrai gausi geru patarimu kurie leist tau apsispresti ka pirkti :gutgut
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė