Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Žūklės parduotuvės, straipsniai ir laidos apie žūklę, meistravimas, bendrai apie pašarus, orai ir kt...
 #229172   Wytux
 28 Spa 2010 08:39
Tai gal vistiek pardavineja einamus dalykus - matylius, sliekus- ju juk neprisiuntinesi .....plius zmogui gal malonumas su zmonem bendrauti, o kad neinvestuoti ir neuzsaldyti i apyvartines lesas papildomu pinigu, bet vistiek tureti plaaatu pasirinkima ir galimybes -tai su brangesnem prekem dirba tokiu budu.....
 #229179   Agis
 28 Spa 2010 09:03
Ten savininkai neprekiauja.Matyt iš žvejybinių pričindalų jau menkas biznis gaunasi, kad pamažu viskas virsta laivų/valčių/ginklų/medžiokliškos įrangos/pardavimu.Seniau vien tik voblerių stendas užėmė vos ne daugiau vietos negu dabar visas žvejybos skyrius.O principas užsisakyk atvešiu, tai čia tikriausia tik tiems, kurie patys negali per el.pardes užsisakyti.
 #229217   Ignelis
 28 Spa 2010 12:26
liepu ir minijos gatvese didziausias mikriuku pasirinkimas... ;-) +dar liepu g, jei perki ne 10vnt padaro nuolaida visai padoria net neprasyti... :ruko :gutgut
mane kas nervina tai prie seno turgaus tas dede kur dirba... :? gal ir geras jis zhmogus, nu bet nafik..., negi ash taip durnai atrodau, kad ateinu kokio guminuko nusipirkti, o jis mane moko *PYP* kaip ji reik ant galvakablio uzhsimaut... :evil: ir jo niekaip neina pertraukt, tai atkenti atklausai palinxi galva, prasau kad parodytu ir duotu ciupineti dezhe masalams..., tai jis bl rankose palaikyti neleidzia o varto ir rodo kad skyreliu pertvareles galima ishimti atidaryti kita puse ir ten istatytiu... '''bum ir nuolaideles laabai spaudzia dede... :neutral: 7proc gimtadienio proga padare tik tada kai pasakiau kad i kota eisiu pirktis... :mėlynvarla
sunkiai jam su bendravimu.... :/nek
 #229222   henyte
 28 Spa 2010 13:34
Agis rašė:Matyt iš žvejybinių pričindalų jau menkas biznis gaunasi, kad pamažu viskas virsta laivų/valčių/ginklų/medžiokliškos įrangos/pardavimu.
Nieko nusipirkt nebeina, net kabliuku kokiu reik negausi ( nu gal isskyrus "donkininku" arsenalui skirtu, nors nelabai isivaizduoju koks tam karsiui skirtums ant kokio kablio slieks uzmautas ), o ka ten bekalbet apie gumas-voblerius ar meskeres-rites, jei ir rasi tai ir kaina bus > ... Greit viska is uzusienos siustis reikes arba padet igyvendint vietinio prekybininko planus per metus laiko nama ir brangiausia auto su boba graziausia nusipirkt...
Mikriuku geru atspalviu yra Debreceno gatvej, salia "Iki" parduotuves, tik jie ten ne ant sienos sukabinti, o i tris dvipuses dezes sudeti...
 #229653   Ignelis
 31 Spa 2010 16:28
Snd buvau rietavo turgui... :superšokas eina peklon..., relaxo mikrikai 20ct, pasirinkimas is kokiu 30spalvu.., galvakabliai (geri be uzkarpeliu) 50ct, strike pro vobleriai 10/13lt, pasirinkimas nera lb dielis, nes pries ziema pagaliukais nesipildo, buvo ir neaishkiu vobleriu, bet dailiu, barskanciu, sake dirba, bet buna ir geresniu...po 5/6lt. pt kazkokiu ranku darbo vpbleriu po 8lt, nu vnz.., apsimoka kartais netycia uzklysti :gutgut
 #231593   henyte
 09 Lap 2010 16:41
Ignelis rašė:Snd buvau rietavo turgui... :superšokas eina peklon..., relaxo mikrikai 20ct, pasirinkimas is kokiu 30spalvu.., galvakabliai (geri be uzkarpeliu) 50ct...
Gal gali jei nesunku smulkiau ... Galvakabliai: ar "erie" ("prosas" kiti vadina) formos galvuciu buvo ar vien tik "sratai", galvutes su bronzos spalvos kabliais ar su juodais ir baltais ? Ir jei nuvaziuosiu kur mazdaug juos atrast ?
p.s. "erie" atrodo taip : Paveikslėlis
 #233515   Skumbrotas
 16 Lap 2010 17:12
Romada užsivežė Izumi vobleriokų, kažkas pamenu čia ieškojo jų. Yra dviejų dydžių ~22g ir ~55g svorio. Spalvų pasirinkimas skurdus, dabartinės kalėdinės nuolaidos 50% netaikomos, bet nuolaidų kortelės galioja. Nuroviau porą kitam sezonui :ruko
 #233562   Vegys
 16 Lap 2010 19:23
Buvau naujoje Triturus (fabai) parduotuvėje prie seimo. Na, man visai patiko. Daugiau erdvės, lengviau viską apžiūrėt, nes fabuose bardakėlis toks :) Sako,dar visko nesusivežę. Prekės ko gero toks pačios kaip ir fauose. Ale kaip sakiau - gali lengviau jas apžiūrėt. Nuolaidėles taiko, nors pirkau tik 3 švinukus. Parkavimasis - mokamas, 1 Lt už 30 min. Ale vietų sako visad yr. Man asmeniškai šioks toks minusas kad nauji pardavėjai. Su fabų smagiau pakalbėt, nors ir su šiais pakalbėt galima :) Žmonių beveik nebuvo, jei neskaitysim Kirkilo ...
 #233565   Skridžas
 16 Lap 2010 19:37
Vegys rašė:Buvau naujoje Triturus (fabai) parduotuvėje prie seimo. Na, man visai patiko. Daugiau erdvės, lengviau viską apžiūrėt, nes fabuose bardakėlis toks :) Sako,dar visko nesusivežę. Prekės ko gero toks pačios kaip ir fauose. Ale kaip sakiau - gali lengviau jas apžiūrėt. Nuolaidėles taiko, nors pirkau tik 3 švinukus. Parkavimasis - mokamas, 1 Lt už 30 min. Ale vietų sako visad yr. Man asmeniškai šioks toks minusas kad nauji pardavėjai. Su fabų smagiau pakalbėt, nors ir su šiais pakalbėt galima :) Žmonių beveik nebuvo, jei neskaitysim Kirkilo ...
Kuroj čia vietoj?
 #237088   romas100
 01 Gru 2010 08:14
Klaipedoj , Silutes plente, penktadieni ( gruodzio 3 d. ) atsidaro nauja zukles parduotuve " ZUKLES KODAS" . Ja rasit tarp Autoserviso Melga ir parduotuves Bauhauf, sukti i melgos aikstele.
Parduotuve bus erdvi, nusimato neblogas asortimentas , na ir savininkas visiems gerai zinomas zvejys. Darbuotojaai taip pat su geru zukles stazu, gales kreiptis patarimo.
 #237306   Skumbrotas
 01 Gru 2010 16:52
PRobe rašė:A, tai čia gal Gintaras Z. atsidaro parduotuvę? Nes jau seniau apie tai girdėjau. Tai šaunu, kuo daugiau parduotuvių tuo didesnis pasirinkimas ir dideanė konkurencija, didesne galimybė nusiderėti kainą :gutgut .
O tai čia Hobio filialas bus ar kaip :?: :roll:
 #237353   heavy
 01 Gru 2010 18:27
Skumbrotas rašė:
PRobe rašė:A, tai čia gal Gintaras Z. atsidaro parduotuvę? Nes jau seniau apie tai girdėjau. Tai šaunu, kuo daugiau parduotuvių tuo didesnis pasirinkimas ir dideanė konkurencija, didesne galimybė nusiderėti kainą :gutgut .
O tai čia Hobio filialas bus ar kaip :?: :roll:
Tai,kad Zaksas Hoby nebedirba jau senokai
 #237512   Skumbrotas
 02 Gru 2010 11:04
Agis rašė:Tai jau čia rašė kažkas, kad kai Hobio savininkas užsimanė namo, bolido ir blondinės vienu metu, taip ir prasidėjo keblumai :-D
Aišku tadu... Žinojau tokią kolegų firmelę, ten irgi panašiai - du savininkai buvo, naujų blondinių dar neplanavo, bet užsinorėjo lexuso ir merso džipų ir namų, každomu :!: ... Baigėsi tuo, kad firmelė migom subankrutavo, o džipus ir namus bankas po pusmečio atėmė... :-D
 #238219   Vaidis
 04 Gru 2010 21:16
Buvau šiandien užsukęs į tą naujai atsidarysiančią parduotuvę, palociai tai jo, dideli, bet labai mažai ką dar teturėjo išsidėję, prekės vėluoja ir t.t. sakė antradienį viskas bus jau išdėliota, sukabinta, ir nuolaidos iki 40% bus, tik neišdavė kam :lol:
 #238223   martiz-zz
 04 Gru 2010 21:21
Vaidis rašė:Buvau šiandien užsukęs į tą naujai atsidarysiančią parduotuvę, palociai tai jo, dideli, bet labai mažai ką dar teturėjo išsidėję, prekės vėluoja ir t.t. sakė antradienį viskas bus jau išdėliota, sukabinta, ir nuolaidos iki 40% bus, tik neišdavė kam :lol:
o kas ten joje yra? tikslau kam yra muselkai? :shock:
 #238224   Vaidis
 04 Gru 2010 21:33
į muselinius pričiundalus nežiūrėjau, nedomina kolkas, šiaip akim perbėgau kas buvo jau sukabinta ir tiek, Salmo voblikų nemažai buvo, Megabass, Alex, Rapalinių kažkiek, nu karoč, sakau kad ne viskas dar sukabinta :)
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 42
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė