gal galit Palangiskiai isduodi keleta kibiu vieteliu kur galima palangoj nuo kranto pazvejoti... 

Pintukas 0,18 (berods), nusipirkau per Romados akciją, išmetamasis 0,5 tipo fluorescencinis geltonas, man patinka, kai tamsoje matau, kada netrukus pareis sistemėlė su svareliu, užmetimo atstumas nujaučiu kažkiek padidėjo, tikrai nematavau ant kranto, o tas "kažkiek" mano žvejybą padarė sėkmingesne, nors negaliu sakyti, kad prie to neprisidėjo ir "raguoti" 200 gr. svareliai.Žodžiu su ta meškere pavyko daug labiau atsilaikyti prieš šoninę srovę, kuri gadino nuotaikasIgnelis rašė:o pintuko diametras..? kokio ilgio sokleederi naudoji? uzmetimo atstumas pasikeite?
Man tikrai yra "pasiteisines" shitas http://www.leadertec.com/tipsandtechniq ... ocker.html gana kompaktishkas (tik vienas prakishimas ish storo valo) gaunasi. esu y telefona nusifotkines keleta mazgu- kad jau ant kranto raishiojant nereiktu improvizuotisonca rašė:Kaip tokį storą išmetaąji riši prie plono pagrindinio?
Tam, kad pintukas pirshto nenupjautu. O tas mazgelis ishlekdamas per surfo zhiedus, kai jy traukia 150g shvinas- tikrai atstumo nesutrumpina...Giesha666 rašė:Ar naudojat pintą surfui? Jei taip tai kam dar rišti tą šoklyderį, juk už mazgo ritėje kliūna ir mažina užmetimo atstumą.