Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Masalai; gaudymo ypatumai, vietos; priedai, naudingi dalykėliai žūklėje
 #231544   sliekas
 09 Lap 2010 15:30
:gutgut dekuj vegy. jau zinosiu ir del manes nebereikes det tokiu nuorodu ;uolrait
padariau isvada kad nier ko varyt zvejot zuvu ejimo sezono pradzioi, geriau apsiginkluot kantrybe ir laukt bent gera menesi. taip isvengsi tusciu zvejybu ir nenuvaziuosi per anksti..
bet lengva pasakyt sunku padaryt, kazkaip sy savaitgali vel norisi varyt uzmest.. :grin:
 #231736   sliekas
 09 Lap 2010 22:26
na zinant zveju natura galima taip galvot :grin: bet kartais ir pletkose dalis tiesos atsiranda :lol: bet gal ketures kokes vistiek pagavo. o jei sakytu kad didziausia buvo 2kg tai reiskia istikruju buvo 1kg :lol:
 #231737   Agis
 09 Lap 2010 22:31
Nu aš be jokių išvedžiojimų parašiau tik savo nuomonę.Šiuo momentu man atrodo taip :donknow'
 #231781   linuksas
 10 Lap 2010 10:05
nerkis rašė:nu kaip niekas dar motininiu vegeliu nepagavot? gal jau pajudejo, zadu savaidgeli varyti.
kur nierki zadi varyti gal ir man vietos atsirastu
 #231824   Edosius
 10 Lap 2010 13:05
saturnas rašė:ir dar ... Skumbrotai , tamsta kazkodel nesu pastebejes nei 1 foto su tawo laimikiu
Čia va turėtum pamatyt net ne vieną... http://www.zvejotribuna.net/forumas/vie ... =44&t=2166

O šiaip sveikinu su maumų atidarymu :gutgut Labai nustebino ungurys :!: Dažnai tenka maumus gaudant juos pagauti :?:
 #231833   vava
 10 Lap 2010 13:31
saturnas rašė:ir dar ... Skumbrotai , tamsta kazkodel nesu pastebejes nei 1 foto su tawo laimikiu :roll:
makaules foto su laimikiu irgi sunkiai rastume :ruko
 #231847   Skumbrotas
 10 Lap 2010 14:29
saturnas rašė:ir dar ... Skumbrotai , tamsta kazkodel nesu pastebejes nei 1 foto su tawo laimikiu :roll: :-D ,....
Esu sudėjęs APIE 16,2345829 fotkių :lol:
Gerai ;uolrait , nebenervuosiu, matau kad rimtiem rybokam šposams nėr laiko :lol:
 #232096   Agis
 11 Lap 2010 11:44
Mes vakar buvome vėl "ne ryšio zonoje" tai dorai niekas nepaskambino, pliuškenosi tik rusai statydami tinklus savo pusėje, bet pasieniačiai sakė, kad nėra jiems jokių vaistų.Kam bepraneštų niekas nesikeičia.
Mums vėl gavosi "tri nalyma prašli myma".Žvejojom ne Plaškiuose.
 #232129   tidass
 11 Lap 2010 14:19
O gaudote Gėgės upėje, ar į Nemuną lekiat? i kokias vietas atvykus kreipti demesi?
 #232151   Agis
 11 Lap 2010 16:03
Gal parašys tie, kas dažnai jų sugauna, man tai jos auksinės :-D Pavyzdys pernai.Atvažiavom prie žirgyno dar iki pietų, vietos nors per žiūronus žiūrėk nuo vienos iki kitos meškerės.Užsiėmėme vietą, kuri atrodė perspektyvi, plius turėjom šiokios tokios info apie tą vietą.Reziume prasėdėjom nuoširdžiai iki penkių ryto ir nei skalam-skalam.Kairėje žvejojantys paėmė tris, dešinėje berods panašiai ir žiūrėjom vienas į kitą klausdami, o gi ko mes ten negalėjom atsistoti :-D Šiaip vietų pasirinkimas labai priklauso nuo turimo transporto, įpatingai dabar nes visur pievose pilna vandens, keliukai išmauroti pasienietiškų džipų.Jeigu dar važiuoji parai, dviem, tai gali kažko aukotis, bet kai aš nulekiu tik po darbo keletui valandėlių, tai man daugiau laimės dalykas, nors žvejoju tose vietose kur yra pagauta, bet ne kolchozai su "vėlinių" vaizdeliais naktyje.O šiaip vienas iš informacinių šaltinių yra pokalbis su pasieniečiais,, žinoma jeigu surandi pokalbį, tai maždaug susidarai situaciją kada kokiame ruože didesni kiibimai pasitaikė ir kokie "vėjai" pūtė :-D
 #232154   Edosius
 11 Lap 2010 16:13
Jei viskas bus gerai, tai Agi pažadu tave pakviesti pavakaroti ir išgirsti skalam skalam kokį gruodžio vakarėlį :cig.
 #232186   Donasssss
 11 Lap 2010 19:06
dabar dar vietu galima pasirinkti,o kai nuvaziuosi lapkricio gale ar gruodi tai demesi atkreipsi labai greit kai pamatysi laisva tarpeli po ilgu ieskojimu busi labai laimingas
 #232279   Agis
 11 Lap 2010 23:28
Edošius rašė:Jei viskas bus gerai, tai Agi pažadu tave pakviesti pavakaroti ir išgirsti skalam skalam kokį gruodžio vakarėlį :cig.
Jei galėsiu neatsisakysiu, bet žinok ir čia arčiau Klaipėdos yra vietų, tik, kad ten žvejų presingas mažesnis, automatišksi ir sugavimų mažiau, nors vidurkį išvedus, tai dar neaišku kur geriau.Vat Minija šiemet susivandeniavo, jau palei kraštus, o dar vis lyja.
 #232378   nerkis
 12 Lap 2010 13:00
linuksas rašė:sveiki zvejai kas girdeti is po rambyno. zadu sestadieni varyti tai galvoji kaip vanduo ar labai aukstas
as su tavim i Rambyna jei prijimsi :grin:
 #232439   Bratka
 12 Lap 2010 18:04
Na pagal vandens lygi siemet vegelingi turetu but metai :gutgut .Varles susodintos backoje :grin: ,slieku tiek mesliniu tiek naktiniu uzteks ant daug zukliu,beliko tik sulaukti tinkamo laiko :ruko
  • 1
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 71
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė