Buvau Arvyduose. Iš ryto šaltoka buvo. Keista, kieme pas mus vėjo nėr. Arvyduose - pučia stiprei. Vistik ten laukai, niekas neužstoja. Kol iš paprastų batų / kelnių įšokau į žvejybinę aprangą - sušalau. Ale trumpam. Apsivilkus iš kart šilčiau.
Šiaip Arvydai šūds

Kai bus normalių ežerų - nėr ten ko važiuot. Rezultatai - 1 imamas ešerys - kokia 100-150 g + vienas ešerys ~ 15 cm + dar tokia pat kuoja. + kokia 8 pugžliukai ~ 7 cm + keli ešeriukai po 5 cm - VISKAS !!!! Lydekos tylėjo ne tik pas mane, bet ir pas kitą žvejį. Dar vienas tik ant avižos gaudė. Jie dviese buvo vienu momentu suradę ešerių, ale sugavo irgi tik po kelis kepamus (man kepamas nuo 18-20 cm) - bent jau tiek mačiau. Namo parsivežiau didžiausią ešerį, 3 pūgžliukus (bandysiu leist į akvariumą) beigi surinkęs nuo ledo kitų žvejų sušąlusius pūgžliukus - tie bus katinėliams, kurių pas mus sodų bendrijoj trinasi nemažai. Vis naudingiau nei kad varnom palikt.
Žvejojau balansyru / blizge, skrituliais (0 kibimų) ir viskas kas kibo - tik ant matyliaus. Prastas sezono atidarymas. Ale ką padarysi. Yr kaip yr.
Arvyduose diena kainuoja 20 Lt. Pusdienis (iki 13:00) - 10 Lt. Galima gaudyt 2 skrituliais (vėliavom) + aviža.