Gincai del muzikos yra tokie pat idiotiski, kaip ir gincai del palaikomos krepsinio komandos
Ale mum juk patinka but adiotais, ar ne? 

Slava Ukraini!
Audruti, cia ne esme ar patinka ar ne .....esme, kad zmones isvis tokios muzikos negirdeje ir net patus nezino - ar tai muzika aplamai ar cia kaimynas dulkiu siurbly ysijungeaudrutis rašė:Gincai del muzikos yra tokie pat idiotiski, kaip ir gincai del palaikomos krepsinio komandosAle mum juk patinka but adiotais, ar ne?
Kalbant apie kaima, man labiausiai istrigo kaip vietiniai pagal sita gabala tashkosivava rašė:sava kaime ir as tokios muzikos nepamenu...Vegys rašė:Ukmergėj - gal. Mūsų kaime tokios muzikos negirdėjau
Ir ne mano stiliaus, bet klausyt galima .......Fiskius rašė: As siandien va koki grazu gabaliuka atradau: http://www.youtube.com/watch?v=ZQ9hLOHj8ag&ob=av2e (biski ne mano stiliaus)
o tau dar kai kas patinka, kuom as labai stebiuos... normalus bicas atrodocyma rašė:Nu matai, tau ir A-ha patinkakuom aš labai nusistebėjau...
baterfly baterfly...., nu visiškas šūdas man...
Pagal amziu taip, bet subinej vaikyste zaidzia, o ir protas kuzda "pajudink savo kuna"Skridžas rašė:Pensininkas o tu tikray pensininkas?
As galiu pasakyti, kad klausant per teisinga aparatura, yra daug daugiau geros muzikos. Kai geras garsas, as net Lietu klausydamas kaifuoju. O jei garsas sudinas, net geriausiu gabalu klauant, nervas imazacis rašė: Kaip Fiskius ir rase, muzikos reikia klausytis ne per acme ausines uz 10lt ir ne per logitech 5.1 sh... Kiekvienas zmogus gali atrasti kazka kas jam grazu toje muzikoje. Tai ka siais laikais per radija leidzia, tai isvis baisu, varo tiesiog popsa masei zmoniu ir tiek.