Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #233865   Angler
 17 Lap 2010 17:29
petriukas rašė:su dugnine pamegint te tokiam isplatejime to kanalo tai bus matyt kaip jam seksis...
Mano patarimas:isidemek ta isplatejima kanale ;uolrait ,pavasary dziaugsis lynais,visi tokie kanalu isplatejimai labai megstamos lynu vietos :gutgut
 #233868   Angler
 17 Lap 2010 17:37
varnenas rašė:na ka savaitgalis vel arteja, reiks i shanona gigantisku eseriu ieskot.....
Gal turi kokios informacijos kur jie mazdaug siuo laiku Shanone laikosi,ar vaziuosi ieskoti :?: :cig.
 #233884   varnenas
 17 Lap 2010 18:25
na taip, eseriai vienoj vietoj nestovi, tai reik paieskot, bet leksiu tai vel ten kur inny iteka i shanona, ten zuvies geros yra, tik va negaliu echoloto sulaukt, zinai is Lietuvos uzsisakiau, tai ten viskas kitaip negu kitur, o kainos didziausios pasaulyja...
 #233906   Angler
 17 Lap 2010 19:00
Gal reikejo pagooglinti ir toki modeliuka kuri radai Lietuvoje nupirkti kur nors ebay,gal butum kiek sutaupes :roll:
 #233952   zekisLT
 17 Lap 2010 21:02
oli rašė:"jaxon" :roll: ,lenkai...nepakeliui man su anais :lol: nu juokai juokais o gal tikrai gera produkcija,taip daznai nutinka su neperseniaiusiai i rinka atejusiomis firmomis,daro gan gerai ir nebrangiai...
jo lenkai tai gadina vaizda ''jaxon'' na o kaip laikis bus matyti, nesenai tik isigijau feederi, siaip prie rankos tikrai glunda maloniai, atrodo graziai...kaina visai liuks! o kas bus veliau, parasysiu kitais metai kaip kotas laikis :) o siaip lenkai ziurekit daug sakyciau zvejams duoda, viena turbut didziausiu kompaniju tai ''adder carp'' kuri lb giria tiek musiskiai tiek pasaulis :roll:
 #233953   meskute
 17 Lap 2010 21:07
Angler rašė:
petriukas rašė:su dugnine pamegint te tokiam isplatejime to kanalo tai bus matyt kaip jam seksis...
Mano patarimas:isidemek ta isplatejima kanale ;uolrait ,pavasary dziaugsis lynais,visi tokie kanalu isplatejimai labai megstamos lynu vietos :gutgut
Tikrai nesutinku,esu neblogai isnarses viena is kanalu.Rades tikrai geru,placiu ir giliu vietu apaugusiu lelijom ir tt... bet lynu nera.Lynas megsta tam tikras zoles,ir propersas tarp ju.Bent airijos kanaluose.Esu sekmingai gaudes lynus ir siauroje vietoje ir net gi labai sakyciau siauroje ir kibo.Taigi nebutinai turi buti platu svarbu dugnas ir kas auga ,ir kas tarp augalu veisiasi - visokios amebos ir panasiai.
 #233979   Angler
 17 Lap 2010 22:37
Nesigincisiu :-blablab-: ,tiesiog man lygioje kanalo vietoje niekad nieko gero pagaut neteko,gal tik kuojos ir hibridai kuriu praktiskai visur rasi.As visalaika stengiuos rinktis tokia vieta kur yra koks isplatejimas,ilanka ar nedidelis posukis ir praktiskai visada po zvejybos tokiose vietose bunu happy ;uolrait
 #233984   varnenas
 18 Lap 2010 03:34
Angler rašė:Gal reikejo pagooglinti ir toki modeliuka kuri radai Lietuvoje nupirkti kur nors ebay,gal butum kiek sutaupes :roll:
na taip ebay tikrai pigiau gaunasi, bet vel gi kai is lietuvos tai esi tikras del kalbos ir matavimo vienetu, o kurnors is ispanijos ar amerikos, tai visai kitaip...
 #234108   Angler
 18 Lap 2010 13:40
Nesu visiskai tikras :roll: ,bet man atrodo sitie kalusimai issprendziami,iveda lietuviu kalba ir pakeicia i metrus.Bet kaip sakant nupirk jau ir kelio atga nera :-D .Ar planuoji i Shanona eseriu is valties :?:
 #234124   varnenas
 18 Lap 2010 14:02
nu matai gamintojas raso, kad metrine sistema, ir kalba buva ivesta vietinio platintojo, o kur as cia airijoj rasciau, kad kas perrasytu...
del eseriu, tai is valties, tik skaitosi, varom ant lydeku, tik kartais pasiseka koki buri drizuotu rast, o tada tai buna tikras sportas...
 #234127   Angler
 18 Lap 2010 14:07
Ar tuose vietose kur Inny iteka i Shannona krantais imanoma pavaikscioti ar butinai reikalinga valtis :?:
 #234162   varnenas
 18 Lap 2010 15:47
ten kur baigiasi inny ten labai geras krantas, ti iki jo davaziuot reip per tokio airio kiema vaziuot, teko girdet kad is kasko po 10 euru jis eme, as ten pas ji valtis visad nuomju tai is manes pinigo neimdavo, kai zvejodavau nuo kranto, o viecike tai pasaka, ypac vasara, ten karsiu, unguriu gali prilupt....
 #234200   dalius1984
 18 Lap 2010 16:51
varnenas o kuriam gale cia tos upes susitinka?yra koks miestelis salia? platu ten?
 #234210   varnenas
 18 Lap 2010 17:37
netoli miestelis yra Tang plotis tai nelalabai plati, bet gylio yra normaliai, ten visad pravelkiaunu koki pora kilometru, tai lydeka ar eseriu visada pagaunu....
 #234309   Angler
 18 Lap 2010 23:02
zzzubarruu rašė:siunciu daina gyvenantiems saloje http://www.youtube.com/watch?v=1PthHpFJP9A
Kaip cia pasakius apie sita "ostrava" :roll: "komuta viziot,komuta net" visko pasitaiko.
Siaip gabaliukas :gutgut :-D,o asmeniskai man si porele aktoriu vieni geriausiu per visa rus istorija.Cia jau nukrypom nuo temos biski :lol:
Paskutinį kartą redagavo 1 Angler. Iš viso redaguota 18 kartus.
 #234311   zekisLT
 18 Lap 2010 23:03
meskute rašė: Tikrai nesutinku,esu neblogai isnarses viena is kanalu.Rades tikrai geru,placiu ir giliu vietu apaugusiu lelijom ir tt... bet lynu nera.Lynas megsta tam tikras zoles,ir propersas tarp ju.Bent airijos kanaluose.Esu sekmingai gaudes lynus ir siauroje vietoje ir net gi labai sakyciau siauroje ir kibo.Taigi nebutinai turi buti platu svarbu dugnas ir kas auga ,ir kas tarp augalu veisiasi - visokios amebos ir panasiai.
apie kokias zolias cia lynams kalbi? dugnas tai dumblas turetu buti ne? matai renku info konkreciai lynu zvejybai kitiems metams :ruko smagu butu radus kur vietele kokia ;uolrait
 #234320   meskute
 18 Lap 2010 23:41
nezinau kaip tos zoles vadinasi,bet atrodo kaip raganos plaukai zali,na kaip viksvos,tai viena is zoliu,kurias airijoj megsta lynai
 #234333   zekisLT
 19 Lap 2010 01:19
meskute rašė:nezinau kaip tos zoles vadinasi,bet atrodo kaip raganos plaukai zali,na kaip viksvos,tai viena is zoliu,kurias airijoj megsta lynai
hmm..gal ir manau isivaizduoju, matai sunku lyna gaudyt..o lt keleta esu pagaves, bet ne juos gaudant :roll: taigi patirties su jais kaip ir nulis...na nieko, atsiras, turiu dar laiko :lol: :lol:
 #234505   zekisLT
 19 Lap 2010 19:52
varnenas rašė:e vyrai -poledinei ruoskites, o ne lynams!!!!
na ant ledo tai tikrai nelipsiu :[anuol o ar jo isvis bus, tai nezinia, o apie lynus galim pradet kalbetis, kaip zinoma ir apie bet ka ir bet kada ;-)
 #234507   meskute
 19 Lap 2010 20:32
pernai nelabai laiko buvo kai ledas ant ezeru stojo o siemet jei tik bus taip pat tai butinai......fiderio virsunele tik nuimu prisitaisau maza rite ir pirmyn
 #234511   Angler
 19 Lap 2010 20:45
meskute rašė:nezinau kaip tos zoles vadinasi,bet atrodo kaip raganos plaukai zali
:superšokas :-D :-D :-D ;-var-var.
 #234513   Angler
 19 Lap 2010 20:48
As jau sendien partuotuvei siltus batus matavausi :ruko,uzsakiau,kita savaite jamsiu.Bet siaip manau,kad iseiles tokiu saltu ziemu cia negali buti,nors... :?: :?: :?:
Paskutinį kartą redagavo 1 Angler. Iš viso redaguota 19 kartus.
 #234616   varnenas
 20 Lap 2010 04:06
Angler rašė:As jau sendien partuotuvei siltus batus matavausi :ruko,uzsakiau,kita savaite jamsiu.Bet siaip manau,kad iseiles tokiu saltu ziemu cia negali buti,nors... :?: :?: :?:
jeigu tie protingi, diplomuoti dedes nemeluoja :ks> , tai saltesne uz praeita ziema bus....
o tuo tarpu poliruoju blizges ir i shanona... ''plot
 #234631   oli
 20 Lap 2010 13:15
ash tai vakar buvau bassa pavaikyt :grin: ,atvaziavau diena oras puiku,sauleta,nu maniau nieko nebus su bassu kol nesutems,ale...pirmas metimas ir bassas aina i kranta,po kiek laiko antras ;-var-var. ,sutemus kibimai nurimo,vien coaliai pradejo kibt,paskui vandeniui gerai nuejus vel pasipyle bassiniai kibimai,ikeliau dar viena...bet atejo laikas vaziuot namo...

Paveikslėlis

Paveikslėlis

Paveikslėlis
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis