Juk buvau rases, kad elastinga, bet ne avalynei

savas http://savastudija.blogspot.lt" onclick="window.open(this.href);return false;
siaip idomu butu suzinot, kiek kainavo pati meskere ir kiek remontasmartiz-zz rašė:o nutiko taip, nuluzo meskere graziai giai sprindis ties sujungimu, nunesiau sutaisyti ir idejo i vidu vamzduka ir gal meistras nepamate, ar nepagalvojokad gali buti skiles ir toliau,,, na taip ir nutiko buvo skiles tuputi uz ten kur jis pridejo kliju ir tas jo vamzdukas suskalde vel spina pirmu metimu... spinas atrodo dabar va taip
ir kreipuos i jus. ar eitu ji dar kaip sutaisyti, skilimas manau jau iki 2 ziedo, tikuos toliau nera. gal kas zinot kas galetu klaipedoi sutvarkyt?
Mano dar nesibaigėMenke rašė:... Kai baigesi shimaninis orginalus multiko tepalas guoliams, koky tepala guoliams perkate?..
Aišku galima...svarbu, kad būtų to paties dydžio.Menke rašė:Ir ar yra glimybe y Citica ykist shimano A-RB guolius? Gal kas bandet?
Dantraciams tai as tirsta cormoran naudoju. O va del guoliu ir kilo mintis, nes atseit labai kokybiskas tepalas turi but ...Xrapas rašė:Mano dar nesibaigėMenke rašė:... Kai baigesi shimaninis orginalus multiko tepalas guoliams, koky tepala guoliams perkate?..
Dantračiams galima drąsiai naudot SKF LGLT 2 arba NESTE mp grease NLGI 2
pirmadieny uzsakiau, nes nebuvo KauneXrapas rašė:Aišku galima...svarbu, kad būtų to paties dydžio.Menke rašė:Ir ar yra glimybe y Citica ykist shimano A-RB guolius? Gal kas bandet?
Ir Citicai šiaip jau vertėtų plastikinę įvorę po rankenos ašim pakeist į guoliuką...
Multikų guolius tepu TG"s Rocket Fuel Yellow LabelMenke rašė:...del guoliu ir kilo mintis, nes atseit labai kokybiskas tepalas turi but ...
Situ kaip suprantu "autodalyse" ieskot ? Kazin ar kokios tech charakteristikos "uzpeckiotos" yra ? Greiciausiai ne, kaip ir ant kitu "burzujisku" tepalu... Gal tas "neste" ir paprastom beinercinem sueitu ? O geriausiai butu, jei kas zinotu ir papasakotu kur rusisko "ciatim221" gautXrapas rašė:Dantračiams galima drąsiai naudot SKF LGLT 2 arba NESTE mp grease NLGI 2
Na stai, mano citica jau su 5 guoliaisXrapas rašė:Aišku galima...svarbu, kad būtų to paties dydžio.Menke rašė:Ir ar yra glimybe y Citica ykist shimano A-RB guolius? Gal kas bandet?
Ir Citicai šiaip jau vertėtų plastikinę įvorę po rankenos ašim pakeist į guoliuką...
LGLT 2 tepalo galima rast "Narvijoj", 180g ~90lt. Apie jo charakteristikas galima pasiskaitinėt daugiau čiahenyte rašė:Situ kaip suprantu "autodalyse" ieskot ? Kazin ar kokios tech charakteristikos "uzpeckiotos" yra ? Greiciausiai ne, kaip ir ant kitu "burzujisku" tepalu... Gal tas "neste" ir paprastom beinercinem sueitu ? O geriausiai butu, jei kas zinotu ir papasakotu kur rusisko "ciatim221" gautXrapas rašė:Dantračiams galima drąsiai naudot SKF LGLT 2 arba NESTE mp grease NLGI 2...
hren zhino ar geras tas Ciatimas. Bet primena man tuos laikus, kai dar buvau drasus ir su atsuktuvu y fotikus lindaublight rašė:Ciatim 221 nebandžiau, bet žiūriu mechanica'oj yra. O ką jie geri?
"...Я думаю сейчас есть зарубежные смазки, вполне подходящие для применения в узлах аппаратов. Не стоит заморачиваться на поиске старых смазок в надежде что они лучше..."Taacis rašė:... kultinis tepalas storgo obrazca...
a jooo... taikliai cia...Xrapas rašė:"...Я думаю сейчас есть зарубежные смазки, вполне подходящие для применения в узлах аппаратов. Не стоит заморачиваться на поиске старых смазок в надежде что они лучше..."Taacis rašė:... kultinis tepalas storgo obrazca...
Šiaip tai ta Abūškės grease daug kas peikia, nors aš juo sutepęs Ixorne muilinę, tai teko irgi kelis kart gaudyt prie minusinės - man viskas normaliai, kad "klinitų" nepastebėjauhenyte rašė: Buvau viena savo rite sutepes "Abu Garcia grease", prie 0-lines temperaturos "klinija", toks jausmas, kad surenka paprasciausius vandens garus ir "pipiec" tam tepalui (uztat ir "biogradable" matyt)
nereik ne minuso, mazo pliuso gana , kad nagines nusalt. skaityk slapia ir salta metalo smota delne laikai...blight rašė:Bet šiaip tai ne multiku prie minuso gaudytNaginės mygom nušąla
o kazin ar taip netaikliai butu ?SauliusM rašė:...Я думаю сейчас есть зарубежные смазки, вполне подходящие для применения в узлах аппаратов. Не стоит заморачиваться на поиске старых смазок в надежде что они лучше...
a jooo... taikliai cia...![]()
tai kuom tu tepsi jei nebera? margarinu rama gal? ar lasiniais pamozosi (mano senelis amzina atilsi jam, taip duru vyrius kaime tepdavo). a teip sunku tepalo uz 20 Lt nusipirkt, nu bus blogas kita nusipirksi, dievuliau mano, nepilni 20lt...henyte rašė:tept senu isbandytu tepalu (kuriu niekur nebera)...
As tai manau taip- jeigu dabar turi kazhkoky tepala- tai jy ir naudok, o jeigu visis tepalai pasibaige- tai galima ir paexpermentuot. O kad expermentas nebutuhenyte rašė:Eksperimentatorium but aisku idomu, galima ir viena ir kita uzsienietiska tepala bandyt, jei laiko ir pinigu negaila, ...
Tai ir bandau infos rast diskusijose, teisingos pakraipos tepala zinau, tik reik atrast is kur ji parsibogint ir ieskau gal kas zinos... O is diskusiju ne visada teisybe gimsta, matai net solidolu ar margaru tepti siuloTaacis rašė:... verta pasidiskutuoti forume- kad bent jau teisingos pakraipos tepala ysigyti...