Daug ka praradai
bet nevelu istaisyti sia klaida 

Jei zuvis neima, zvejys ima!
Jei BMW komfortas.. tai kakalbet apie MB ?LAURUX rašė: o jei rimtai, tai bmw auto matau tik viena pliusa-komforta
Jeigu nežiūrėt į MB AMG, tai taip, piktesni bumeriai, vo daba ir man klausimas pasistojo, kas piktesnis? BMW M, ar MB AMG?audrutis rašė:nes BMW piktesnes
Aš asmeniškai, jamčiau MB AMGaudrutis rašė:Na as kalbu apie brenda aplamaiJuk megstantys galingus, greitus auto tikrai labiau renkasi BMW, nei tarkim MB
Ir isvaizda, ir trauka, sportiskumu (BMW varikliai labai vertinami)Vegys rašė:Ką turit omenį "piktesnis" ? Išvaizda ? Trauka ? Dar kuom nors ?
Na bent jau anksciau ( kalbu apie ~90' gamybos) tai BMV komfortu aiskiai nusileisdavo MB, kaip ir MB nusileisdavo 'piktumu' BMV .. dabar gal ( ir turbut) pasitempe tiek vieni, tiek kiti ir to skirtumo tokio nera- mersas papiketejo, MBWas pakomfortejo - bet neturiu tiek $ kad galeciau issitikintiaudrutis rašė:Tai kad MB ir BMW kalbant apie komforta yra tame paciame lygyje![]()
Tai as ir sakau, kad supanasejo sio markes, nes pvz sio merso niekaip nevadinciau vezecioms senukams :audrutis rašė:Jo, 90-aisiais Mersas buvo komforto etalonas. Taciau pastaruoju metu jiem siek tiek nesiseka, ju ivaizdis smuko ir fraze "Mersas ir Afrikoj Mersas" skamba tik labiau del istorines pagarbos
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/35280.html - per mažai sportiškas ? Ar per mažai piktas ? Ar variklis ne koks ? Gal išvaizda bloga ?audrutis rašė:Ir isvaizda, ir trauka, sportiskumu (BMW varikliai labai vertinami)Vegys rašė:Ką turit omenį "piktesnis" ? Išvaizda ? Trauka ? Dar kuom nors ?
kas anis tokis??Vaidis rašė:Pvz Jeremy Clarkson'as vairuoja MB SLK55 AMG, nes jis žymiai smagesnis už panašių duomenų BMW
Na as ne visai benzo sunaudojima turejau pamenyje ..... pats vaziavimas nuo sviesoforo iki sviesoforo, 50 km greitis mieste ir kamsciai......Kieta sankaba, pakaba ir visaka miesto salygomis nu i nafik.....Vaidis rašė:Tai va, tai va, bet kas su tokiais važinėjas, tai nesuka kiaušių, kad mieste 23l benzo srebia, ar kad išlaikymas brangus"U bogatych svoji zomažki"
jau zinauWytux rašė:vava .. paziurek TOP Gear ir zinosi kas Claksonas
Na 90k ne 300kWytux rašė:Vaidi, jei siulai situos 'pikciurnas" imti 'nuliovus" is salono tai del kainos prieinamos daugumai ( ir man) laaabai abejociau ......
Man praktiskai jokio skirtumoVaidis rašė:Na 90k ne 300kWytux rašė:Vaidi, jei siulai situos 'pikciurnas" imti 'nuliovus" is salono tai del kainos prieinamos daugumai ( ir man) laaabai abejociau ......
100 kw nėr daug. Ypač jei didesnis sunkesnis mersas. + jei dar automatas - nereik norėt kad trauktų.Fiskius rašė:Dabar draugas nusipirko irgi kazkoki, variklis nemazas, kazka minejo virs 100kW, nu bet bukumas neispasakytas, sako bl prie sankryzos koks lupena civicas deda i vienus vartus![]()