Šiandien buvom su draugu žvejoti. Ant ežero ~ 8:15. Draugas toliau nuo kranto pasišėręs iš kart ant kuojikių sėdo. Aš palei meldus su aviža ešeriokų sakau reik pasigaut, ant skritulių uždėt. Porą sugavau greit, draugas juos ant savo skritulių uždėjo, po to man ešeriai "užsiraukė". Ale draugas vieną paskui kitą kuojikes traukė, tai skrituliai greit buvo sustatyti. Pašėręs ir aš kuojikes iš kart pradėjau gaudyt. Kibo viena paskui kitą. Nuleidi masalą, suskaičiuok iki 3 ir gali traukt

Tik va dydis - apgailėtinas ... Tik tiek kad smagu. Pabodo gan greit. Perstatom skritulius ir nuėjom su balansyrais pasižaist. Man pirmas kibimas vienoje iš tų ekečių, kur ešeriokus viliojau. Gylis kažkiek virš metro. Lydekaitę mažytė (30-35cm), dar kokie metai iki "pilnametystės" :
Ale vistiek smagu. Amnestuota, o už keletos ekečių - vėl tokia pat. Tos jau nefotkinau. Smagu, kai per kokia 15 min 2 lydekaitės. Po to - tyla. Nei man nei draugui. Gryžtam prie kuojikių. Pasiilsim. Perstatom skritulius. Ši kart jau toliau nuo kranto - taip vieni žvejai patarė. Greit draugui kibimas. Kerta - yr. Ale prie eketės atsikabina. Draugas įvertina 1,2-1,5 kg, nes jau matė ją. Pastato vėl į ta pačią eketę ir po kažkiek laiko vėl kibimas. Šį kart žuvelės nerasta. Po kažkiek laiko toje pat eketėje dar kart skritulys krito, ale apžiūrėję kibimo žymų nematėm. Man tik vienas kibimas, ale net skritulio nenuvertė, tik ištraukus pamačiau kad žuvelė apkandžiota. Vakarop su draugu apgręžiam jo kibią eketę, bet kibimo nesulaukiam. Vėl namo tuščiom ...
Kai kuriems "žvejams" sekėsi geriau. Sakė dviese sugavo po 8 lydekas, max >3 kg. Sakau "kiek vėliavų naudojot" ? Sako po 10

Viso turėjo 30 kibimų. Vietinis diedukas ant balansyro sakė vieną buvo ištraukęs.