Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #237684   Edebisi
 02 Gru 2010 19:43
kaip nori taip galvok, pirmas tirazas 20 000 jo fan klube virs 25 000 tukstanciu nariu i jo 3 koncertus vasara susirinko 70 000 zmoniu, viskas imanoma tik kai kurie kas klauso radzi ir kucinska tikrai nepirks, nes gi ne ju smokio muzika.
matai kaip tavo jaunystei rondo buvo taip mano sel tai normalu :ruko
 #237695   zzzubarruu
 02 Gru 2010 20:06
homeris99 rašė: matai kaip tavo jaunystei rondo buvo taip mano sel tai normalu :ruko
klysti, vegio jaunystej Kabzonas karaliavo :-D
 #237698   Vegys
 02 Gru 2010 20:28
zzzubarruu, kas toks ? :shock: :shock: Iš ruskelių patinka Kino, Nautilius Pompilius, Autumn ...
Rondo - iš tikrųjų buvo mano vaikystės muzika (kai buvau ~ 12 metų). Ale - gyvenime viskas keičiasi. Nors ir dabar šiek tiek nostalgijos yr. Paauglystėj jau Rondo neklausiau ..
Sako, kad 300 000 jau atsisuntė jo albumą (briedas - kas 10 LT žmogus)
 #237870   Agis
 03 Gru 2010 11:59
Paukos, nepaaukos, kiek paaukos, jo reikalas, patinka jo muzika, nepatinka...čia kiekvieno asmeninis reikalas kaip ir kituose dalykuose.Blogiausia yra tai, kad ką šioje šalyje besistengtum padaryti gero, visada būsi apšiktas, apjuodintas....Kad taptum didvyriu, reikia žudyti, vogti, sėdėti kalėjime....tada jau esi Tadas Blinda...keista ta mūsų tauta :roll:
Kažkur "geltonojoje" spaudoje skaičiau, kad nuo tų visų televizinių labdaros projektų atskaičius visas organizacines išlaidas geriausiu atveju trečdalis palieka, todėl ir tapo madinga juos rengti, nes tai dar vienas pasipelnijimo, uždarbio šaltinis juos administruojantiems asmenims.Kaip norėtūsi, kad tai būtų tik "antis", nors prisiminus neseniai rašytą informaciją apie labdaros Afrikai parkeliavimą atgal į Europos bankus.....
Taigi aš pirkdamas/nepirkdamas labai jau neakcentuočiau tos labdaros, o spresčiau pagal tai patinka ar nepatinka jo muzika, tačiau ir vieno lito paaukojimo idėja jau sveikintina..
 #238092   vava
 04 Gru 2010 00:01
Fiskius rašė:http://www.youtube.com/watch?v=pkqwDhwt ... r_embedded#!
Neraliai :shock: Operos ir elektronikos simbioze :gutgut
Fiskiau, kas nerealiai? Shudas totalus.
issityciota is Mocarto, dingusi balsu derme, neskamba niekas.
Gal as senamadiskas ir turejau nelaime mokytis muzikos, bet man Klasika turi skambeti ir dereti. O operinis kurinys neisivaizduojamas be simfoninio orkestro.
O kas cia? Opera? Tikrai ne. Elektroninis muzika? Galbut, bet uzgozta kazkokiais nesuprantamais spygavimais.
Rasai "simbioze"....nu taip, bet rezultatas apgailetinas.
As galvoju taip, kad jei bandai perdirbt gera kurini, tai reiktu bent jau padaryt panasiam lygyje arbe stengtis padaryt geriau. siuo atveju tai nepavyko... deja
Zinai, as taip pasakyciau, tai yra "Mada". Prie to daikto (nes kuriniu liezuvis neapsivercia pavadint) prisiliete labai populiari Ibelhauptaite, populiarusis Juozukas, gal dar kazkas populiarusis...
Ir Vilniuj dabar anslagai patekti i vaidinima, kuriame telpa keli simtai zmoniu (jie daromi loftuose). nes argi gali "grietineles" atstovai ar kiti veidai , besipuikuojantys zurnalu virseliuose, nepamatyt to, kas "ant bangos"????
NEGALI.
O ar gali jie sakyt, kad Ibelhauptaite padare shudu kruva??? Irgi nelabai :)
Ir ploja blyn katutemis....
Man patiko kazkokio ruso komentaras po tuo vaizdeliu:
"Литовцы даже бессмертного Моцарта испоганить умудрились.."

p.s. neilgai ieskojus , keli variantai, kurie glosto ausi:
http://www.youtube.com/watch?v=pDSotSn1TzE
http://www.youtube.com/watch?v=87UE2GC5db0

tai atsakykit man, kam reikejo tai sugadint????
 #238097   Vegys
 04 Gru 2010 00:21
Ko gero pirmą kart pritarsiu Fiskiui :-D Man muzika iš jo nuorodos įdomesnė nei kad iš tavo nuorodų .. Ir man patiko apranga, vaidinimas ... Kas ten juos rengė ir kas ten juos žiūri - man dzin ..
 #238313   Fiskius
 05 Gru 2010 20:00
Del balsu dermes sutinku, galetu buti geriau :roll:
As irgi kazkiek muzikos ragaves, chore dainaves, dainu sventese dalyvaves, bet visada nemegau to ka teko daryti. Nekenciau kartais visa sirdim visu tu mocartu ir kitu klasiku, kai jie per prievarta buvo brukami.
O sitoks naujas skambesys man labai malonus, i tokia opera netgi noreciau nueiti ;-) (pats savim netikiu :oops: :lol: )
 #238372   Vaidis
 06 Gru 2010 01:26
Na nieko nieko, visai nieko :roll: Popsas užkniso juodai :evil: O čia tiesiog atgaiva sielai, nupopsėjusioj Lietuvoj :/nek
 #238380   vava
 06 Gru 2010 08:08
gabi mergina, ner ka sakyt
 #238391   Aurumas
 06 Gru 2010 09:14
Vakar prabalsavau uz ta gabia mergina :)
 #238532   Samhain
 06 Gru 2010 17:24
audrutis rašė:Po antros dainos galiu pareikst, kad jau esu prisiekes sios mergaites fanas:

http://www.youtube.com/watch?v=CdiHsWttjnk

Daina prasideda nuo 3 minutes
Na laidoj galėjo paminėt, kad čia perdainuotas senas Afišos gabalas http://www.youtube.com/watch?v=QtXlApRAHcI. Bet šeip tikrai šauniai perdarytas. Džiugu, kad Lietuvoj atsiranda grupių gebančių grot ne su papais ;-var-var.
 #238655   audrutis
 06 Gru 2010 21:00
Sitoj dainoj susijunge geniali kuryba (kaip suprantu Jono Takareviciaus) su genialiu atlikimu (Bjelle ir co) ir gavos kas gavos :) Siaip jau senai nebuvo Lietuvos muzikos padangej tokio stipraus naujo vejo......... tikiuosi pus jis is Ukmerges dar ilgai ilgai...
 #238669   audrutis
 06 Gru 2010 21:16
Wytux, va sita brazdesi tai uzskaitau. Patiko ir net labai :)
 #238670   Vegys
 06 Gru 2010 21:17
Hendrix, Doors, dar begalė ... Nu va ten tai man jaučiasi kad žmonės kūrybos įdėjo ... O visokie bumčik bumčik arba olialia pupytės - kraupu. Ale tai kodėl žmonės eina į beskonybę ? O gal aš tiesiog senstu ? :)
 #238674   audrutis
 06 Gru 2010 21:22
Vegy, pasaulis pilnas buku zmoniu, kurie klauso buku dainu :) Toks tas pasaulis. Isivaizduok, kad tarkim Depeche mode niekad nera uzkope i Britanijos topu pirma vieta (2 kartus buvo antri), kai tuo tarpu Spyce girls tai padare berods virs 10 kartu :) Tuom viskas ir pasakyta. Pilkosios mases yra pilkosios mases.....
 #238683   Wytux
 06 Gru 2010 21:35
audrutis rašė:Wytux, va sita brazdesi tai uzskaitau. Patiko ir net labai :)
Na jei sitas butu nepatikes, tai jau tikrai buciau snukin daves ... :oops:
 #238753   audrutis
 07 Gru 2010 08:20
Na ji labiausiai buvo zinoma Ukmerges apylinkese ir smarkiai ispopuliaret visoje Lietuvoje nespejo, nes tas talentingas kures ir dainaves jaunuolis savo noru pasitrauke is gyvenimo. As juos zinojau truputi, bet irgi buvau daugiau nei 10 metu primirses. Dabar primine man Samhain, dekui jam :)
 #238767   Samhain
 07 Gru 2010 09:15
audrutis rašė:Na ji labiausiai buvo zinoma Ukmerges apylinkese ir smarkiai ispopuliaret visoje Lietuvoje nespejo, nes tas talentingas kures ir dainaves jaunuolis savo noru pasitrauke is gyvenimo. As juos zinojau truputi, bet irgi buvau daugiau nei 10 metu primirses. Dabar primine man Samhain, dekui jam :)
Nėra už ką :grin:. Šeip jeigu Afiša patinka siūlau dar pabandyt paklausyt Šiaurės Krypties http://www.youtube.com/watch?v=VuJd3_czB3M , http://www.youtube.com/watch?v=DMwuyAA_gI4 Mano nuomone tai viena iš geriausių Lietuvos roko grupių, bet nusikalstamai užmiršta ir neįvertinta. Gaila kad youtube tik kelios dainos. Siūlau iš kokios linkomanijos albumą parsisiųst. Pirmą kart kai klausiau tai net keista buvo, kad lietuviai tokią kokybišką muziką gali kurt
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 50
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė