jmotejunas rašė:oli puiki info! ir kiek skaiciau tai jus daug snekate sitam forume apie basus.bet ar esat juos spiningu gaude? kas geriau mepsai vobleriai ar su museline kaip del spalvu? ir kokiu atstumu jie nuo kranto laikosi ar geriau prie uolu ieskoti?
esu bandes spinigu,gal kokius 3-4 kartus,be rezultatu man,chia gali pasiziuret kuom ten juos medzioja-
http://www.basslures.co.uk/ ,priklauso ten spalvos nuo metu laiko,vienzodz..ne man ten mojuot tuo botagu,man surfa i rankas..atstumas nuo kranto tai tikrai nedidelis,pradedant turbut kokiais 50m ir baigiaint tau po kojom,prie uolu aishku geriau,bet kad tuos uolos ne i virshu aitu belenkiek o i toli,bassas absoliuchiai padejas ant gylio(pats nustebau anakart bassa ishtraukes nuo pliazo,buvau uzmetes gal koki 10m,o pliazas tai ganetinai nuozulnus,nu ta prasme i gyli greit neina)gerai nuvaziuot i kokia vieta vandeniui nusileidus,tada gali apsiziuret kur zvejosi,shalia kokio pliazo gerai kai tokios uolos yra...nu o su museline tai man chia visai jau kai apie kosmosa...pasiziurek senesniuose postose,kazkas buvo imetes nuorodas ish youtubo,ten apie bassu spinigavima lygtais buvo...
I Fish Becouse The Voices In My Head Tell Me To.