Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Viskas apie žūklę tolimame ar artimame užsienyje, galiojančios taisykles ir kita.
 #241834   dalius1984
 19 Gru 2010 12:46
varnenas rašė:skaiciau cia toki straipsniuka mokslini idomu, tai reiskiasi sauleje pokyciai kazkokie atsirado, ir siauriniam zemes pusrutulyj, 50 metu apledejima pranesa... kogero neprasoviau grazta nusipirkes....
:shock: kur tada global warming?? jauciu po 50 metu man nlb rupes is kur grazta gaut-mano anukai ir su kirwiu prakapos :grin: kiek as cia foruma skaitau paskutines 2saw,niekas zwejot newaro! kaip cia taip broliai zwejai?
 #241841   irmis
 19 Gru 2010 15:13
dalius1984 rašė:
varnenas rašė:skaiciau cia toki straipsniuka mokslini idomu, tai reiskiasi sauleje pokyciai kazkokie atsirado, ir siauriniam zemes pusrutulyj, 50 metu apledejima pranesa... kogero neprasoviau grazta nusipirkes....
:shock: kur tada global warming?? jauciu po 50 metu man nlb rupes is kur grazta gaut-mano anukai ir su kirwiu prakapos :grin: kiek as cia foruma skaitau paskutines 2saw,niekas zwejot newaro! kaip cia taip broliai zwejai?
zadam sy vakar pasedet info ryt parasysiu :/braj;
 #241865   dalius1984
 19 Gru 2010 17:45
irmis rašė:zadam sy vakar pasedet info ryt parasysiu :/braj;
ir butinai kur sedejot- bo man piormadeinis antradienis laiswi :)
 #241872   jmotejunas
 19 Gru 2010 18:30
dalius1984 rašė:
tai galim kazka bendro pasiplanuoti. as rytoi zadu i wicklow vaziuoti pasikasti slieku. nesu bandes bet manau kad turetu iseiti nes parduotuvei jie gana brangoki. kokiu laiku dabar vanduo buna nusedes?
 #241942   dalius1984
 20 Gru 2010 00:06
jmotejunas rašė:
dalius1984 rašė:
tai galim kazka bendro pasiplanuoti. as rytoi zadu i wicklow vaziuoti pasikasti slieku. nesu bandes bet manau kad turetu iseiti nes parduotuvei jie gana brangoki. kokiu laiku dabar vanduo buna nusedes?
parasyk kada waziuosi i wicklow ir i kuria wieta tu slieku? atkeciau iki jusu gal ka sutartumem.,man wicklow wisai salia ;uolrait
arba nr sawo duok ;-)
 #241943   irmis
 20 Gru 2010 00:19
nu ka katik nuo juros kaip pirmas kartas patiko zuvavom prie trabalgano masalai skumbre,lugwornai kibo tik ant skumbres pagavau pleksnikiu neblogu ir dar aiskinuos kitos zuvies pavadinima :ks> lyg menke bet be uso galvoju gal skumbre bet be druziu :shock: .ryt imesiu foto siaip patiko ryt jei oras leis bandysiu kita vieta,zuvavau vandeniui krentant tai tiek ::hai-bai
 #241991   oli
 20 Gru 2010 11:29
irmis rašė:nu ka katik nuo juros kaip pirmas kartas patiko zuvavom prie trabalgano masalai skumbre,lugwornai kibo tik ant skumbres pagavau pleksnikiu neblogu ir dar aiskinuos kitos zuvies pavadinima :ks> lyg menke bet be uso galvoju gal skumbre bet be druziu :shock: .ryt imesiu foto siaip patiko ryt jei oras leis bandysiu kita vieta,zuvavau vandeniui krentant tai tiek ::hai-bai
malachius,dziugu girdet ;-var-var.
 #242029   Angler
 20 Gru 2010 13:14
Gal ir gerai,kad grazta i Airija atsitempei :roll: ,gal jau teko isbandyti :?: Sendien per radija girdejau,kad Siaures Airijoje buvo shalcio rekordas -18C,kazkur aplink Sligo -16C :shock:
 #242625   dalius1984
 22 Gru 2010 16:47
kur dinge wisi?? kjp suprantu nieks nieko nebegaudo? warnenas db suprantu kam tu grazta cia parsitempei :) neapsirikai :)
 #242706   Angler
 22 Gru 2010 20:47
Tai ,kad baisu kur nors pajudeti,keliai nevalyti,slydus :superšokas ,kai isvaziusi ir nebegrishi,ras pavasary apirusi,kai sniegas aptirps :-D.
P.S. Sendien biciulis tikrino leda kanale ties Tulamoru sake :gutgut ,pashokineje,tai nei traksht ;-)
 #242720   jmotejunas
 22 Gru 2010 21:33
nebaisu neikiek:) judam! vakar nakti judejau i vaterforda gal 3.5h bet vistiek nenusivyliau nes ryte puikiai kibo menkes nepacios didziausios bet pasitaike ir netoli 2kg. nakti bandziau kai jura iseidinejo tai nelaike 180g svinas su nagais tai teko snustelti o svintant ieskojau ramesnes vietos kur netokia stipri srove cia sneku apie upe miesto centre. geriausiai veike krabas ir ragwormai.vanduo tamsus tai nemanau kad kibimas butu zymei geresnis nakti.
 #242723   Angler
 22 Gru 2010 21:46
Imesk kokia nuotrauka su tuom menkem :roll:
 #242750   dalius1984
 23 Gru 2010 01:26
jmotejunas rašė:nebaisu neikiek:) judam! vakar nakti judejau i vaterforda gal 3.5h bet vistiek nenusivyliau nes ryte puikiai kibo menkes nepacios didziausios bet pasitaike ir netoli 2kg. nakti bandziau kai jura iseidinejo tai nelaike 180g svinas su nagais tai teko snustelti o svintant ieskojau ramesnes vietos kur netokia stipri srove cia sneku apie upe miesto centre. geriausiai veike krabas ir ragwormai.vanduo tamsus tai nemanau kad kibimas butu zymei geresnis nakti.
galejai ir man pasiulyt-buciau prisijunges,vistiek nedirbam per tuos ziemiskus orus '''bum gal dar kada waziuosi ten? kiek menkiu iswis paemei? man matai kaledom reikia pasigaut,o wienam nesinori waryt,juolabiau ir padangos newisai tinka tokiu oru wazinet :(
 #242817   oli
 23 Gru 2010 11:54
jmotejunas rašė:nebaisu neikiek:) judam! vakar nakti judejau i vaterforda gal 3.5h bet vistiek nenusivyliau nes ryte puikiai kibo menkes nepacios didziausios bet pasitaike ir netoli 2kg. nakti bandziau kai jura iseidinejo tai nelaike 180g svinas su nagais tai teko snustelti o svintant ieskojau ramesnes vietos kur netokia stipri srove cia sneku apie upe miesto centre. geriausiai veike krabas ir ragwormai.vanduo tamsus tai nemanau kad kibimas butu zymei geresnis nakti.
vo chia tai malachius ;-var-var. ;-var-var. ;-var-var.
 #242901   irmis
 23 Gru 2010 17:30
blemba nebeisejo pazuvaut sia savaite :-niak' . gavau darbeli,nieko atsigriebsiu per laisvas :-vimt ::hai-bai
 #243013   zekisLT
 24 Gru 2010 15:04
Sveiki kolegos ::hai-bai

sveikinimai visiems, graziu bei ramiu kuciu, smagiu kaledu bei geriausiu Naujuju metu ''plot
p.s. tikiuos senis neuzmirs musu zveju, ir gausim bent kobinuku rinkini :lol: :lol:
 #243025   meskute
 24 Gru 2010 16:46
sveiki,matau per paskutines pora savaiciu visi zuvytes traukia ,tik va gaila nuotraukeliu nesimato,butu idomu .oli atsiprasau minedo albumo neparveziau,virsvoris buvo didelis - lasinius tempiau. na ir sveikinu visus su artejanciom kaledom,ramiu jums kuciu :[anuol
 #243053   irmis
 24 Gru 2010 18:49
sveiki kaliegos su artejanciomis sventemis :/braj; ,gerai praleisto laiko zvejyboje jums :ruko
 #243060   oli
 24 Gru 2010 23:36
nu tai kai saknt su tai naujais kaledais :roll: ..ne stop neto kazkas...
su shventais naujais :shock: ...bl..irgi ne to...
karoche !jablynkst!: ...
su SU SHVENTEM VISUS!!!
 #243061   oli
 24 Gru 2010 23:42
meskute rašė: oli atsiprasau minedo albumo neparveziau,virsvoris buvo didelis - lasinius tempiau. [anuol
nu kaip taip? !:nujop...! man ka dabar butkute kokiatai pradet klausyt ar ka?! :yaaah!
 #243080   meskute
 25 Gru 2010 10:43
oli rašė:
meskute rašė: oli atsiprasau minedo albumo neparveziau,virsvoris buvo didelis - lasinius tempiau. [anuol
nu kaip taip? !:nujop...! man ka dabar butkute kokiatai pradet klausyt ar ka?! :yaaah!
dabar lyg labai veza Irmos Jurgeleviciutes gabaliai, O VISUS KOLEGAS SVEIKINU SU TIKROMIS SALTOMIS KALEDOMIS ''plot
ps.prmadienio vakare planuoju i jura palekti ,tai gi kas spes issiblaivyti - maloniai prasom
 #243084   dalius1984
 25 Gru 2010 11:13
meskute rašė:ps.prmadienio vakare planuoju i jura palekti ,tai gi kas spes issiblaivyti - maloniai prasom
in kury gala maskute trauksi?
 #243103   Angler
 25 Gru 2010 14:46
meskute rašė:... atsiprasau minedo albumo neparveziau,virsvoris buvo didelis - lasinius tempiau :[anuol
Sweikas sugrizes meska :/braj; ,tikiuos vakar neprisikirtai tu lasiniu :grin: nes pikta ranka is virsaus trenks zaibu i tave ir kitais metais matysi Bassa kaip savo ausis :tia-tau :-D :-D :-D
  • 1
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 188
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė