Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Šalia žūklės...
 #166745   savas
 18 Sau 2010 22:54
blight rašė: normalaus vardo ir nesugalvojom... Nei šaukt normaliai, "juočki, juočki", sunkiai ir taip liežuvis verčias,
Turejo senelis suneka - kiemterjeras grynaveislis, bet registruotas kaip priklauso. Dokumentuose ivardintas kaip "Piksatorius", o paprastai buvo saukiamas - "Piksis". A dabar, kad ir blaivus pabandykite kelis kartus greitai istart jo varda... :-D
 #166746   Vaidis
 18 Sau 2010 22:56
Šauniai ir vaizdingai tu čia pristatei savo bičiulius :gutgut
 #166917   Kairys
 19 Sau 2010 20:36
Blaitai, super nuotraukikės, ypač tos, iš skaliko gyvenimo ir polisio. ;-) :gutgut
 #166919   Edosius
 19 Sau 2010 20:43
Kairys rašė:Blaitai, super nuotraukikės, ypač tos, iš skaliko gyvenimo ir polisio. ;-) :gutgut
Juo :-ou-je aš vakar irgi su plačia šypsena veizėjau ir parašiau ilgoką komentarą apie kai kurias foto, bet *BLYN* netas užstrigo ir viskas išsitrynė, o kadangi buvo arti vidurnakčio tai uždariau laptopo langą ir liuli liuli.. ../;nzv
Tikrai blaic - smagu, tikrai smagu skaityt buvo ir pasižiūrėti ::liux
 #176682   Alma
 05 Kov 2010 22:07
Parodysiu musu keturkojus draugus :oops:
Tik cia jau vieno truksta, nes persa vaikina isvezem Mindaugo mamai i Mazeikius :(
Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #176805   Alma
 06 Kov 2010 21:55
Radau ir musu vaikino nuotrauka, tik tas geltonas jau gyvena Mazeikiuose pas M mama :)
Paveikslėlis

Buvo namie smagu- 2 suauge katinai ir 2 mazyciai gime katiniukai :gutgut
 #177094   senelis
 08 Kov 2010 16:06
Alma rašė: Buvo namie smagu- 2 suauge katinai ir 2 mazyciai gime katiniukai :gutgut
kai Minde suaugs isvis bus smagu- trys suauge katinai :roll: :cool:
 #186162   Vaidis
 11 Bal 2010 21:51
Įdėsiu kelis brangiausios 'augintinius' :lol: Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis Paveikslėlis
 #245090   okuma
 02 Sau 2011 19:28
Dar pries sudegant gyvunu prieglaudai "5 pedutes" Klaipedoje ,spejome "isivaikint" :devil: , dabar jau ir i suni panasus,o buvo vieni kaulai,oda vietom nuplikus :mėlynvarla ,dabar jau galim ir zmonem parodyt :/brazasista
<script src='http://img404.imageshack.us/shareable/? ... v.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript>Paveikslėlis</noscript>
 #245092   Vegys
 02 Sau 2011 19:36
Okuma,
Šunys šiek tiek kitokie man mielesni, ale foto tai liuksiška :gutgut :gutgut :gutgut
 #245185   Bratka
 02 Sau 2011 21:47
Cia maniskis zveris :grin: pries metus is bomzyno paemiau 3men. pasisiaususi,pusiau laukini,alkana...Dabar siek tiek pasitaises :grin:
Paveikslėlis
Paveikslėlis

Paveikslėlis
Paveikslėlis
 #245208   savas
 02 Sau 2011 22:35
Kas cia pasidare? Visi zveriai pasirodo antra kart gime :shock: Maniskis irgi is prieglaudos, tik jau astuoni metai kaip gyvenima gadina :-D
Paveikslėlis Paveikslėlis Cia mes truputi apsikirpe...
 #245215   Vegys
 02 Sau 2011 22:44
Kie toks sveria ????
 #245222   savas
 02 Sau 2011 22:59
Prasom tokiom uzuominom neizeidinet :liež-uvis . Mes laikomes visu nustatytu maitinimosi normu ir grafiko (du kart per diena, 10min tikslumu), plius, kai sveremes maximiniame maiselyje, svarstykles terode 6kg, kas tokio stoto katinui - pats tas. Vat tik batu, skrybeles ir spagos reiktu (nors spagos gal ir nereikia - seimininkas vistiek atimtu ir koki zvejybini pricindala padarytu). :cool:
 #245224   Skumbrotas
 02 Sau 2011 23:02
savas rašė:[/url] Paveikslėlis ...
O kodėl tų jį komposto dėžėj laikai :?:
 #245226   savas
 02 Sau 2011 23:06
O mes - katinas ir vaikstom kur norim! Na bent kol kur nors kas neikisa ar neistraukia...
 #245228   Skumbrotas
 02 Sau 2011 23:08
Aš jau galvojau kad taip dzikais apsirūpini... :ruko
 #245229   Bratka
 02 Sau 2011 23:09
Skumbrotas rašė:
savas rašė:[/url] Paveikslėlis ...
O kodėl tų jį komposto dėžėj laikai :?:
Juk taip patogiau,nei is pievos kakus rankiot :-D
 #245233   savas
 02 Sau 2011 23:14
:-D :-D :-D Na va, nuotaika pasitaise, o tai maniau, kad ta tema blevyzgose ...
P.s. Kad neisena ant pievos padaryt. Matyt koki kompleksa isivares - vos tik uzsimano, tuoj prie savo dezutes braunasi, pagatavas duris isverst. :-D
 #254428   Vegys
 07 Vas 2011 11:48
Vakar namie radom boružytę. Dukra (netoli 4 metų) sugalvojo ją augint. Dėžutė "namelį" padarė. Šiandien jos jau nerado, kad išlipo, o gal pasislėpė kur nors. Bet ne tame esmė. Esmė tame, kad matosi, jog vaikui reik gyvūnėlio. Klausimas kokio ?
Žuvytės namie yr - ale tas netinka.
Katinas .... Gyvenam name, aplink vaikšto keletas katinų. Išleidus į lauką - ar nepataps toks pat kaip kad tie kurie aplink trinasi ? Ty kai gryž namo, ar bus galima jį paglostyt, nesibaiminant kuom nors užsikrėst ? Kitas dalykas - signalizacija. Mums išvykus tektų arba signalizacijos nepridavinėt arba katiną lauk išspirt, kas vėlgi nei šis nei tas gaunasi.
Šuo - jei namie - bėdos su signalizacija. Lauke - svartomas variantas. Ale čia daugiau man jis tiktų nei kad vaikui ....
Paukščiukai - jie nėra tokie mieli kaip kad kiti gyvūnėliai, ty jų per daug nepaglostysi. Gal vaikui nelabai ..
Ropliai - dar mažiau mieli nei kad paukščiukai
Graužikai - čia bene labiausiai tinkantys mano manymu, ale va kurį pasirinkt - nežinau. Kiek pasiskaičiau, nemažai griaužikų dienom ne tokie aktyvūs kaip naktį. Norėtųsi kad būtų atvirkščiai. Dukra ryte minėjo, kad norėtų triušiuko. Tik va sako jis mėgsta griaužt baldus.
Šeškas - sako, mielas gyvūnėlis. Ale išsivedus į lauką ar nepabėgs ? + problema su signalizacija.

Gal kas nors auginat (ar jūsų vaikai augina) ir galėtumėt patart ?
 #254434   sonca
 07 Vas 2011 12:00
Dėl signalizacijos nesuk pautų, reikės tik jutiklius pasikeist į tuos kurie nereaguoja į gyvūnus t.y. iki 30kg svorio. Triušis šika kur papuola, dėl graužimo nežinau. Šešką turi draugas, kartais mėgėjas pasikandžiot ir lenda į kelnių klešnes, kartais tas svečius nejuokais išgąsdina :) Katinas gali parnešt ligų ir net sunkiai diagnozuojamų ir neišgydomų, jei po konteinerius duodas ir su laukiniais katinais sueina, per TV rodė savaitgalį. Aš siūlyčiau šunį, tik veislę atsakingai pasirink.
 #254436   Vegys
 07 Vas 2011 12:13
Va dėl daviklių nežinojau ! Liuks. Reiks paskambint žmogui kuris statė daviklius ir pasiteiraut tinkami jie ar ne ir jei ne ar galima juos pakeist ....
O šeškas skaudžiai kanda ? Ar tik žaisdamas ?
Pernai berods buvo taksiukas pas mus atklydęs, visa šeima sužavėta liko (nors pradžioj tik aš su dukra juo džiaugėmės). Išmokytas buvo. Gal koks veislinis. Bet po dviejų dienų šeimininkas atsirado ir neliko taksiuko. Nors galima žiūrėt ir kitas viesles. Va tik klausimas toks (ginčijomės su žmona šiandien) - ar skiriasi veisliniai nuo neveislinių ? Ar verta pirkt veislinį ? Po parodas jokias nevažinėsim, veisimu neužsiimsim, tik šiaip džiaugsimės. Aš kadangi užaugęs kaime, turėjom paprastą Bobiką ir jis mums buvo geras. Tai man sunku suprast ar veisliniai šunys nėra tik dar vienas būdas prangiau parduot šunį ...
 #254443   Tadass
 07 Vas 2011 13:01
Pirkdamas veislinį, gauni kaipo garantiją, kad tas šuo turės savybes, būdingas tai veislei (draugiškumas\prieraišumas\imlumas dresūrai\medžioklės-savigynos instinktai ir t.t.). Tai yra, tu maždaug žinai ko galima tikėtis perkant: Čiau-čiau nemėgsta vaiku, russellas (iš filmo Kaukė) labai judrus, Kaukazo aviganis - puikuis sargybinis.
Isigijes mišrūną, gali ne visada gauti tai, ko tikėjais. Bet jeigu šuo perkamas ne dėl kažkokių konkrečių savybių - tai didelio skirtumo nėra. Netgi priešingai - mišrūnai dažnai būna stipresnės sveikatos nei veisliniai, o prieraišumą turi visi šunys...
P.S. čia tik mano nuomonė
 #254447   sonca
 07 Vas 2011 13:14
Jei dukrai pirksi šunį, tai imk tokios veislės, kad mėgtų vaikus, ir neimk medžioklinio šuns, su jais sunkiau tvarkytis. Lengviausiai dresuojasi aviganiai ir kaip medžiokliai nenulekia bala žino kur užuodę kokio nors gyvūno pėdsakus. Dėl veislinių ir mišrūnų skirtumų gerai Tadass parašė. Pas mane yra mišrūnas Vokiečių aviganio ir Berno zenenhundo, tai gavosi labai draugiškas ir nepiktas šuo, labai panašus į Vokiečių aviganį. Šeškas gal ir neskaudžiai kanda, bet įsikibęs nenori paleist.
 #254448   Vegys
 07 Vas 2011 13:20
Aviganis per didelis ...Nenoriu tokio kambaryje. Nebent lauke ... Šiaip aišku jis super šuniukas, man labai gražus.
 #254450   Skumbrotas
 07 Vas 2011 13:30
Normalus šuo turi gyvent lauke, tai yra geriau abiem pusėm. Kambaryje nebent tie kišeninių veislių, kurie su švarkeliais ir kaspinėliais :lol:
Mažam vaikui geriau kokį triušiuką ar žiurkėną siūlyčiau įsitaisyt.
 #254460   Tadass
 07 Vas 2011 14:11
Tai kad man rodos, jog Vegiui paciam labiau jau to gyvunėlio reikia :klasta!: ir įtariu kad jau renkas šuniuko veislę :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė