Sveiki
kaip su stintom nuo kranto is smiltines puses ??

ar kas tave varo ten? sedek namie ir snargly toliau krapstykTanius rašė:Atrase, kad vietom luzineja hebra, bet lipt tai lipa, plius Klaipedoj lyja, as tai tikrai del keliu silkiu nelipciau
cia kur luzineja kokioj vietojTanius rašė:Atrase, kad vietom luzineja hebra, bet lipt tai lipa, plius Klaipedoj lyja, as tai tikrai del keliu silkiu nelipciau
Marios dideles :jonas24 rašė:sweiki, sendien ats buvau poligone leda buvo gan geras tik ryt be guminiu ne istolio neuzlipsi. prikyje manes eidamas vienas ribokas ikiso koja mazdaug forvatery jau. kibimas buvo geras bet atvirksciai nei kazkas ten virsuj rase iki vejo pasikeitimo man nekliovino kai pasikeite vejas ir srove va tada i prasidejo. su tevu pagavom 255 stukas.
malaciai as siandie tik 98 sukrapsciaujonas24 rašė:sweiki, sendien ats buvau poligone leda buvo gan geras tik ryt be guminiu ne istolio neuzlipsi. prikyje manes eidamas vienas ribokas ikiso koja mazdaug forvatery jau. kibimas buvo geras bet atvirksciai nei kazkas ten virsuj rase iki vejo pasikeitimo man nekliovino kai pasikeite vejas ir srove va tada i prasidejo. su tevu pagavom 255 stukas.
vaziuok drasiaihebra ten siandie po 200 vnt eme,14 km orientuokis pagal stulpelius kelio kur bus uzrasyta 14 tenir stok,nuo kranto reik eiti apie200metru apytiksliai,keltas 40lt+10lt ekologinis neizvynoextrymas9 rašė:zodziu persikeli ir tiesiai 14km ir bus ta vieta ?
o ar toli reike zigioti ?
ir kaip ten nakti ar gaudo kas , ar pagauna ?
ir isvis matau rimtas zmogus esi , tai kaip ten ar pagauna ?
atsakyk tiesiai sviesiai ;)
aisku kad nauja ,sena masinu nekeliaextrymas9 rašė:o naujaja ar senaja prieplauka keltis
?? atsakykit nes ziuriu kad db dvi tos prieplaukos
ner uz ka lizby macytuextrymas9 rašė:aciu uz info
pranesiu kaip sekesi
labai dekui jums
vyciokas rašė:cia kur luzineja kokioj vietojTanius rašė:Atrase, kad vietom luzineja hebra, bet lipt tai lipa, plius Klaipedoj lyja, as tai tikrai del keliu silkiu nelipciau
Nu tikrai ne 200 m. eitivyciokas rašė:vaziuok drasiaihebra ten siandie po 200 vnt eme,14 km orientuokis pagal stulpelius kelio kur bus uzrasyta 14 tenir stok,nuo kranto reik eiti apie200metru apytiksliai,keltas 40lt+10lt ekologinis neizvyno
kai ledas buvo tai sirgouTanius rašė:Atrase, kad vietom luzineja hebra, bet lipt tai lipa, plius Klaipedoj lyja, as tai tikrai del keliu silkiu nelipciau
tai tu dar ne ant ledo ,kol patsnepatikrinsi tai ir nesuzinosi ar iluzta ar ne as tai netikiu ta info kur rasoTadass rašė:Su ledu tai nebejuokinga daros. Vakar Jau ir Juodkrantej dviem zmonem kojos ismuko...