Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Stinta jūroje, mariose; ežerinės stintos
 #247168   viskontas1
 10 Sau 2011 15:52
luzineja ir dar kaip pats iluzau o kaip pats pameginsi tai tada kitaip rasysi, tikiu kad 14 vietom yra po 20 cm o kai kuriom vietom ledas praplautas vakar 14 vakare trauke viena is vandens
 #247178   Tee
 10 Sau 2011 16:13
zvejojau paligone vakar uzvakar ir dar aknsciau ir snd buvau ir dar rytoj varysiu :v-ar , yra ledas vaiksciot galima aisq yra vietu kur galim ir iluzt bet ner ko ten eit... visai neblogai snd kibo mes dviese 196 pagavom as pats 86. zveju daug nebuvo ~30.
Paskutinį kartą redagavo 1 Tee. Iš viso redaguota 10 kartus.
 #247179   vyciokas
 10 Sau 2011 16:15
viskontas1 rašė:luzineja ir dar kaip pats iluzau o kaip pats pameginsi tai tada kitaip rasysi, tikiu kad 14 vietom yra po 20 cm o kai kuriom vietom ledas praplautas vakar 14 vakare trauke viena is vandens
a tu pats vakar matei ar badei traukti is vandens tame 14 km :lol:
 #247192   opiumas
 10 Sau 2011 17:16
Chebra, gal kas rytoj i 14 km zadat vaziuoti? Gal galetumet mane priglausti, arba su manimi vaziuoti, nes vienam man biski brangoka keltis, o stintu tai norisi.. :/braj;
 #247202   extrymas9
 10 Sau 2011 18:01
bl jus snekate visi kaip mazi vaikai :) as sutinku su tais kurie sako kad ledo nera, nesnekekit veju kad ledas storas , patys mes traukem zmones is vandens , ir patys vos dasigavom lig kranto.. taip kad maziau snekekit, cia lygiai tas pats kad cia visi lupa po 200 stkuku, a jum geriau nuo to pisimo proto ?
 #247205   vyciokas
 10 Sau 2011 18:09
extrymas9 rašė:bl jus snekate visi kaip mazi vaikai :) as sutinku su tais kurie sako kad ledo nera, nesnekekit veju kad ledas storas , patys mes traukem zmones is vandens , ir patys vos dasigavom lig kranto.. taip kad maziau snekekit, cia lygiai tas pats kad cia visi lupa po 200 stkuku, a jum geriau nuo to pisimo proto ?
'''bum pristabdyk arklius na niekas nesako gad ledas 50 cm bet kai lipi ziureti reik as jau trecia diena 9 km ir nei vieno iluzusio nemaciau,vakar isvis stebejau ejo hebra skersai ledo per visas marias,ir iki kranto sausi daejo,o lipti ar nelipti ant ledo cia jau kiekvieno sprendimas ;uolrait
 #247225   Tadass
 10 Sau 2011 19:40
rytoj vienas varau i 14, is Juodkrantes judesiu. Jei kas pamatysit vienisa iluzusi zveja (nesmulku), nepatingekit istraukt :/brazasista
 #247253   ramass
 10 Sau 2011 21:04
Kai paklausai jusu pasirodo kad ledas kaip pernais butu. Sestadieni draugai vaziavo i 14-ta , tai vienas vos isplauke. Aciu , bet gyvybe ir patirtas malonumas nera svarbiau uz gyvybe. P.S Stintos tikrai kimba , tik reik lakstyt , 50-100 stuku realu pagaut , sekmes atveju ir 150-200.
 #247270   Tee
 10 Sau 2011 21:58
extrymas9 rašė:bl jus snekate visi kaip mazi vaikai :) as sutinku su tais kurie sako kad ledo nera, nesnekekit veju kad ledas storas , patys mes traukem zmones is vandens , ir patys vos dasigavom lig kranto.. taip kad maziau snekekit, cia lygiai tas pats kad cia visi lupa po 200 stkuku, a jum geriau nuo to pisimo proto ?
Nera ledo ir nebebus Paligone. Varykit i Juotkrante/Nida/Kaime ant prudo. Paligona palikit mums zvejams :/braj; Rytoj varau ant ledo liuciu gaudyt stintu parasysiu vakare kaip sekes.
Kas zvejoja tas ir pagauna, o kas namie sedi tam ir nekimba.
 #247281   Algirdas
 10 Sau 2011 22:23
Tee rašė:
Nera ledo ir nebebus Paligone. Varykit i Juotkrante/Nida/Kaime ant prudo. Paligona palikit mums zvejams :/braj; Rytoj varau ant ledo liuciu gaudyt stintu parasysiu vakare kaip sekes.
tie ir iluzta tiksliau luzta uz klaviaturos :superšokas per 25m zvejybos mariose niekad nesu iluzes nors ir su GAZ21 varem is drevernos i Nida ir su GOLPFUKU dyzeliniu nuo 14 iki Nidos numynem , kai jau tas ledas labai plonas budavo tai su slidem varydavau, bet tiek paranojiku kaip siuo metu niekad nebuvo. nors kasmet marios pasiimdavo ne viena sau skirta auka, ir absoliuciai nepriklausomai kas jis. sedekit jus sau ir zvejokit vonioj bet nesikit cia viso eterio :!: na pagavo siandien mano draugas per pora valandu208st ir jam giliai nesvarbu ant jusu netikejimo,jis pavargo net rasyt nes tokiu veju cia prisiklausai. :superšokas
 #247305   Agis
 11 Sau 2011 00:35
Algirdai, ne visi juk kaip Tamsta vos ne kazdien žvejyboje praleidžia, ne visi ir tuos forvaterius, sroves duobes žino, vat ir dalinasi liaudis savo pastebėjimais, mintimis, vieni žvejoja, kiti tik svajoja pažvejoti, bet tam ir yra virtualūs pokalbio kambariai (forumai) kurie tam ir skirti ir čia niekas neverčia nei skaityti nei rašyti, o informacijos patikimumą sužinai tik pats išbandęs ar iš jau patiktrinto žmogaus perskaitęs, juk ne paslaptis, kad žvejybinių paslaugų teikėjams yra būtini tie žvejai, vat kartais ir kimba mariose visur ir ant visko ir ledas laiko visur ir visada, o jei nekimba, tai visada galima nuvežti ten, kur tikrai kimba :-D arba tikrai kibo vakar :-D
 #247341   walero
 11 Sau 2011 09:21
sekmadieni buvau 14 km., pagavau 28 vnt., ledas storas 15-20 sm., propershu ne buvo. kiti is mano kompanijos pagavo 14, 46,56. :/braj;
 #247390   Tanius
 11 Sau 2011 11:47
Algirdas rašė:
Tee rašė:
tie ir iluzta tiksliau luzta uz klaviaturos :superšokas per 25m zvejybos mariose niekad nesu iluzes nors ir su GAZ21 varem is drevernos i Nida ir su GOLPFUKU dyzeliniu nuo 14 iki Nidos numynem , kai jau tas ledas labai plonas budavo tai su slidem varydavau, bet tiek paranojiku kaip siuo metu niekad nebuvo. nors kasmet marios pasiimdavo ne viena sau skirta auka, ir absoliuciai nepriklausomai kas jis. sedekit jus sau ir zvejokit vonioj bet nesikit cia viso eterio :!: na pagavo siandien mano draugas per pora valandu208st ir jam giliai nesvarbu ant jusu netikejimo,jis pavargo net rasyt nes tokiu veju cia prisiklausai. :superšokas

Tai dabar nori pasakyt, kad ir mano draugas man meluoja, kad poligone pries kelias dienas brolis koja kystelejo, kad mano akys mane irgi apgauna kai antradieny, pries akis viskontas koja ant pagrindinio kelio ismaudo...
 #247392   Sokratas
 11 Sau 2011 11:54
Ne, jis nori pasakyt, kad varykit visi ant to ledo ir nekvaršinkit sau galvos. Pusė nuskęs, kita pusė išplauks. Nėr problemų :)
Ir duoda suprast, kad per 25-is metus nei karto neįlūžo, o tas reiškia, kad ir dar 25-is niekad eįlūš, nesvarbu kokio storio tas leduks bebūtų...
Na, vienu žodžiu, nemirtings Algirds tuo klausimu yra, va ką jis nori pasakyt :lol:
 #247416   eLPi
 11 Sau 2011 12:56
Vakar ir vel buvau 14 km. Ant ledo nemazai vandens, nes tirpsta sniegas.
Nors ledas ir neploneja, bet tas vanduo '''bum
Kibimas geras, nuo 8 iki 12 nebuvo net kada arbatos atsigert :-D
Pagavau leistina norma :lol:
 #247462   zubatka
 11 Sau 2011 14:53
eLPi rašė:Vakar ir vel buvau 14 km. Ant ledo nemazai vandens, nes tirpsta sniegas.
Nors ledas ir neploneja, bet tas vanduo '''bum
Kibimas geras, nuo 8 iki 12 nebuvo net kada arbatos atsigert :-D
Pagavau leistina norma :lol:
Laaabai geros naujenos. :gutgut Sianakt ir mes startuojam i 14km. Grisim , parasisiu kas ir kaip.
 #247511   Tee
 11 Sau 2011 16:33
Nu va buvau paligone snd nuo ~8-14. 92 pagavau ir zmoniu buvo koki 50 ir visi gaude po biski...
Lipti ant ledo nepatartina: jaigu nesat buve, nezinot situacijos, nelabai orentuojates aplinkoj, svereta gan nemazai ir tik skaitot sita foruma neturite praktiniu igudziu, tai geriau palaukite kol ledas sustores.
 #247543   Tadass
 11 Sau 2011 18:03
14 km ledas geras - saltukas sutrauke visa pliurza, todel rytoj tikrai galima bus drasiai vaiksciot ne tik takais :-D Pasigavau simtuka iki 13 val ;uolrait per daug nelakstydamas. Palakstant tikrai buvo galima 200 ir daugiau pririnkti. Kimba ne visur ie ne visiem, todel reikia paieskot ir masalu nepamirst pakaitaliot. Vat jeigu radai auksine ekete, tadu jau gali ir be masalu :ruko Nei zvyno bandysiantiems...
 #247581   vyciokas
 11 Sau 2011 19:56
Tee rašė:Nu va buvau paligone snd nuo ~8-14. 92 pagavau ir zmoniu buvo koki 50 ir visi gaude po biski...
Lipti ant ledo nepatartina: jaigu nesat buve, nezinot situacijos, nelabai orentuojates aplinkoj, svereta gan nemazai ir tik skaitot sita foruma neturite praktiniu igudziu, tai geriau palaukite kol ledas sustores.
nuo kada kybis prasidejo zadu ryt varyt
 #247603   Tadass
 11 Sau 2011 21:28
Geriausiai kimbo nuo prasvitimo iki 11 val. Po to jau reikejo ieskoti. Siemet pagrinde kimba rytais, vakare ar nakti retai kas ka gero pagauna...
 #247717   amtg
 12 Sau 2011 10:17
gal kas masto ryt varit i 14km stintikiu????? galeciau prisijungt i ekipaza
 #247817   Tee
 12 Sau 2011 16:14
Snd vel buvau paligone visai neblogai kibo gaudziau kazkur nuo 8-13:30, tai 113 pagavau. bet kibo visa diena galejai dar but ir gaudyt bet kad oras jau nelabai koks. Ryte srove buvo is mariu iki pietu (nelabai didele) pato pasikeite is juros bet vistiek kibo. Krc stintu yra ir nemazai, buriais plaukioja kartais kai uzpuola ant visu meskeriu tik spek traukt.
 #247820   martiz-zz
 12 Sau 2011 16:17
Tee rašė:Snd vel buvau paligone visai neblogai kibo gaudziau kazkur nuo 8-13:30, tai 113 pagavau. bet kibo visa diena galejai dar but ir gaudyt bet kad oras jau nelabai koks. Ryte srove buvo is mariu iki pietu (nelabai didele) pato pasikeite is juros bet vistiek kibo. Krc stintu yra ir nemazai, buriais plaukioja kartais kai uzpuola ant visu meskeriu tik spek traukt.
o kaip ledas? kaip nuejimas? nera propersu?
 #247824   Tee
 12 Sau 2011 16:32
Yra tas ledas sioks toks, bet jau reik ziuret kur eini. Eik takeliu ir nueisi, nes takelis visad buna storesnis. Anksti ryte neapsimoka varyt, vistiek dazniausiai pradeda kibt kai pradeda svist ir kelia matai. O seip tai yra vietu kur galima ikist koja, bet jos matosi. Paciam kiek cia jau gaudau tai dar neteko ikist kojos ar paciam iluzt matyt ar girdet kad kazkas is savu butu iluzes.
 #247835   vyciokas
 12 Sau 2011 17:37
Tee rašė:Yra tas ledas sioks toks, bet jau reik ziuret kur eini. Eik takeliu ir nueisi, nes takelis visad buna storesnis. Anksti ryte neapsimoka varyt, vistiek dazniausiai pradeda kibt kai pradeda svist ir kelia matai. O seip tai yra vietu kur galima ikist koja, bet jos matosi. Paciam kiek cia jau gaudau tai dar neteko ikist kojos ar paciam iluzt matyt ar girdet kad kazkas is savu butu iluzes.
na va ir as is poligono nuo 9.30 iki 15.30 98 st tai man dar nelabai sekesi zvejojau su dviem meskerytem kibimas prasidejo po piet nerealus
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 201
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė