Aš paskutiniu metu susilaikau nuo komentarų, kai nieko tuo atveju nenutuokiu, ką patarčiau ir kitiems, plius mažiau ginčytis kas buvo, ko nebuvo, kai informacija skaitoma tik forumuose, kuriuose tokių vėjų pasitaiko ir ne tik pas mus ir kai vaizdelis susidaromas žiūrint pro langą.
Žodžiu, kad kažkiek patvirtinti žvejojusių "ant aisbergų" žodžius ir tą visą tauzijimą ne į temą sušvelninti, tai patalpinsiu reportažą čia :
Tokiu, metu, kai dauguma Klaipėdiečių skubėjo dar ant esamo ledo pagauti stintas, man kilo mintis, kad gal vertėtų pasidairyti ar kimba priekrantėje sausio mėnesį plekšnės.Nesakau, kad aš tų stintų nenorėjau, bet nugara dar neleido dažnai stot - sėst, tai galvojau, kad vertėtų pasirinkti tokį žvejybos variantą, kad galėčiau žvejoti daugiau stovėdamas.Smagu, kad tokiai provokacijai

pasirašė Airis, Okuma ir net Saulius, kuris nepabūgo didelio atstumo, nutaręs išbandyti savo naująją įrangą, kad iki sezono jau niekam neužvažiuotų su švinais per galvą
Taigi rytas, kelias, kolonėlė, licenzijų pirkimas ir...jau pakrantėje.Vaizdelis nustebino, tuo pačiu ir pralinksmino, nes išlošėme nemažai "užmetimo" atstumo.
Žinoma kai kam prieš akis pasitaikė ir panašųs kliuviniai
Taigi, pamažu įsitaisome ant balkono pirmoje eilėje
Užsimetame, vėliau pokalbiai nuo "Mėlynojo vingio" iki fizikinių dėsnių pritaikymo ledo gabalėliui slenkančio valu vis aukštyn
Žiūrėk jau ir "skysta" saulytė vakarop
o mes vis dar be žuvies, nes jau po pirmos valandos žvejybos visi tvirtai nutarėme, kad šį kartą paleisime net neužkibusias
Pabūta gamtoje su gera kompanija, pasidalinta patarimais, kai kuriomis jūrinėmis smulkmenėlėmis

įsitikinta, kad sausį plekšnes verta gaudyti be meškerių
NU kaip ir viskas .
Yra ir video medžiagos, bet kai paskaitai "protinguosius" komentarus, pagalvoji...ar čia verta knistis perkeliant, konvertuojant, montuojant, įkeliant Į Yotube tam, kad kažkam įrodinėti, jog žvejojai.....
Šiandien kimba kitur...