Nesuprantu kame reikalas? redagavau fotkes, mazinau, o jos vistiek per visa ekrana ir daugiau ...
VšĮ "Pensininko paramos ir labdaros fondas" Valdybos narys
Pirk tik dviranki, nes pas mane vienarankis tai keikiuosi...Ir niekaip neuzlinksta kad butu galima nauja pirktArvidys rašė:Taigi paskaitinejau graztu tema. Nusprendziau pirkti barnaulo grazta. Tik vienas neaiskumas kaip atskirti dviranki nuo vienrankio? Ir kuris geresnis ir kuo?
Ir kiek ekeciu? Su tokiu smirgeliu tik kanta uzlankstysi... po trieju grezimu - nieko nebeigresi...pensininkas rašė:Na va, atgrubnagiai, mokykites![]()
Uploaded with ImageShack.us
kelias askimirkas ciukst brukst, peiliukus atgal prie grazto prisukau ir ... zinoma, pratestuot. nors ledas slapias ant buivydiskiu tvenkiniu, bet vistiek, skirtumas pasijaute akivaizdziai. tik pridedi grazta prie ledo - fyst ir jau ekete yra. ledo storis ~ 20 cm![]()
o tu pats bandei?Bratka rašė:Kas rinksites titanini grazta zinokit,kad jis nerudyja,nepuna ,neluzta,labai lengvas-jis amzinas ir uz peilius nereik 200lt moket,ir grezia jis tik spek lakstyt
As jau penkta ar ketvirta sezona su juo greziu,peiliai 2,ne trys kaip tavo pateiktoj foto.zzzubarruu rašė:o tu pats bandei?Bratka rašė:Kas rinksites titanini grazta zinokit,kad jis nerudyja,nepuna ,neluzta,labai lengvas-jis amzinas ir uz peilius nereik 200lt moket,ir grezia jis tik spek lakstyt
peiliukai standartiniai ar kokie spec?
Tironas rašė:kas rinksites titanini, gausit ta pati rusiska kledara is brangaus metalo. taip lengva. bet kaip ir viskas rusko kreivo sleivo. ir grezia taip pat. nes peiliai tokie pat standrtiniai, kuriuos galast reik kas savaite ir kampa taikyt su saibutem. tos pacios rankenos kurias reik apvyniot izulke it visi rusisko gaminio privalumai.
Tikriausiai mane turejai galvoje..dėl gręžimo atsiliepimai tikrai nepablogėjo, grežti miela malonuVegys rašė:Aš irgi laužiausi kokį imtAle pagalvojau, o kas bus jei karšiokų užsimanysi pagaudyt ? Arba jei lydys didesnis užkibs ? Pirkau 130 mm.
Kažkuris iš forumiečių rašė kad pirko 100mm, gal atsilieps ir paporins kokie jo atsiliepimai.