savas, na tame logistikos gal ir yra, bet

nepretenduoju į kama titulo auksarankius, masalus pradėjau darytis todėl, kad visuomet kirbėjo mintis ką nors pasigamint, kažką vienetinio ir sau

panašu kad kabinuosi, juolab kad ir pigiau nei pirkti plastmasinius žaisliukus. Būsiu laimingas jei iš kiekvienos serijos bent po viena lydekaitę pavyks suviliot.
O dėl testinių liežuvėlių... hm, kaip čia pasakius. Tarkim dabar lakuoju 14 cm monstriukus, matyt kvaila jiem būtų dėti mažą liežuvėlį. Tad pasiruošiau 20 liežuvėlių, turint šlifavimo staklytes užtrukau pusvalanduką. O liežuvėliai paprastu žingsiu. Ilgėjantis kas 5 mm platėjantys kas 5 mm. ir turėdamas tokią saują, jau daugmaž galėsiu susirasti kažką kas tiks būtent šitai serijai. Sekanti serija to paites medžio, tokios pat formos (cigaro) tik jau trumpesni 10 cm. Jiem vėlgi manau rasiu kažką iš esamų liežuvėlių. Tiesiog, tokiem kaip aš ar anasanas tai tik pirmieji žingsniai hand madeirinime, O žaidžiant su liežuvėliais galima bent jau bendrą vaizdą susidaryti. Tiesa visi mano svaisčiojimai teoriniai, vonios visdar neturiu

dėl džerkų ar tvičinginių voblerių taip, tiesa, juos pasidaryti tikrai nesunku, o kaip bebutų keista, jie gaudo, ir stabiliai gaudo.
Savas, duok patarimą, kaip išsukti seno gesintuvo vožtuva? nu nejuda iš vietos nors tu ką...
Duokite man meškerę, ir ramybę...