sendien netoli brejaus pries sutemstant buvau uzmetes meskerias kokias 3h tai neivieno kibimo neturejau
beje ryte pirma karta kasiau sliekus howte tai normaliai viskas pavyko tik tiek blogai kad sakes neturejau nes su kastuvu daug ju sukapojau 

na as nuo Athy iki Carlow ta 20km galiuka patikrinau,aisku daug kur jie galejo but,wisos atkarpos nepraejau. prie upes radau zwejybos zenklus-su taisyklem ir t.t-wadinas wietos lankomos zweju.. na nzn,wienas nebewaziuosiu,reikia su kuom nors pasikonsultuot zwejojant,paieskot,wietu potencialiu paieskot,masalu paieskot atitinkamu,o wienam zwejot.....na nzn....ne man. bet sitos upes ramybej nepaliksiu-reix karc nuo karto patikrint,tikiu kad ten yra rimtu egzemplioriu....Angler rašė:Malacius daliaudalius1984 rašė:nu ka,nugi nulekiau snd i ta Barow upe patikrint...gera darba padarei,manau gal tiesiog neuzejei eseriu,o kad ju ten kazkur yra net neabejoju,as jau minejau,kad skaiciau vietinem zurnale,kad airiai praeita sausi su sliekais kazkur ties Athy gerai prigaude eseriu,nuotraukuose zuvys ispudingai atrode.Ties kokiu kaimu zvejojai,ar vietos nors panasios kur lenkai gaudo
Alvius rašė:Darom susivazevima :D pasizmonesim patarimais pasidalysim :D
Angler rašė:Pastebejau,kad pas kolegas paskutiniu laiku is juros nekokie rezultatai,ar cia taip nesiseka ar laikas netinkamas
matyt ne ten ieshkojo abe exolotas gal pagedomeskute rašė:vakar kalbejau su biciuliu,kuris pastoviai su valtimi juroj zvejoja,tai ske zuvi mate tik pries kaledas.Per paskutini men ir echolotas neparode zuvu.taigi gal ir galima orus kaltinti.Tiesa jis kase raus praeita savaite.Prikase apie 70 per pora valandu,vadinasi reiks kasti ir man ir gal pleksnius zvejoti pameginti....
oli rašė:vakar buvau Monkstowne,netoli Corko miestelis,shiaip nemegejas tokiuose vietose zvejot,kaip uostas,ale shalia namu tai sakiau pabandysiu koki coda pagaut,nu kaip ir gavos-3 polakai ir 6 codai...
Nu oli pats prisiprasiaioli rašė:3 polakai ir 6 codai...
Kaip ir buvo celbridge- Bow Wowmeskute rašė:ir kaip tas zveju kromelis lukane vadinasi????
ten aplink beju biski nardymu uzsiiminejau tei zuvies ne kvapo.....jmotejunas rašė:sendien netoli brejaus pries sutemstant buvau uzmetes meskerias kokias 3h tai neivieno kibimo neturejaubeje ryte pirma karta kasiau sliekus howte tai normaliai viskas pavyko tik tiek blogai kad sakes neturejau nes su kastuvu daug ju sukapojau
papaisyk jei lektum, as manau prisijunkciaujmotejunas rašė:reikia palaukti kol grys pleksnesgirdejau kalbas kad netoli lukano prie n4 tilto liffey upeje dabar traukia raudes po 500g butu visai nieko su fyderiuku pasportuoti nes jau labai senai jy rankose laikiau...
jau buvau nulekes iki parduotuves tai viskas taspats kas buvo celbridge ir tai dar neviska susiveze o upeje irgi meginau tai kelios kuojos ir pora upetakiuku bet buvo daug kibimu labai atsargiu kuriu nepakirauzekisLT rašė:papaisyk jei lektum, as manau prisijunkciaujmotejunas rašė:reikia palaukti kol grys pleksnesgirdejau kalbas kad netoli lukano prie n4 tilto liffey upeje dabar traukia raudes po 500g butu visai nieko su fyderiuku pasportuoti nes jau labai senai jy rankose laikiau...
tuo paciu ir parduotuve aplankyt butu idomu tam paciam gale bunant