Forumas apie mėgėjišką žvejybą

Draudžiama žvejoti : ŠAMUS [11.01-04.01]; masalui naudojant žuvelę* [01.01-04.20]; plačiažnyplius ir siauražnyplius VĖŽIUS [10.15-07.15]; be žvejo mėgėjo kortelių šias žuvis: lašišas, šlakius, sykus, upines nėges; upėse ir jų ruožuose išvardintuose taisyklių priede Nr. 1
Spiningai, ritės, valai, masalai, apranga...
 #251948   Xrapas
 27 Sau 2011 14:03
Vitolis rašė:..."nevezu" :ks> ashen anglikonishkai 'viarkt. Tai ir tenka permoket. Ku jau padarysi :e:e...
Loterija su tais išpardavimais, čia jau "kas pirmesnis" :donknow' ...
Šituo atveju irgi- likę tik dešininės:
Paveikslėlis
 #251955   Vaidis
 27 Sau 2011 14:12
Xrapai, kaip ten su tuo šopu yra, kaip man in šalelę mylimą parsisiųst iš ten :ks> Berods tamsta iš ten siuntiesi kartais?
Man būtent dešinės ir reik :!:
Ir šiaip klausimas expertams, kaip tos Viento?geros? :roll: Kas per dantračiai, ar možna būtų kokį džerkiuką pasvaidyt?
 #251959   Vitolis
 27 Sau 2011 14:18
Vaidis rašė:Xrapai, kaip ten su tuo šopu yra, kaip man in šalelę mylimą parsisiųst iš ten :ks> Berods tamsta iš ten siuntiesi kartais?
Man būtent dešinės ir reik :!:
Ir šiaip klausimas expertams, kaip tos Viento?geros? :roll: Kas per dantračiai, ar možna būtų kokį džerkiuką pasvaidyt?
VienamKrante forume skaiciau, patiko atsiliepimai, tai ir jamiau. Dar ir Xrapas nepeike.
 #251960   Vitolis
 27 Sau 2011 14:21
Airis rašė:Pasiėmiau ir aš Mitchell kotuka.Visai smagus daiktas ir kaina gera. Su mano citika 201 labai lengvas komplektukas gavosi. Lauksim vandens
;-var-var. Sveikiju su geru pirkiniu. Yspudziais manau pasdalinsim :) o ir varzytuves surengt raiktu prie kokios tai geros balos vasaru :-D
 #251965   Xrapas
 27 Sau 2011 14:22
Vaidis rašė:...iš ten siuntiesi kartais...
Iš ten- nė karto :n.nee: . Turiu ričių siųstų iš PLAT ir e'bajaus. Tik girdėjau, kad tacklewarehousas labai smarkiai lupa už siuntimą Lietuvon, ar ne 40 USD + "navarotai" :roll: ....
 #251970   Vaidis
 27 Sau 2011 14:25
Xrapas rašė:Iš ten- nė karto :n.nee: . Turiu ričių siųstų iš PLAT ir e'bajaus. Tik girdėjau, kad tacklewarehousas labai smarkiai lupa už siuntimą Lietuvon, ar ne 40 USD + "navarotai" :roll: ....
Značet ne sudba :e:e
 #251973   Vitolis
 27 Sau 2011 14:37
Va pabandziau verst nukopines dali instrukcijos.
:-D :-D :-D
Yra visas atlikimas ir patikimumas, kurio jūs lauktumėte nuo turnyro rūšies Daiwa baitcaster. Bet su viena pridėta ypatybe jūs niekada nepamatėte panašių į anksčiau. Ten, kai jums reikia to — iš kelio, kai jūs nedarote. Daiwa revoliucionierius Twitchin’ Baras. ™ Komanda Daiwa ® Viento ™ Ypatybės: Twitchin’ Baro Laisvo plaukiojimo Ritė Šeši nerūdijančio plieno rutuliniai guoliai, plius volo laikysenos Magforce ® magnetinė antiatoveikio kontrolė Begalinis Antiatvirkštinis Lengvojo svorio boksininkas perforavo aliumininį ritės Tikslumą machined aukštos jėgos lydinio įrenginiai Tvirtas vientisas aliumininis rėmas ir sideplate Mikrospragtelėjimas, tikslumo tempimo reguliavimas, Masinis, septynių diskų nerūdijantis ir pluošto mišinio tempimo sistemos Titanas Azotinta linijos vadovo skylė, kraštutinė lygus ir įpjovimo įrodymas CRBB = Geriausios kokybės Korozija Atsparus Rutulinis guolis, BB = Nerūdijančio plieno Rutulinis guolis, RB Volas, Turintis
 #251985   Vaidis
 27 Sau 2011 15:21
Xrapas rašė:Vilniuj mačiau CITICA 200E už 315 Lt ;-) .
O kokius max masalų svorius rekomenduojama su ja tampyt neskriaudžiant jos? :roll:
 #251987   Vaidis
 27 Sau 2011 15:30
Vaidis rašė:O kokius max masalų svorius rekomenduojama su ja tampyt neskriaudžiant jos? :roll:
Jau radau, kaip suprantu 10-20g :) , o daugiau ne? :roll:
 #251988   Xrapas
 27 Sau 2011 15:38
Vaidis rašė:....kaip suprantu 10-20g :) , o daugiau ne?...
"...Šiemet sąžiningai drožiau Citica 201E su savadarbiais džerkais 35-40 gramų.Išlieka kaip nauja ir manau verta savo 450lt.(tiek mokėjau)..."

Čia iš kaimyninio forumo :donknow'
 #251991   vk
 27 Sau 2011 16:15
Xrapas rašė:
Vitolis rašė:...Daiwa revoliucionierius Twitchin’ Baras...
Idėja tokia:
http://img201.imageshack.us/img201/82/tvich.jpg
Spaudinėji nykščiu, o masaliokas šokinėja. Kairė ranka ilsisi... :lol:
Pagal paveiksliuką turėjo pavadinti "jigging bar", bet matyt arba japonai nemoka anglų kalbos, arba specialiai sumuchliavojo, kad tik prisiderinti prie paskutinių tvičinimo madų. :-D
 #252026   matamode
 27 Sau 2011 17:51
vk rašė:
Xrapas rašė:
Vitolis rašė:...Daiwa revoliucionierius Twitchin’ Baras...
Idėja tokia:
http://img201.imageshack.us/img201/82/tvich.jpg
Spaudinėji nykščiu, o masaliokas šokinėja. Kairė ranka ilsisi... :lol:
Pagal paveiksliuką turėjo pavadinti "jigging bar", bet matyt arba japonai nemoka anglų kalbos, arba specialiai sumuchliavojo, kad tik prisiderinti prie paskutinių tvičinimo madų. :-D
vien su tuo tvicing bar spaudant sch....gaunas,nes ,nuspaudus viena karta,jo bungo prasukimo eiga labai maza gaunas.taip kad praktikoje jis tik valo surinkimui tetinka.tvicint,jigint ir kitaip timciot :-D tik su kotu iseis,o su ta "knopke" :-D vala tik surinkinet eina
 #252030   Rolas
 27 Sau 2011 18:08
Na, aš irgi pradėsiu šiemet kastingo pradžiamokslį :) Užsisakiau šitokią mašinėlę http://www.tacklewarehouse.com/Abu_Garc ... -AGOC.html. Tiesa, ji yra dar naujovė, tai tikriausiai niekas ir nebanė... Nu reikia kažkam gi išbandyti, o rudeni galėsim Vitoli papasakoti liaudžiai kaip atgrojo mūsų mašinkos. Dabar ir man liko mažmožis tiktai kotą prie tos cackos priderinti...
 #252036   DainiusM
 27 Sau 2011 18:44
Xrapas rašė:Spaudinėji nykščiu, o masaliokas šokinėja. Kairė ranka ilsisi... :lol:
Na is praktikos galiu pasakyti, kad sita ideja NEPRIOT :) O va kas PRIOT tai kai prisivedi lydzeka ir pasiimi i kaire ranka graibsta, o lydys biski valo papraso, tai labai patogu ta metra kita susirinkt. Dar gerai kai kaire ranka ant variklio, sumustinio, cigaretes... dar ko nors... tada labai patogu. Seip man patiko visai tas baras, bet zvejybos technikoje masalu pravedimui manau ans nelabai panaudojamas. :)
 #252103   Menke
 27 Sau 2011 22:15
Xrapas rašė:
Vaidis rašė:....kaip suprantu 10-20g :) , o daugiau ne?...
"...Šiemet sąžiningai drožiau Citica 201E su savadarbiais džerkais 35-40 gramų.Išlieka kaip nauja ir manau verta savo 450lt.(tiek mokėjau)..."

Čia iš kaimyninio forumo :donknow'
Rudeny meciau nuo 7 iki 30 gr. Viskas su ja ciki ;)
 #252106   Menke
 27 Sau 2011 22:25
Vitolis rašė:Na va. Bandau ir ash insirashyt i kastingistu partija :)
Ka tik parsiveziau ish "Koto" http://www.mitchell-fishing.co.uk/catal ... ,6992.html
Pagal Xrapo rekomendacija. Jis man pasirode visishkai limpantis mano rankai. Tuo labiau, kad nuolaida gera padare :gutgut Malaciai bernai. Ir shiandien parsisiunciau ish Femos Muilinuke Daiwa Vento 100L
Pradziai bus turbut gerai? Pabandysiu. Gal prilips?
Dabar patarkit koki FK vala (marke, diametras)man vyniot.
O gal vistik pintuka. Jei taip, tai rgi koki?
Ir ka jus protingieki kurmiai naudojat bekingui?
Ydomu ar su shiuo komplekteliu patogiai jausis pvz. 65, 78 Pointeriukai? (turiu raumeny del uzmetimo)
Kaip nepatyres nepatyrusiam patarsiu :D As kastinko fanu tapau rusejo pradzioja ir rekomenduoju nedet FK, dek pintuka kokiu 20lb, nes pradzioja su plonu valu nespesi laidoti tu savo pointeriu (as per viena zvejyba du 100 pointerius paskandinau 'viarkt )
Backingui nusipirkau muselinio backing valo 20lb paty pigiausia ir susisukau.
Kaip del pointeriu tai manau su 78 nebus problemu o su 65 neysivaizduoju. As pats meciau truputy su tai viento ir mano nuomone jos svorio startas 7...8 gr. O kaip rite tai tikrai smagi ir gerai padaryta o dar uz tokius juokingus pinigus tai super ''plot
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 195
  • VDS, VPS serveriai
  • Bronzinė žuvis
  • Žvejybos reikmenų parduotuvė