nu vakar tik prapleses akis baigiau reguliuoti masinos begius ir 11 su oli jau kapstem pleza ieskodami lagu. 3 pradejom zvejot. is mano puses laimikiai kuklus, niekaip neisibegeja shis sezonas, pagavau pora flounderiu ir viena 5 barzdu roklinga....meskute rašė:Ka Corko shaika ????? prashymas parodyti laimikius.Oli?? Miegas???Deklaruokis ka turit
dekui,stengiuosjmotejunas rašė:puikus laimikai
jo griebia bassines porcijas ant 3/0 kabliu be gedos visishkaijmotejunas rašė:neatkreipiau demesio i masalusdabar tik pastebejau ant kiek flaunderis alkanas buvo :p
beje penktadieni ir sestadieni vel meginsiu uzkabinti lydi gal yra norinciu?
Gerai,kad meskute tokiu dalyku neprisizadejo,o tai dabar del barzdos didumo nebegaletu pavaiksciotioli rašė:...teks nusiskust barzda,bo buvau pasakes kad neskusiu kol pirmo basso nepagausiu...
kuom tu toks tikras?Angler rašė:Gerai,kad meskute tokiu dalyku neprisizadejo,o tai dabar del barzdos didumo nebegaletu pavaiksciotioli rašė:...teks nusiskust barzda,bo buvau pasakes kad neskusiu kol pirmo basso nepagausiu...![]()
![]()
tu ano paklauskAngler rašė:Oli ar tu nori pasakyti,kad ir meskute prisizadejo,kad kol nepagaus basso neskus barzdos![]()
,tada noreciau ji pamatyti kaip jis atrodo nes jau senokai maciau
vienas uzkibo ant lugo,kiti du ant razoro...nu nemanau kad jie labiau megtu ragus nei lugus,bet kimba jie ir ant ragu..uzmetimui naudoju "sufix tritanium" pagrindiniui ir "sufix superior" shckleaderiui...meskute rašė:ka ??? barzda
buvo tokiu minciu ,kas tai atkalbejo
oli ant ko basus emei,razor ar lugai,o kaip del ragu gal basas labiau megsta,ir dar koki vala uzmetimui naudoji,man reik geltona numesti,nes baso nepagausiu niekad,,,,,,
ir kas cia per do kvailas nusistatymas ant geltono valo? as tik pirma zvejyba kaip naudojau sufix tritanium, o iki siol visus metus naudojau geltona vala, ir dar naudodavau oranzini shoklyderi, dzin tiem basam. aisq dabar naudoju tik skaidru daiwos turnament shoklyderis, jis man patinka kad eina storejantis ir dali atmetus susilygini su savo pagrindinio valo storiu ir gaunasi nedidelis mazgas. tai tiek is mano varpinesmeskute rašė:... koki vala uzmetimui naudoji,man reik geltona numesti,nes baso nepagausiu niekad....
skaidrus shoklyderis, ne pagrindinis valasmeskute rašė:daiwa turnament maniau tik geltonas buna,pasirodo ir skaidrus.tai va toki ir as pirksiu
na ne tiek daug mes ju ir pagaunammeskute rašė:oli jauciu si sezona ne maziau kaip ir pernai basu prilups ,koki 135jei detu kas antros zvejybos basu foto ir tai daugiau uz visus gautusi
o jie skanus? nesu nei ragaves nei mates gyvaimiegas rašė:na ne tiek daug mes ju ir pagaunammeskute rašė:oli jauciu si sezona ne maziau kaip ir pernai basu prilups ,koki 135jei detu kas antros zvejybos basu foto ir tai daugiau uz visus gautusi
o kai ners juos zvejot galima tik imti ne
va cia istikro butu lb idomi info, jei ryt turesiu laiko uzleksiu iki zveju pardes, gal jie ka pasakis, bet jie ten meksta stumti, tik mokek jiems kapeikas ir vsio, daugiau nieko nzn tipo...navane nebent paklaust galima.. na o jei rasi nete imesk, idomu butu pastudijuotiblazer rašė:nu va, siaip ne taip gavau nauja darba, pasiseke. bet dar labiau pasiseke, naujosios darbovietes kieme, veikia zvejybos parduotuve. vo dabar viskas visada bus po ranka, ir kirmeles ir kabliukai
noriu paklausti, gal kas buvot kur uzmate internete upes boyne zemelapi, kur butu pazymeta kur, kokia atkarpa, kokiam klubui priklauso?