jopapaviskontas1 rašė:vakar pas sauliu zukles klasikoi buvau tai sake sventojoi 6kg lasi ikirto

kordinaciu man nereikiaAlgirdas rašė:gal ir GPS koordinates tikslias atsiustpasminde rašė:jopapaviskontas1 rašė:vakar pas sauliu zukles klasikoi buvau tai sake sventojoi 6kg lasi ikirtokatram sventosios gale ikirto.
![]()
gali but ramus nes siandien jau ten 6 cm ledas vel stovi
Šiandien važiavau per Mokyklos g. tiltą, tai žvelgiant link Biržos tilto - ledas kiek akys aprėpiaBenasS rašė:Ar ledas dar yra ties teo?
Kiek pravažiuojant įžvelgiau, tai su kokiais 6g. turėtum susitvarkyt, nebent per naktį dar pakils vanduo, bėga iš laukų laukelių, atlidys visgiBenasS rašė:o kazin kaip srove prie tauralaukio? Su mikriku no chance?
nevarykit jo tikrai dvi savaites niekas! ner ten ka veikt visaisavas rašė:Manau, kad ner. Kokias dvi savaites ten nebus ka veikt ir tai geriausiu atveju.
Reiks kentet iki tol kol su mikriku koki matroskina pasiseks sudomint. Pludine, kokiam uzuteky turetu geriau buti.
http://www.windguru.cz/lt/index.php?sc=64972, sėkmės DeividaiDeividas rašė:nevarykit jo tikrai dvi savaites niekas! ner ten ka veikt visai
Vakar ties Tauralaukiu pramaklinėjau 4h, anei vieno ešeriukoviskontas1 rašė:kaip su danute reikalai ryt zadu varyt kur arciau klp pazvejoti tai gal kas bandet danutei ?